30 Dager: Dag 7

Gi et kompliment til en fremmed.
Dette kan være kassadamen på butikken du handler på, en person du treffer på gata, ser på bussen eller treffer på et utested. Gi et ekte kompliment, noe du oppriktig mener, kun for å gjøre dagen deres litt bedre. Kjenn på hvordan det får deg til å føle deg i etterkant.

11 thoughts on “30 Dager: Dag 7

 1. Kjempegøy! Dette elsker jeg :D akkurat kompliment er sjelden, for det er litt skummelt. Men det er det vi er her for! Denne blir ukentlig oppgave, ikke engangs :)

  1. Gjør det til en daglig oppgave du ;) Husk at komplimenter ikke er noe man gir for å få folk til å like en, men fordi folk fortjener det. Så gi til alle, ikke bare jentene :)

   1. Helt enig! Og sånn tenker jeg og :) sier til andre om de har kul motorsykkel eller stilig hår eller whatnot. Spre glede er viktig!

 2. Enig med Alex! Dette må gjøres oftere.

  Får en goodfeeling når jeg gjør dette. Og ikke minst når man får lett overraskede smil og en takk tilbake! Og hvorfor holde igjen noe positivt man synes/mener om noen andre hvis man virkelig mener det, og det passer seg å nevne det?!

  Har gjort lignende oppgaver tidligere, og med tilsvarende positiv effekt, men det gikk relativt fort «over». Så nå vil jeg integrere det i hverdagen :)

  Stor takk til Torkel for knall iniativ med disse daglige utfordringene/oppgavene! Setter pris på å bli «sparket» igang !

  Ha ein fin ein, godtfolk :)

  ~D

 3. DG stort sett hver dag, så dette gjøres hele tiden ;)
  Selvfølgelig heller ikke uvanlig at jeg gjør det utenom til andre folk også om jeg ser/merker noe jeg liker .

  1. Det er bare needy om det fremføres på en needy måte. En selvsikker og komfortabel mann som gir et kompliment fordi han vil at jenta skal føle at hun lever opp til hans standarder er ikke needy, men en som gir et kompliment for å håpe at hun liker han bedre som et resultat av det vil fort kunne oppfattes slik.. :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: