30 Dager: Dag 4

Vi fortsetter fra gårdagen: Skriv ned en liste over ting som er mulig å gjøre i hverdagen, men som skremmer deg. Gi deg selv så et løfte om at hele lista skal gjøres før juni måned er over.

Del også denne siden med minst en venn eller bekjent som du tror kan ha nytte av (eller som bare ville synes det var morsomt) å følge disse utfordringene.

(Om du velger å fortelle han/henne at du også følger programmet eller ikke, og hva du sier om hvorfor du kjenner til bloggen vår, blir helt opp til deg.)

14 thoughts on “30 Dager: Dag 4

 1. Hei igjen godtfolk.

  Jeg liker foto, og særlig street-fotografering. Det er mange interessante personligheter der ute, og enkelte ganger får jeg megselv til å spør om å kunne få ta bilde. Dette synes jeg er, om ikke skummelt, men litt unaturlig og «ekkelt». Dette til tross for gode resultater de fleste gangene, og noen ganger en hyggelig prat med helt fremmede/rare/sprø/gode mennesker.

  Jeg skal ha fokus på å bli bedre på dette, for min egen foto – og personlige utvikling.

  2; jeg tilbringer mye tid på fly og på flyplasser ifm jobb osv. Jeg har en tendens til å gå i «reisemodus» om man kan kalle det noe. Dvs jeg holder meg mer for megselv enn å snakke med folk. Selv om jeg innerst inne vil ta kontakt med alle de fine folka der ute (mennesker i alle former og fasonger fascinerer meg ;)).

  Har lovet megselv å engasjere megselv mer her. Snakke med minst 2 nye for hver flyplass.

  Har ingen i umiddelbar nærhet å dele denne utfordringen med, men har en god feeling på en kompis hjemme jeg skal utfordre på dette :)

  For ordens skyld kan jeg si at jeg bruker disse utfordringene for nettverking og oppgradere sosiale ferdigheter (jeg er heldig og har ei flott sjarmerende dame:)). I og med at jeg nettopp har byttet by hjemme, vil jeg utvide kretsen min der jeg flyttet.

  ~Paniel

 2. Denne ble omfattende!

  Være en Ekte Mann når det kommer til jenter(være fysisk, sikker og utfordrende, samtidig vise intensjon og ikke være redd for hva andre ser og tenker)
  Prøve å matche ……… og ………. på humor
  Ha heftig sex med …………, være gjennomført dominant, sikker og seksuell
  Slutte å være redd for hva folk synes om meg
  Prate til folk på flyplasser, busser osv…(creds til Daniel)

  Får se hvor dette går henne, men det er fortsatt mange dager igjen i Juni :D

 3. Ble en liste på 11 punkter, blant annet å snakke tysk med etniske tyskere når jeg drar dit i slutten av juni, følge treningsprogrammet mitt slavisk og snakke med minst en fremmed per dag :)

  Tenker jeg skal dele denne siden med min venn Henrik i løpet av morgendagen, satser på at han tar utfordringen !

 4. Hmm. Denne var ikke lett. Er ikke så mye jeg er redd for i hverdagen, heldigvis. Men et av hovedpunktene ble å tørre å prøve å skakke med de jeg føler er «over my league». Jeg er ganske åpen for å skakke med de fleste, men jeg føler ofte at de fineste og mest populære jentene vil være veldig avvisende og vanskelig å holde en samtale med. Men kan vel prøve å starte i det små. Det som gjør at det er skummelt er spesielt når man bor i en ganske liten by hvor alle snakker..
  Linket ogaå bloggen til en kammerat jeg håper vil slenge seg på og kan hjelpe med motivasjon :)

  1. Dette høres bra ut, og når du får litt erfaring med det vil du merke at det egentlig ikke er noe vanskeligere å snakke med de «hotteste» jentene enn med resten, i hvert fall ikke så snart du har fått kontakt med dem og samtalen er i gang :)

   1. Jeg håper det! Enkelte ganger når jeg har havna i ordutveksling og det har blitt en samtale har det ofte gått greit. Men jeg har ofte merka også at vi bare ikke får snakka om noe. Det stopper mye etter «hei» og kanskje et par setninger. Vet ikke om jeg er for dyp eller for kjedelig eller hva. Men må prøve å huske å analysere hvordan jeg får igang samtale med andre.. Jeg merker at når jeg er i hva jeg kaller «goodmood» så prater jeg ganske lett med de fleste, men da rekker jeg aldri anaylsere det. Hehe. Når jeg først har prata med noen er det ofte lett i ettertid da :)
    Prøvde å starte rolig med å hilse på noen over nett, men da er det sjelden svar. Men er face2face jeg som regel får folk på snakk uansett. Jeje!
    Tror jeg må legge litt fordommer til siden og, med min mistro til menneskeheten, og prøve å gi både de og meg en sjans! :)

 5. Kult! Liste i løpet av juni:
  – Når jeg kommer hjem for sommerferien skal jeg besøke en jeg ikke har sett på lenge, det er en ting å bli bedre på og mer komfortabel med.
  – Arrangere enten tur eller et annet arrangement for venner hjemme.
  – Visualisere og forberede meg til spørsmål og svar for et jobbintervju som jeg skal gjøre til høsten. Jobbe med dette minst 10 ganger i løpet av juni.

  Linka til siden til ei venninne som kan synes dette er morsomt! :)

 6. Litt sent på «dagen», men her komer den.

  Foreløpig det jeg klarte å komme opp med i dag. Får kalle det en start:

  – Ringe opp istedenfor å sende melding på min. 5 nummer jeg tar ute.
  – Ringe direkte opp til min. 10 bedrifter uten nettside og prøve å selge (eget firma)
  – Holde lengre samtaler med ansatte på steder jeg er/handler e.l.
  – Sjekke opp jenter på busstopp, buss, kafè, dagligvarebutikker, parker og jente(r) sammen med gutt(er) på dagtid

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: