30 Dager: Dag 9

Skriv et brev til deg selv i fremtiden.
Skriv deg selv et brev som skal leses om lenge. Bestem tidsrommet selv, men gjør det til minimum ett år. Innholdet i brevet bestemmer du helt selv, men det kan være nyttig å fortelle litt om hvordan livet ditt er i dag, og hvordan du håper det er for din fremtidige selv. Bruk gjerne denne nettsida for å sende denne eposten til deg selv: http://www.futureme.org/

4 thoughts on “30 Dager: Dag 9

  1. For enkelt! Hehe. Godt det etter de siste to.. Syns ikke jeg har fått de så bra til, bare sånn.. Låne skrutrekker og.. Jeh. La merke til dama på butikken var veldig trøtt, men først i ettertid kom jeg på det kanskje kan oppleves frekt hos jenter at noen ser de ikke er helt våkne enda xD hehe.. Jaja!
    Begynner å bli god i enkel matematikk av denne Captcha’n din, Torkel!

    1. Haha, captcha’en er dessverre alt for nødvendig, men glad vi kan hjelpe til på matteskillsene dine ;) Og tenkte at det var greit med en litt enkel oppgave på en søndag for enkelte av dere ;)

  2. Done! Liker konseptet. Lastet ned appen. Har gjort dette og før, og lest gjennom med jevne mellomrom. Det hjelper på fokus på de mål man setter seg.

    Ha ein fin ein :)

    ~D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: