30 Dager: Dag 8

Ha en liten samtale med en fremmed.
Det trenger ikke være noe stort. Bare et lite, høflig «Hei, hvordan går dagen din?» til noen du ikke kjenner holder. Dette kan være noen som står bak deg i køen på matbutikken, noen du møter på busstoppet, på gata, på jobb eller på skole. Gjenta dette hver dag, så vil du raskt se at du blir veldig mye mer komfortabel rundt fremmede enn du kanskje har vært tidligere.

8 thoughts on “30 Dager: Dag 8

 1. Tenkte «ah, godt folk er fulle idag», men HVER dag? ;o hjelp :( håper isåfall kunder gjelder litt : P starte med de i alle fall, så det virker litt mer naturlig?
  Lykke til alle andre og! I norge er det ikke lett å få lov å snakke med andre, de tror umiddelbart du skal enten voldta eller rane dem :P uansett kjønn og alt xP

  1. Det er litt av dette man fjerner ved å bli vant med å snakke med fremmede, etter hvert får man en subkommunikasjon som gjør at andre opplever deg som ufarlig og interessant fremfor skummel :)

 2. Heisann folkens,

  Når man gir folk et kompliment el lignende faller det seg ofte naturlig å snakke litt mer. I min erfaring hvertfall :)

  Idag var det ekstra lett!

  Jeg fulgte opp på utfordringen om å gjøre noe jeg var nervøs for, dag 2 eller no. Og idag hoppet jeg ut av et fly! Det falt seg veldig naturlig med lett nervøs småprat med de andre deltakerne!

  Ønsker dere alle en flott, sosial helg :-)

  ~D

 3. Prøver å gjøre det til en vane å snakke med fremmede når jeg beveger meg ute i offentligheten, buss, svømmehall, tog osv. Kan ha mange givende samtaler og stifte nyttige bekjentskaper på denne måten :)

 4. Gikk overraskende bra med ei som jobber på butikken her! Fikk tilogmed «det var hyggelig» når jeg måtte ile videre (hadde lunsj). Ikke veldig dyptgående, men et greit steg. Har tidligere klart det når jeg bussa mye, og tenkte at «jammen, de vil nok heller snakke med noen enn ingen.». Men nå var det ei som tilogmed var på jobb, og det er litt ålræit. Skumlere blir vel i hverdagslivet – men dit skal vi nå!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: