5 Tips for Sjekking på Nyttårsaften!

I morgen er det nyttårsaften, og det er muligens den dagen i året det er lettest å trene på sine ferdigheter for samtaler med andre mennesker. I denne artikkelen får dere derfor mine topp 5 tips for sjekking på nyttårsaften!

 1. «Godt nyttår!»
  På nyttårsaften er terskelen for å starte samtaler med fremmede lavere enn noen andre dager i året. Det er den ene dagen i året hvor alle snakker med alle, i hvert fall lenge nok til å ønske hverandre et godt nytt år. Bruk dette til din fordel. Samtalestarteren din er rett og slett «Hei! Godt nyttår!» Derfra:
 2. «Si meg, hva var det beste for deg med 2011?»
  På nyttårsaften kommer en del samtaleemner som man vanligvis ikke snakker om helt av seg selv. Dette gjør det lett å ha samtaler med folk som de ikke er helt vant med å ha og som derfor ikke blir kjedelig. Hva har vært det beste med 2011? Hva skal bli det beste med 2012? Tror vi virkelig på at Mayaindianerenes kalender som ender i 2012 betyr at jorda går under?
 3. «Jøss, det var et fint antrekk!»
  På nyttårsaften vil folk se og bli sett. Sørg for å kle deg bra. Enten elegant og tradisjonelt (mørk dress, hvit skjorte) eller i noe som står ut og ser bra ut. Dette er den dagen av året når alle går inn for å se så bra ut som mulig. Jenter har ofte planlagt antrekket i detalj og brukt timesvis på å få alt perfekt, vær ikke redd for å gi dem kompliment på innsatsen.
 4. «Hvem skal du kysse ved midnatt?»
  Tradisjonen kommer fra USA men har fått et greit fotfeste i Norge. For å bringe lykke inn i det neste året sier de overtroiske at man må ha noen å kysse ved midnatt. Bruk dette, både for å dreie samtalen over på kyssing, forhold og sex tidlig på kvelden, og for å stjele kysset fra den du ønsker når midnatt kommer.
 5. «La oss utnytte årets siste, og årets første, fest maksimalt!»
  Folk trenger bare en unnskyldning for å føle seg fri til å slippe seg løs og gjøre akkurat det de ønsker. Spill på dette på nyttårsaften ved å oppfordre alle du fester med til å virkelig slippe seg løs. Ingen regler gjelder, og nå skal 2011 feires og 2012 innledes med brask og bram! Det skal ikke mer til enn at du får en liten gruppe av de du skal tilbringe kvelden med, eller de du møter ute på byen, med på ideen, så kan det lede i ufattelig spennende retninger!

Ellers vil jeg takke for følget i 2011, og ønske velkommen tilbake igjen i neste uke når vi også vil ha vår første trekning i vår konkurranse (nå har du to dager igjen til å bli med om du vil vinne;)!

Kos deg masse på nyttårsaften – det skal i hvert fall jeg!

-Torkel-

 

PS: Plukk opp dagens (fredag) VG om du vil lese litt flere tips om sjekking på nyttårsaften fra meg og sexolog Kristin Spitznogle ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 tanker om “5 Tips for Sjekking på Nyttårsaften!”