Anta suksess for å få mer datingsuksess.

En av tingene vi ofte sier på våre kurs for å hjelpe menn øke sin datingsuksess er, «alltid anta suksess».

Dette er noe de fleste mennesker ville tjent på å gjøre mer av, men dessverre holdes mange tilbake av usikkerhet, lite erfaring eller vår alles «kjære» jantelov.

Enten du foreslår å utveksle telefonnummer, inviterer noen med ut, går for det første kysset eller leder vei til et privat nachspiel vil suksessratioen din alltid være høyere dersom du antar at den du er med ønsker å være med.

Det skjer nemlig noe vakkert med vår subkommunikasjon når vi regner med at vi vil få et ja. Vi kommuniserer plutselig roligere, tydeligere, og med mer selvtillit. Og når vi tar et romantisk eller seksuelt initiativ er det lite så hjelper så mye som at vi oppfattes som trygg i den settingen. Det signaliserer både at vi kan stoles på, og at vi vil skape en positiv opplevelse.

Om vi ikke regner med å få et ja vil vi ofte subkommunisere usikkerhet og lav selvtillit – og det er hverken attraktivt eller betryggende.

 

Et par eksempler:

«Har du kanskje lyst til å finne på noe en dag? En kaffe kanskje? Du må ikke altså…»

Dette er ikke sexy. Det signaliserer ikke spesielt mye selvtillit. Og om vi er så usikker når vi gir en invitasjon vil den andre gjerne anta at vi vil være minst like usikker gjennom hele daten.

«Bli med å ta en kaffe på tirsdag, det hadde vært gøy å blitt litt bedre kjent med deg.»

Dette er langt bedre. Her leder vi, det er like mye en oppfordring som det er en invitasjon, og det kommuniserer trygghet og selvtillit.

 

For mer enn bare datingsuksess.

La dette flyte over i alt du gjør, med alle du gjør det med.

De som antar suksess opplever også mer suksess, så enkelt er det.

Og om du ikke får det du vil ha?

Ingen big deal.

Trekk på skuldrene, smil, og sier at det er en åpen invitasjon. Kanskje ombestemmer den andre seg, kanskje ikke. Du har uansett ikke tapt noe, for jeg kan nesten garantere at du ikke ville fått et bedre resultat av å ikke invitere.

Så vær mer bestemt, anta suksess og ta det som en selvfølge at menneskene du snakker med vil det samme som deg. Det kan hende du tar feil et par ganger, men du vil i hvert fall aldri gå glipp av de som faktisk vil det!

 

Og om du vil ha enda mer hjelp med selvtilliten, kommunikasjonen, og dette med å møte nye mennesker – så har jeg flere nettkurs til bare et par hundrelapper her.

-Torkel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *