30 Dager: Dag 30

Lag en ny 30 dagers utfordring for deg selv i forhold til noe du ønsker å oppnå. (Trening, snakke med fremmede, jobb, skrive en bok, etc.)

Det er nå på tide for deg å ta over styringen selv. Gjennom den siste måneden har du fått masse innspill og ideer fra meg om små oppgaver som kan gjøres hver dag for å virkelig ta kontroll over sitt eget liv, og det å alltid ha noe å jobbe på er utrolig viktig både for livskvalitet, selvtillit og livsopplevelser. Så lag ditt eget program, og sørg for at du har noe å gjøre også i morgen, og dagen etter, og dagen etter.. ;)

Har du vært en av de flinke som har fulgt hele programmet? Send meg en epost på torkel@genuine-connections.com slik at jeg får høre om din opplevelse, og slik at du kan få din premie ;)

-Torkel

5 thoughts on “30 Dager: Dag 30

 1. Så denne komme lang vei ;-) Dette har jeg gjort. Plukket ut oppgavene som ga meg mest, og de som har gitt størst utfordring. De er spredd utover juli i dagsplanleggeren, sammen med noen egendefinerte rettet mot mine mål. Finfin erfaring, og et bra spark bak på å kicke igang min egen utvikling. Det har vært bra oppgaver som har gitt mye tilbake – for meg!
  Siste dag ble feiret med utfordringen fra dag 26 eller 27, med 3 gode kollegaer/venner på middag. Fylt, baconsurret indrefilet av svin, ovnsbakte grønnsaker, vin i glasset var en verdig avslutning, og en god markering på en ny fin reise med megselv i regi og hovedrolle!
  Håper det har gitt dere andre like mye som dette har gitt meg :-)
  Until next time.
  Tchau!
  ~D

 2. Takker for følge både Torkel og Daniel! Begge har gitt gode innspill!
  Jeg kommer nok også til å ta mange av oppgavene jeg føler jeg trenger oftere, og sette dato for de! I tillegg prøve å lage mine egne, og pushe de tinga jeg vet jeg ikke vil/orker/tør!

  Daniel, er du sikker på du ikke er jente?! Jeg var nemlig på middag med 3 venninner hvor vi spiste fylt, baconsnurret indrefilet av svin.. Hm! Kan det skyldes Middagsplanleggern eller noe sånt? Eller heter du kanskje Hilde? Hehe!

  Innen sommern over satser jeg på å være enda mer utadvendt, bli med på MYE mer, ha mange fler jeg snakker med, være MYE flinkere til å opprettholde kontakten med de jeg vil. Hurra!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: