30 Dager: Dag 6

Spør noen du kjenner om å lære deg noe de kan som du ikke kan, og tilby å lære dem noe i gjengjeld.
Å lære er å vokse, å vokse er å leve. Studier viser at det å regelmessig lære nye ting er bra for alt fra selvtillit, til intelligens, livsglede og for å forebygge alzheimers og demens. Gjør det til et mål at du alltid skal være i en læringsprosess i ditt liv.

6 thoughts on “30 Dager: Dag 6

 1. En av mange fordeler med å jobbe :) men dro det litt større og får en kammerat til å lære meg bassgitar! :) noe jeg har alltid hatt lyst til!
  Nå er han multitalent, så er ikke akkurat så mye jeg får lært han da! Han er jo min mentor på flere ting. Hehe :) men jeg har en lærling og får en ny nå til høsten, så får la min bortlæring gå til de!

 2. C.A.N.I (constantly and neverending improvement)

  Heisann folkens,

  Overskriften lever jeg etter så godt jeg kan. Når det kommer til å lære noe nytt har jeg et par ting på gang. Har en airbrush som venter på postkontoret. Har blitt noen timer på youtube om airbrushing, så det blir morro for meg :-)

  Jeg har og en gitar liggende og «slenge» hjemme. Har lenge hatt lyst å lære meg å spille. Har noen musiker kompiser i storbyen jeg vet vil lære meg! (Ta kontakt med noen jeg ikke snakker så ofte med kommer og inn under denne. Fler fluer i en smekk!)

  Jeg «lærer» dama å trene rett. Dette kan jeg, og det er gøy å hjelpe andre med mål, riktig trening og fremgang !

  Ellers idag har jeg ringt en kompis jeg ikke har snakket med på leenge, og strekt godt ut på mårran! Maten i usa gjør noe med magen, så morgen strekk utvides fra nå med morgenkardio i tilegg.

  Ha ein fin ein folkens :-)

  ~D

 3. Dette er noe jeg gjør hele tiden, så kommer faktisk ikke på noen jeg kjenner som jeg ikke har spørt eller som kan noe jeg har lyst å lære som de ikke har lært meg eller holder på å lære meg nå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: