30 Dager: Dag 29

Ta kontakt med noen du er tiltrukket til, og be vedkommende ut på en date.
Hopp i det og ikke vær opptatt av resultatet. Det er helt greit om den du spør takker nei, det viktigste er bare at du har tatt initiativet. Om du allerede har kjæreste kan du alltids gjøre dette med kjæresten din, og gjøre noe spesielt ut av daten ;)

6 thoughts on “30 Dager: Dag 29

 1. Hei folkens,
  Gjort! Enkelt for meg, jeg er i forhold. Ettersom jeg har flytta til ny by inviterer jeg på dobbeldate! Dama kjenner ikke kompisen min så godt, og vi kjenner ikke dama til kompisen. Ypperlig anledning til å bli bedre kjent. Krydre dette med noe godt i glasset, så blir det bra :-)
  Kos dere !
  ~D

 2. Detta gjorde jeg! Hun takket ja, og virket veldig entusiastisk over det. Nå har jeg crusha på hu en del år, men allikevel så er det noe magi i mellom oss, men som aldri får ordentlig tenning. (Magien, resten av tenninga er der!).
  Problemet var at hun har akkruat kommet ut av forhold og var ikke klar allikevel.. Så det var ganske dritkjipt når jeg hadde motet oppe. Og etter det så har samtalen gått skikkelig ræv og nå er vel interessenivået ganske langt nede igjen. Blæh!!

  Prøvde også å spore opp ei annen jeg har hatt interesse av, men hu har ikke svart, eller forsåvidt lest meldinga. Men skal prøve igjen, og tror egentlig hun svarer bare hu ser meldinga :)

  Ei tredje og siste var ei jeg ikke kjente noe, og det funka delevis greit, trodde jeg. Spurte bare om vi skulle ta en tur sammen, siden hu også kjører motorsykkel, men så viser det seg at hu foretrekker å kjøre alene. Om det skal tas personlig eller ikke vet jeg ikke, men lar det i alle fall ikke gå inn på meg, og hopper heller tilbake i sjøen hvor det er flere fisk!

  1. Ingenting av dette skal tas personlig, vi tar ikke nei personlig – for det er alt for mange ukjente faktorer som kan spille en rolle i hva folk svarer på en invitasjon. Men gjør det til en vane å inviter spennende mennesker med på ting jevnlig, så vil du se at livet raskt fylles med herlige mennesker som man har en god kjemi med – enten den kjemien bare er vennskapelig eller romantisk/seksuell :)

 3. Forøvrig er jeg ganske ræva på å være kreativ med date, egentlig. Trenger litt tips der =( Har skjønt litt;
  – spør på en måte så man ikke driter seg ut, og evt kan redde seg inn.
  – ha planene klare før man inviterer (her sliter jeg litt med å finne planer..)
  – ha planer for hva man kan gjøre etterpå, om det går bra og hun vil

  Men HVA vi skal gjøre er det verre med :/ Syns alltid det er vanskelig.. Og blir så.. Ja, klisjé uansett hele date-greia. Liker når det er mer naturlig, men problemet da er jo friend-zone… >,< eller void-zone, som det like så mye er!

  1. Punkt 1 i den lista di kan du droppe. Man driter seg ALDRI ut ved å invitere noen man er tiltrukket til på å finne på noe. Om man får et nei, så får man et nei – det er bare kleint dersom du gjør det kleint. Om du behandler det akkurat som om kompisen din takker nei til å være med på kino fordi han allerede har sett filmen, så blir det ikke noe problem.

   Invitasjoner er forslag, ikke spørsmål, og inneholder alle detaljene hun trenger for å vite hva som skal skje når. Det er alt du trenger å huske. «Hei! Bli med å spise is i parken på tirsdag etter jobb.» <-- Når det gjelder hva. Vel, der begrenser kun fantasien. Men det enkle er ofte det beste. Is i sola, en gåtur, en øl på en koselig bar, grilling i parken, eller om vi er mer komfortable med hverandre: Middag og filmkveld hjemme hos en av dere. Det ligger masse artikler på dette i bloggen vår, bare søk på "date" eller lignende i søkefeltet så finner du nok mye :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: