Hvordan bli populær på byen.

popularDet er mange fremgangsmåter for å treffe folk på byen, og ingen er nødvendigvis bedre enn andre, de er bare ulike. I denne artikkelen skal jeg foreslå en fremgangsmåte som jeg har hatt stor suksess med selv. Dette konseptet omtales ofte som “Lording”, og baserer seg på å sosialisere med flest mulig på stedet du er på, både for å bygge opp din sosiale status, og for å øke dine sjanser for å møte på noen som er interessant for deg. Under har jeg brutt denne teknikken inn i tre enkle faser som er både lett og implementere, lett å følge gjennom en kveld, og en god oppskrift for hvordan du kan strukturere dine kvelder når du er ute for å møte noen:

 

Fase 1: Sosialisering.
I denne fasen er målet vårt å snakke med flest mulig. Det betyr ingenting om våre samtalepartnere er gutter eller jenter, attraktive eller uattraktive, unge eller gamle, fulle eller edru, etc. Hensikten med denne fasen er å bygge opp flere sosiale sirkler på utestedet slik at vi kan komme og gå fra nærmest enhver gruppe i lokalet på slutten av kvelden.

Fasen gjennomføres enkelt og greit ved å hilse på folk og ha korte, hyggelige og positive samtaler. Disse samtalene kan vare alt fra 10 sekunder til 10 minutter, og målet vårt er kun å gjøre folk kjent med ansiktet vårt. Vi er ikke i sjekkemodus, flørter ikke nødvendigvis aktivt med noen, og forlater gruppa på et høydepunkt i samtalen. Ved å gjøre dette vil vi oppnå et par ting:

  • Vi øker vår sosiale status, folk rundt oss (og folk vi snakker med senere) legger merke til at vi kjenner “alle” og at folk setter pris på oss, og vi åpner døren for å komme tilbake til gruppa senere.
  • Vi øker vår egen state og kommer inn i “flyten”. Gode samtaler med fremmede øker vårt humør, gjør det lettere og lettere å ta kontakt med nye mennesker, og setter oss i en pratsom modus.
  • Jenter i gruppene vi besøker vil ikke føle at vi er en av de hundre gutta som desperat kaster seg etter henne siden vi behandler henne som alle andre, og så forlater. Dette øker såkalt “pre-selection”; hun antar at vi har andre alternativer enn henne siden vi ikke viser direkte interesse.

 

Fase 2: Utsiling.
flirtbar
Når vi har bygget oss tilstrekkelig mange kontakter på er det på tide med litt utsiling. Nå tar vi stilling til hvilke av disse gruppene som inneholdt noen som var interessante for oss. Deretter returnerer vi til disse gruppene.

Dersom du alt har gjort et godt inntrykk (og så forlatt før samtalen døde) vil du stort sett alltid være velkommen tilbake i gruppa. Vi gir fremdeles oppmerksomhet til resten av gruppa, men vi bruker mer av vår tid og energi på den i gruppa som vi virkelig vil bli kjent med. Nå kan vi begynne å flørte mer (fysisk kontakt, lekenhet, etc.) og lese responsen vi får. Ved god respons har vi ofte funnet målet vårt for kvelden, dersom responsen er mindre positiv beveger vi oss videre til neste gruppe.

På denne måten kan vi sirkulere i gruppene, skaffe oss mange nye venner, og opprettholde vår sosiale status mens vi finner de jentene (eller guttene for den saks skyld) vi får best kontakt med og kan utvikle noe videre med.

 

Fase 3: Eskalering.
Når vi finner den vi ønsker tilbringe kvelden med gjennom denne prosessen reduserer vi vår tid med de andre gruppene (ofte til nærmest nullpunktet) og fokuserer på den vi ønsker bli bedre kjent med mens vi eskalerer både flørten og det fysiske. Kom deg alene med jenta du er interessert i, og ta initiativ til det første kysset.

 

-Torkel

PS: I dag (6. mai) har jeg bursdag! Yay for meg! Lyst til å gi meg en bursdagsgave? En god idé kan være å plukke opp en av mine e-bøker, det får meg alltid til å smile ;)

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *