Helgekurs for menn

Min historie.

Mitt navn er Torkel Guttormsen. Jeg er grunnlegger og hovedinstruktør i Genuine Connections, og dette er litt av min historie:

I 2006 var jeg lei. Jeg var lei av å være enslig. Jeg var lei av å ikke ha jenter i mitt liv. Jeg var lei av å sitte og håpe på at noe skulle skje. At jeg skulle møte noen. At jeg skulle ha noen.

For til tross for at jeg hadde venner rundt meg som var glade i meg. En støttende familie. Gikk studier jeg likte og en jobb jeg trivdes på. Så var det noe som manglet: En følelse av at jeg selv hadde kontroll over hva, og hvem, jeg hadde i livet mitt.

Så jeg bestemte meg for at det var på tide å gjøre noe. Det var på tide å ta kontroll over mitt eget liv, både sosialt og romantisk. Det var på tide å overkomme min frykt. Det var på tide å lære meg å gjøre det jeg ikke turte å gjøre.

Med dette målet i tankene begynte jeg å studere. Jeg studerte psykologi. Kommunikasjon. Sjekketeori. Selvutvikling. Forholdsbygging.

Og ikke bare studerte jeg dette i teorien – jeg gikk også ut og praktiserte. Dag etter dag, kveld etter kveld, jobbet jeg med å utvikle mine ferdigheter. Med å utvide min komfortsone. Med å bli litt modigere. Litt mer trygg på meg selv. Litt mer trygg på kvinner.

Med hjelp av en god venn, av masse informasjon, og min naturlige tendens til å bli besatt av ting jeg er nysgjerrig på, kom også fremgangen.

Jeg gjorde riktig nok mange feil underveis også. Jeg kastet bort tid ved å fokusere på feil ting. Jeg falt i feller jeg ikke visste eksisterte. Jeg gikk glipp av muligheter jeg ikke så.

Ett år senere tok jeg steg nummer to i min store livsendring: Jeg fikk meg en coach.

Over de neste månedene jobbet jeg tett sammen med en mann med mange års erfaring. En som kunne veilede meg. Han hjalp meg unngå fellene jeg ikke visste om. Hjalp meg se mulighetene jeg gikk glipp av. Viste meg en bedre måte å utvikle meg på.

Etter kun kort tid var livet mitt nesten ugjenkjennelig for meg selv. Til tross for at jeg fremdeles var meg selv, med de samme verdiene, holdningene og (i stor grad) meningene – hadde jeg en helt annen trygghet i meg selv.

Jeg kunne nå ta kontakt med hvem som helst, hvor som helst. Jeg gikk ikke lenger glipp av forhold med jenter som jeg var en naturlig match med. Og både mitt sosiale og romantiske liv var bedre enn jeg selv drømte om to år tidligere.

Siden den gang har jeg dedikert mesteparten av mitt liv til å hjelpe andre oppnå det samme. Siden 2009 har mitt fulltidsyrke vært å veilede, coache eller undervise andre i disse samme metodene. Jeg har undervist tusenvis av mennesker i Norge, USA, Tyskland, Nederland, Thailand og så videre. Jeg har skrevet artikler og bøker. Filmet videokurs. Vært profilert på TV, i aviser, magasiner og på radio.

Og jeg har holdt kurs.

Dette kurset er et resultat av 12 år erfaring med å studere, praktisere og undervise i det som må til for at menn skal kunne ta kontroll og skape det sosiale, romantiske og seksuelle livet de drømmer om. Og med på dette kurset vil jeg ha et team med tidligere kursdeltakere som gikk fra å ha det slik som meg, til å kunne skape kontakt med hvem som helst, hvor som helst.

De vil være med for å støtte deg, hjelpe deg og vise deg hvordan du kan gjøre det samme når vi går ut for å møte nye mennesker i løpet av helgen.

Vil du være med?

 

Noen av kursets tema:

Dette kurset vil kun ha plass til rundt en håndfull menn. Vi holder gruppen liten slik at vi har mye nok tid til å fokusere på hver enkelt deltakers personlige bakgrunn, erfaring og ønsker. Men noen av temaene vi kommer til å snakke om gjelder for alle, og inkluderer:

 • Hvordan håndtere tankene og følelsene som hindrer deg i å ta kontakt med jentene du er tiltrukket til.
 • Hvordan ta kontakt og flørte med jenter på den måten de selv ønsker å flørte på.
 • Hvordan overkomme alle misforståelsene og vranglæren som har holdt deg tilbake så langt.
 • Kommunikasjonforskjellene mellom menn og kvinner som vil gjøre deg til en god lytter og en spennende og interessant samtalepartner.
 • Hvordan du eskalerer fra en vanlig samtale til flørt og forføring.
 • Hvordan du bruker berøring, kroppspråk og enkle flørteteknikker for å skape spenning, glede og opphisselse.
 • Hvordan du eskalerer fra flørt og forføring, til kos, kyssing, sex og forhold.
 • Hvordan du etablerer det type forhold du ønsker med jentene du møter, enten det er uforpliktende eller eksklusivt.
 • Hvordan du kan skape en livsstil hvor du nesten helt automatisk møter nye, spennende jenter på jevnlig basis, og kan ha flere dater å gå på enn du har tid til.
 • ... og altså hva du enn ellers måtte ønske å lære mer om som er spesifikt til din situasjon.

I tillegg:

I tillegg til alt dette får du fire timer med personlig coaching inkludert. Disse timene kan du ta ut når som helst i løpet av 2019 og vil brukes til å hjelpe deg sette til livs alt du lærer på kurset. Og når du har brukt alle timene dine, har du fremdeles gratis tilgang til meg via epost og Genuine Connections hemmelige facebookgruppe for resten av ditt liv, om du ønsker.

Du får også alle de digitale produktene mine: Du får medlemsskap på mitt splitter nye program "Centeredness" som handler om å overkomme stress, frykt og nervøsitet som holder deg tilbake. Du får også tilgang på mitt nettkurs "The secrets of confident communcation." Du får mine e-bøker "Forførende Livsstil", "Attraksjonskoden", "The Open Relationship Guide" og alt annet jeg har å by på.

Dette kurset inneholder dermed alle kursene og produktene jeg tilbyr for menn, i én pakke. Dette inkluderer:

 • En måneds personlig coaching (vanlig pris: 5 000 kroner)
 • Medlemsskap på Centerednessprogrammet (vanlig pris: 9 000 kroner)
 • The Secrets of Confident Communication (vanlig pris: 2 410 kroner)
 • Medlemsskap i vår hemmelige facebookgruppe for tidligere kursdeltakere
 • E-bøker, videoer og mer.
 • Og mye, mye mer..

 

Timeplanen:

Vi møtes fredag 18. oktober klokken 18. Den første økta handler om å bli kjent med hverandre, lære hva du trenger å jobbe mest med, og ha innledende diskusjoner, teori og coaching for å legge et solid grunnlag. Etter noen timer sammen med dette går vi ut på en av byens utesteder. Her vil du få oppleve hvordan det vi har snakket om gjøres i praksis, og du vil få se akkurat hvor lett det kan være også for deg å få kontakt med jenter du synes er attraktive og interessante!

Du vil få personlig oppmerksomhet, veiledning og coaching av menn som har vært hvor du er nå - og som har lyktes med det du lærer på kurset. Og du vil sannsynligvis ha flere samtaler med attraktive fremmede på én kveld enn du noen gang har hatt før.

Lørdag er også en blanding av teori, coaching og praksis. På lørdag tar vi oss en tur ut på dagtid, hvor en spesialist på å møte kvinner på dagtid vil hjelpe deg oppleve hvor enkelt og gøy det kan være å møte kvinner i helt hverdagslige situasjoner. Det er langt lettere og mye morsommere enn hva folk flest tror! Etter dette er det mer teori og diskusjoner, så tar vi en liten pause og møtes på nytt på byen for å fortsette utviklingen vi startet på fredagskvelden.

Søndag er det teori, diskusjoner og planlegging av tiden fremover for å sørge for at du holder oppe innsatsen og fortsetter å skape nye resultater også etter kurset er over.

Selv om teorien er interessant, lærerik og underholdende er det i praksistimene at de fleste av våre kursdeltakere pleier å ha sine største aha-opplevelser. For mange er dette helt livsendrende, og du vil kunne gå videre fra denne opplevelsen utstyrt både med en helt ny trygghet i deg selv – og nye ferdigheter som gjør at du vet at du kan snakke med nesten hvem som helst, hvor som helst.

Vi kan garantere deg en morsom, spennende og ikke minst lærerik helg. Og vi regner med at det også vil komme litt nervøsitet og morsomme historier ut av det hele også ;)

 

Ofte spurte spørsmål:

Hvem er dette kurset for?
Dette kurset er for menn i alle aldre over 22 som ønsker å øke sin forståelse, sine sosiale ferdigheter eller sin selvtillit sosialt, romantisk eller seksuelt. Selv om hovedgruppen på disse kursene pleier å være single menn har vi også til tider med menn i forhold som ønsker å bli flinkere til å forføre sin kjære om og om igjen, eller bli tryggere på seg selv i sitt forhold.

---

Tanken på å delta på dette skremmer meg..
På hvert eneste kurs vi har kommer det deltakere som er nervøse for kurset. Noen gruer seg til øvelsene i praksis, mens andre er nervøse for at innholdet blir for tungt eller vanskelig. I alle disse tilfellene opplever deltakerne at ting ikke var på langt nær så skummelt, ubehagelig eller vanskelig som de trodde. Heller tvert imot: disse deltakerne gir oss vanligvis tilbakemeldinger om at hele opplegget var en utelukkende god og positiv opplevelse.

Det er helt naturlig å bli nervøs eller skremt av tanken på å delta på noe som dette. Men vi har over et tiårs erfaring med å hjelpe folk til å føle seg bra mens de utvikler seg, og vi vil aldri tvinge deg til å gjøre noe du ikke selv velger å være med på.

---

Jeg er blakk for øyeblikket, har dere en avbetalingsplan?
Vi kan tilby avbetalingsplaner til de som virkelig trenger det for et ekstragebyr på 200 kr per ekstra betaling. Bare nevn det i kommentarfeltet i påmeldingen din, så tar vi direkte kontakt med deg for å bli enige om detaljer som fungerer for alle.

---

Jeg er usikker på om dere kan hjelpe meg, hvordan vet jeg om jeg passer til dette kurset?
I de over 10 årene vi har jobbet med dette har vi hatt innom alle mulige typer mennesker. Alderen varierer fra 20 til 58, ens erfaringer varierer fra jomfru og ukysset, til «playere», til nyskilte og så videre. Og personlighetene varierer like mye som på et gjennomsnittlig kjøpesenter.

Dersom du har et genuint ønske om å forbedre ditt romantiske og/eller seksuelle liv, bli flinkere til å kommunisere med andre og tryggere på deg selv sosialt, så passer du til dette kurset.

---

Kan man virkelig lære seg å bli flinkere med sjekking, dating og flørt?
Innimellom går det en psykolog, en pedagogisk professor eller andre med lignende utdanninger ut i media og er kritisk til dette spørsmålet. De mener det høres rart eller usannsynlig ut at man kan lære seg å bli mer vellykket i sine møter med det motsatte kjønn.

Så går disse samme menneskene tilbake til sine klienter eller studenter og hjelper disse til å øke sin selvfølelse og selvtillit, fjerne sosial nervøsitet eller angst, bli flinkere til å kommunisere med omverdenen, og så videre.

Ser du hvor jeg skal med dette?

Selvsagt er det mulig å lære seg å bli flinkere med sjekking, dating og flørt. Det er ingenting annerledes enn å lære seg å bli en bedre lærer, en bedre psykolog, en bedre lege, en bedre selger eller et hvilket som helst annet yrke der man må kunne kommunisere best mulig med de man møter.

Faktisk vil du finne mange av de samme samtaleteknikkene og kommunikasjonsprinsippene i lærebøkene for disse fagene som vi underviser i på våre kurs.

---

Er det verdt pengene?
Tenk over hva du betaler for, så blir svaret åpenbart.

De fleste som har denne bekymringen har den på grunn av en enkel misforståelse: De ser på det som at pengene de betaler kun er for timene og minuttene som kurshelgen varer. Dette blir litt som å tenke at pengene du betaler for den nye TVen din bare går til den første filmen du ser på den.

Når du betaler for et kurs som dette så betaler du ikke bare for én opplevelse, du betaler for å kunne heve kvaliteten og suksessen på dine møter med mennesker for resten av ditt liv.

Dersom du tenker over hvor mye det ville være verdt for deg å få økt selvtillit, suksess og glede med det attraktive kjønn for resten av livet – er det da fremdeles et dyrt kurs? Hvor mye er det verdt for deg å kunne lettere innlede et forhold med din drømmepartner? Å kunne starte en familie? Å ha kommunikasjonsferdigheter som vil hjelpe dine prestasjoner ikke bare sosialt og romantisk, men også profesjonelt?

---

Kan dere garantere at jeg blir flinkere med det motsatte kjønn?
For et par år siden gjennomførte vi en stor spørreundersøkelse blant alle våre tidligere kursdeltakere. Den kartla mange ulike spørsmål, men det vi virkelig lurte på var nettopp hvor effektivt kurset var. Så i starten av undersøkelsen spurte vi hvor stor positiv effekt, på en skala fra 1 til 10, kurset hadde hatt på deres sosiale/romantiske/seksuelle liv. Senere i undersøkelsen spurte vi hvor mye innsats, på en skala fra 1 til 10, de hadde lagt i å jobbe med det de lærte på kurset i etterkant.

Resultatene fortalte oss at innsatsen våre deltakere hadde lagt i å jobbe med ferdighetene de hadde lært, hadde en 100% korrelasjon med hvor stor effekt det hadde hatt, +/- ett poeng. Med andre ord: Dersom en deltaker sa at kurset hadde hatt en positiv effekt på for eksempel 8, så hadde vedkommende også lagt inn en innsats på 7, 8 eller 9.

Det var ingen unntak til dette.

Med andre ord: Dersom du jobber med det du lærer på kurset, gjerne ved å benytte deg av oppfølgingen du får fra oss, og bruker alle ressursene vi gjør tilgjengelig for deg – så er det ingen tvil om at du vil få bedre resultater enn du har nå.

---

Lærer man mer enn bare å sjekke på byen på attraksjonskursene deres?
Absolutt. For oss i Genuine Connections har det alltid vært viktig å fokusere på et bredt spekter av emner som dekker alle de sosiale arenaene vi befinner oss på.

På våre kurs vil du derfor lære ferdigheter som vil hjelpe deg med ting som å bli mer komfortabel sosialt, snakke foran en forsamling, kommunisere bedre med kolleger, venner og familie, øke din selvtillit, eliminere usikkerhet og en rekke andre ting. Om du møter noen på en bar, blant venner, på butikken, på jobb eller på ferie vil ikke ha noe å si. Og du vil også lære om opprettelse og vedlikehold av forhold, bygging av sosiale sirkler, og andre relaterte tema som du personlig ønsker å lære mer om.

 

Hvor, når, og hva koster det?

Sted: Oslo.
Dato: 18. til 20 Oktober.

Hadde du skulle skaffet deg alle produktene som er inkludert i denne uken hver for seg, ville det altså kostet deg over 17 000 kroner (og da er ikke en gang det du lærer på dette kurset inkludert!). Men jeg har selvsagt ingen planer om å ta en slik pris for dette.

Din investering i et kurs som vil gi deg ferdigheter og erfaringer som vil følge deg resten av ditt liv og løfte ditt romantiske og seksuelle liv til nye høyder blir kursets pris kun 6900 kroner! Og jeg har en pengene-tilbake garanti som gir deg hver krone tilbake dersom du ikke får bedre resultater etter å ha jobbet med ferdighetene du lærer deg!

 

Påmelding:

Fyll inn informasjonen din i skjemaet under. Du vil høre tilbake fra oss innen 1 virkedag med svar på dine spørsmål eller kommentarer, og alle detaljene du trenger rundt betaling, forberedelser, tilgang til bonusproduktene og så videre.

Vi ser frem til å ha deg med på kurs, og snakkes snart!

Instruktøren:


Torkel er grunnlegger av Genuine Connections, og har jobbet med tusenvis av menn over hele verden som har ønsket å forbedre sine romantiske og seksuelle liv. Han har selv gått fra sjenert og usikker, til å leve et liv folk flest nærmest ikke tror på.

Torkel er også forfatter av bøkene "Skap livet du alltid har drømt om", "Forførende Livsstil", "Attraksjonskoden", The Open Relationship Guide og "Studentkoden".

Med en lektorgrad i psykologi og en mastergrad i undervisning av kommunikasjon og samhandling, er han unikt kvalifisert til å undervise dette kurset, og den eneste instruktøren i Norge på dette feltet med en slik utdanning. 

Tidligere deltakere:

"Etter å ha lært fra Torkel så er det ikke bare sexlivet mitt som har endret seg dramatisk, men jeg har fått selvsikkerheten til å følge min lidenskap og det har vært det mest fantastiske eventyret siden. Og jeg kunne aldri ha gjort det uten selvsikkerheten jeg fikk fra kurset." - Navid
"Etter å ha lært fra Torkel så er det ikke bare sexlivet mitt som har endret seg dramatisk, men jeg har fått selvsikkerheten til å følge min lidenskap og det har vært det mest fantastiske eventyret siden. Og jeg kunne aldri ha gjort det uten selvsikkerheten jeg fikk fra kurset."
- Navid 
"Etter å ha vært i et forhold i over 8 år visste jeg ikke helt hvordan jeg skulle forholde meg til datinglivet igjen. Genuine Connections satte meg ikke bare på rett kurs og ga meg selvtillit og ferdigheter med forføring og sex, men hjalp meg treffe hun jeg nå bor sammen med." - Trond
"Etter å ha vært i et forhold i over 8 år visste jeg ikke helt hvordan jeg skulle forholde meg til datinglivet igjen. Genuine Connections satte meg ikke bare på rett kurs og ga meg selvtillit og ferdigheter med forføring og sex, men hjalp meg treffe hun jeg nå bor sammen med."
- Trond 
"Det beste er egentlig at jeg nå slipper å gå rundt og føle meg litt jævlig når jeg ser jenter jeg er tiltrukket til. Før satt jeg bare der og syntes at jeg selv ikke var bra nok, nå VET jeg at jeg kan gå bort og si hei til alle jeg har lyst til - og DET er deilig!" - Rune
"Det beste er egentlig at jeg nå slipper å gå rundt og føle meg litt jævlig når jeg ser jenter jeg er tiltrukket til. Før satt jeg bare der og syntes at jeg selv ikke var bra nok, nå VET jeg at jeg kan gå bort og si hei til alle jeg har lyst til - og DET er deilig!"
- Rune 
"Før satt jeg hjemme og spilte xbox, nå går jeg på dates - nesten hver dag. Jeg treffer for øyeblikket tre jenter, som alle vet at de ikke er de eneste og som LIKER at de kan være med meg uten å bekymre seg over forhold. Det er helt utrolig og jeg trodde ikke det var mulig!" - Michael
"Før satt jeg hjemme og spilte xbox, nå går jeg på dates nesten hver dag. Jeg dater tre jenter,som alle vet at de ikke er de eneste og som LIKER at de kan være med meg uten å bekymre seg over forhold. Det er helt utrolig og jeg trodde ikke det var mulig!"
- Michael
"Kjæreste. Selvtillit. Livsglede og ikke minst å for første gang i mitt liv stole på meg selv og at jeg kan nå mitt potensiale. Jeg kan ikke si annet enn tusen tusen takk!"
- Ivan
"Er det verdt pengene? Vel hva er det verdt for deg å leve resten av ditt liv med forholdene du ønsker deg med damene du er tiltrukket til? For meg er det uvurderlig, og det eneste jeg angrer på er at det tok meg nesten to år å ta kontakt."
- Thomas
pengene tilbake garanti
Dersom du følger opplegget vårt, gjør oppgavene og legger inn innsatsen uten å oppleve en positiv utvikling i ditt romantiske eller seksuelle liv, får du ALLE pengene dine tilbake!