30 Dager: Dag 3

Rekrutter en venn for å hjelpe deg å konfrontere en av dine frykter.
Dette kan være alt fra edderkopper eller å snakke med fremmede, til fallskjermhopping eller å si opp jobben. Med litt hjelp er alle frykter lettere å håndtere. Legg en plan for hvor, når og hvordan dere skal gjøre dette!

13 thoughts on “30 Dager: Dag 3

 1. Listet opp noen nye «skumle» situasjoner i sjekking jeg gjerne ville pushe gjennom og fikk med meg en venn til å hjelpe å pushe meg :)

 2. Morsomt, skal hoppe i fallskjerm i neste uke selv! Men det er ikke det jeg er redd for, jeg er redd for noe så enkelt som å endre profilbilde på Facebook. Hver person sine frykter. Så jeg har fått venninna jeg skal hoppe med til å ta noen bilder når vi møtes. Da får jeg forhåpentligvis noen bilder å skifte til etter at folk har gått lei skrytebildet fra hoppet :)

  1. Høres ut som en plan. Om slike ting gjør deg nervøs så er det bare å sette i gang med å endre bildet jevnlig, så venner du deg fort til det :)

 3. Uææ. Nå begynner det å bli verre!
  Ble skikkelig pushet av kompis på motorsykkel idag, skummelt fort. Men er ikke så redd for det, det er mest gøy.
  Sååå.. Rekruterer en kollega til å passe på at jeg får sagt det jeg mener til sjefen nå som vi skal ha «verksted» for arbeidsmiljø på Fredag. Samtidig skal jeg gjøre samme med han, for vi har begge våre ting vi trenger å ta opp. Tror ikke det er dumt vi lager en pakt om at begge skal fortelle!

  Denne kan gå begge veier! Håper ikke jobben ryker nå! (Eller dårligere arbeidsmiljø i alle fall)..

  1. Det er ofte lurt å få klarnet lufta ja, spesielt når det er en enighet om at man nå skal dele det en har på hjertet. Det kan alltids være vanskelig og skummelt, og gi oss noe å jobbe med en periode, men når støvet legger seg har det som oftest ledet til endringer som er bedre for alle parter. Lykke til! :)

 4. Har snakket lenge med min barndomsvenn som driver for seg selv. Min frykt rundt det å starte opp selv går på hvorvidt det jeg har er bra nok til å leve av. Jeg fikk ihvertfall mange gode tanker til dette , det blir uansett ikke et fulltidsprosjekt før jeg blir ferdig med master.

 5. Enig med Alex – det drar seg til her! Gleder meg til utfordringene rundt dag 30 :)

  Dagens utfordring: to fluer i en smekk, 24. juni tar jeg turen til Tusenfryd med noen kompiser. Denne turen inkluderer at jeg skal ta alt som finnes av karuseller og berg- og dalbaner (som jeg ikke er særlig glad i), samt veddemål med en kompis om å skaffe flest telefonnummere i løpet av dagen.

  1. Høres ut som en bra plan!

   Når det gjelder «vanskeligheten» på utfordringene så går det litt opp og ned, så blir ikke nødvendigvis «verre» dag for dag, men det kommer nok helt sikkert noen dere vil synes er skumlere enn dette etter hvert ja ;)

 6. Siden jeg så på discovery når jeg var liten så jeg har vært redd for hai og store fisker som kan ende livet mitt i en jafs! Jeg husker jeg så masse blod i vannet og det hele var gjort veldig dramatisk. Siden jeg begynte å dykke i 2004 har jeg lovt meg sjøl og aldri dykke utenfor Norge i frykt for å bli spist av hai. Derfor har jeg alliert meg med en kompis jeg skal reise med i oktober og vi har blitt enige om å dykke med hai i Australia! Blir crazy wild!

  1. Åj åj! Perfekt :) Det er masse fantastisk dykking i Australia, min venn Klas jobba som dykkerinstruktør der i et år, så han kan nok gi deg mange tips på områder og dykke i – og ikke minst steder hvor det garantert er hai ;)

   Personlig har jeg dykket med hai noen ganger, og synes det er helt fantastisk. Mer majestetiske skapninger finnes ikke i havet :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: