30 Dager: Dag 28

Oppsøk noen som har hatt en positiv innflytelse på ditt liv, og fortell dem hva de har gjort for deg og hvor mye du setter pris på det.
Dette gjør du både fordi det er viktig å gi tilbakemeldinger til menneskene som gjør gode ting for oss for å forsterke at det vil skje mer av slikt i fremtiden, og for å bevisstgjøre deg selv på hva og hvem som har hatt en merkbar innflytelse på ditt liv, slik at det vil være lettere for deg å identifisere lignende muligheter i fremtiden.

2 thoughts on “30 Dager: Dag 28

 1. Heisann godtfolk,

  Jeg er dessverre ikke i umiddelbar, eller kjørbar for den saks skyld, nærhet til noen av disse flotte menneskene. Men jeg har telefon og nett! Ringte ei som har stor innvirkning på et felt i livet mitt som har betydd mye for meg i mange år. Hun har alltid vært en inspirasjon, og hjulpet til med tips og råd. Hun var ikke helt med da jeg fortalte hvor stor betydning det har hatt for meg. En liten tankevekker på at dette burde vært sagt for lenge siden?! Ellers plukket jeg opp tlf til en kompis, vi har hjulpet, tipset og gitt tilbakemeldinger til hverandre på mange områder, og det fortsetter vi med. Samt sendte jeg avgårde en mail til en annen dude som fortjente noen velvalgte ord!

  God helg ppl :-)

  ~D

 2. Bra, Daniel!

  Selv for en del år tilbake hadde jeg ei venninne som hjalp meg utrolig mye, og jeg henne. Jeg sa det både da, og i ettertid, og det er godt å høre fra andre, og da er det godt også å kunne si det til andre! Så det var nok på tide om ikke hun hang med, ja!

  Småkleint å si det, men jeg fortalte bestekammeraten min at han er min beste venn :P Bare høres skikkelig gay ut, men det var i alle fall unnagjort! Jeg fikk jo heldigvis tilbake at jeg også var det, så det er jo en good thing! Tror faktisk ikke han visste det, for jeg var ikke helt klar over det selv før jeg begynte å mimre på det her etter å ha lest oppgaven. Gikk igjennom folk jeg snakka med og alt. Fant forsåvidt også ut at de fleste som har betydd mye har jeg lite kontakt med om dagen, og det er egentlig noe jeg sliter litt med. Å holde interessenivået oppe over lengre perioder, både hos chicks and bros.
  Fortalte også ei venninne at jeg setter stor pris på å ha så innerst hyggelige venner som henne! Hun er virkelig god og hjertekjær og tar vare på vennene sine, og er helt herlig! Siden hu har type hører hu nok kanskje ikke det hele tiden heller, håper jeg, så kanskje det gjorde litt inntrykk =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: