30 Dager: Dag 26

Gjør noe spesielt for noen du bryr deg om.
Den største gleden for de fleste av oss, er å kunne føle oss verdsatt og elsket. Vis noen du bryr deg om (en venninne, en kompis, en kjæreste, et familiemedlem eller hvem som helst) at de er satt pris på ved å gjøre noe for dem som du mener de vil like. Bruk fantasien og kom opp med noe de kanskje ikke ville forventet sånn helt uten videre.

5 thoughts on “30 Dager: Dag 26

 1. Hei folks,

  Min kjære mor ble det helt klare målet. Jeg har sett henne lite det siste halve året pga jobb og reis. Med begge sønnene sine i forskjellig by i hver sin retning, var det på sin plass å sende en overaskelse. Hun får den med kort på mandag. Kvinnen i mitt liv ;-)

  Ha en flott dag
  ~D

   1. Det var det eneste riktige. Hun lot meg jo tross alt svømme i et usedvanlig heldig gen-basseng de første 9 mnd av mitt liv ;-) Ut å spise med mor. Sikker vinner ! :-D

 2. Skal fortelle hva forno spesielt jeg gjorde, heh. Jeg har ei venninne som både jeg og en felles venninne av oss faktisk er redd hu begynner å bli psykotisk depressiv. Og vi prøver å «intervene» det, enda hun selvfølgelig er ekstremt benektende. Problemet er bare at jeg har sett det samme før, og det er ikke helt heldig.

  ANYWAY! Det er nok ikke det du mente, så jeg skal jo selvfølgelig prøve å vise jeg bryr meg på en hyggeligere og mindre ekstrem metode, i et forhåpentligvis mindre ekstremt tilfelle.
  Jeg skal ta opp samme tråden igjen når jeg har litt mere riksdaler å rutte med, siden alt koster penger om dagen. Allikevel skal jeg strekke kreditten litte grann ekstra og få handlet en blomst til bestevenninna mi, som stadig lager mat til meg og stiller opp! Har vel aldri gitt hu noe særlig før, og vært litt fraværende i det siste, så i morgen er det neddom blomsterbutikken før jeg inviterer meg selv på middag! :)

  1. Det er selvsagt HELT greit å bruke denne tankegangen på folk som har det vanskelig, det er ofte de som trenger det mest :) Men ta vare på bestevenninna di ja, det høres ut som hun fortjener det :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: