Bokkonkurranse!

I august kom den ut, boken min «Skap livet du alltid har drømt om«, som er et direkte resultat av mine nå mange år som coach innen selvutvikling og livsstilsdesign. Jeg trodde ærlig talt ikke at den kom til å få spesielt mye oppmerksomhet utenfor mine allerede etablerte nettverk, det finnes (som vi vet) tross alt hundrevis av bøker om selvutvikling ute på markedet, og spesielt på det snevre norske markedet er det ofte vanskelig å få et spesielt stort innpass.

Men.. ting har gått langt over forventning, og jeg må stadig klype meg selv i armen for tida, det ramler inn med anmeldelser og overraskende presseoppslag rundt boken min, og lovordene lar ikke vente på seg.

De første tilbakemeldingene jeg fikk var riktignok fra venner og familie som hadde lest boken, og selv om alle var veldig positive så tok jeg naturlig nok det hele med en klype salt. Man forventer jo tross alt at venner og familie til en viss grad skal støtte en og være positiv til det en gjør, og man regner ikke med at det vil være lett for dem å være spesielt objektive i sine tilbakemeldinger heller.

Men så begynte e-postene å komme fra fremmede som lovpriste resultatene de fikk, og så begynte først lokalaviser, og så landsdekkende medier som P1, Dagbladet og Allers og gi boken oppmerksomhet. Og her også var skribentene mer enn positive. Så begynte bloggerne og andre coacher å melde seg. Morten Hake var ikke kommet lengre enn 70 sider inn i boken når han skrev sin første omtale av den, og nettstedet PersonligUtvikling.no skrev en fantastisk flatterende omtale av boken. Og sist på listen har nå bladet Medium, et blad som vanligvis fokuserer på mer alternative måter av selvutvikling, kastet seg på med en konkurranse hvor du kan vinne et av tre gratis eksemplarer av boken!

 

Så jeg ville bare ta meg tiden til å takke alle de som har kjøpt boken så langt, alle som har vist sin støtte, anbefalt boken til andre og ikke minst alle de som har tatt kontakt med meg for å dele sine suksesshistorier med bokens øvelser med meg – jeg setter utrolig stor pris på det, og det er de historiene som gjør alle timene jeg kjempet med skrivesperre og kjedelig korrekturarbeid verdt det!

Jeg ser frem til fortsettelsen!

 

-Torkel-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *