30 Dager: Dag 27

Inviter noen på middag hos deg i løpet av de neste dagene. Lag en rett som du ikke er vant til å lage.
Det er ikke så viktig om de du inviterer har anledning til å komme eller ikke, om de takker nei trenger du bare å opplyse dem om at det er en åpen invitasjon, og prøve på nytt senere eller med noen andre. Lag en ny rett for å utvide ditt repertoar og lære noe nytt.

3 thoughts on “30 Dager: Dag 27

 1. Hei folks,
  Til søndag lager jeg gourmet middag til 3 heldige kollegaer. Tidligere har vi hatt en deal om minst en sosial sammenkomst «hjemme» hos noen i løpet av 4 ukers jobb perioden. Det har vi vært for dårlige til! Ypperlig anledning til å følge opp. Fersk fra butikken, med fine råvarer, lover om en hyggelig søndags aften med gode venner/kollegaer. Og jeg lager noe helt nytt (vi har pleid å ha taco).
  Ha en fin en :-)
  ~D

 2. Nå er faktisk kjøkkenet akkurat ferdig, jeg må bare småfinishe litt ekstra. Denne kommer heldigvis noe av seg selv, ettersom jeg allerede har lovet noen at kommer en «innflytningsfest for kjøkkenet»! Så det blir nok å diske opp til en 7-8 nære venner, kanskje med noe vått i glasset. Satser på en flott helaften med topp stemning!
  Denne er gjennomført innen Juli!

  Lage en rett jeg ikke er vant til å lage er litt skummelt, men det kan definitivt være en mulighet!

  Skulle håpe jeg hadde plass å grille på slik som før, for da inviterte jeg venner innom ukentlig og vi grilla sammen :/ Været har ikke talt for å dra på stranda og grille heller her i området, men håper på forbedringer i løpet av sommern!

  Jeg hørte fra en filosof som forsket på glede, om at man skal ikke tenke på hva man skal spise – man skal tenke på hvem man skal spise med! Og det har jeg prøvd å etterleve etter det, og er storfornøyd med det :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: