30 Dager: Dag 24

Ta en avgjørelse du har utsatt lenge.
Store eller små, vi har alle avgjørelser som vi utsetter til en viss grad. Velg en eller flere som du har utsatt flere ganger tidligere og ta avgjørelsen enten det haster eller ikke. Å få lukket boken på avgjørelser som har surret i bakhodet vårt hjelper oss slappe av og stresse ned, og øker vår evne til å ta kontroll over situasjonene i vårt eget liv, som igjen hjelper på både selvtillit, initiativ og lederegenskaper.

6 thoughts on “30 Dager: Dag 24

 1. Jeg har lenge grublet på hva min ambisjon for det kommende året skulle være, men omtrent klokken to natt til idag, godt inspirert av boken «Bli best med mental trening» av Eirik Bertrand Larssen, fant jeg ut at gull i et internasjonalt mesterskap er målet. Vi har lenge snakket om «medalje», men det målet gir meg ikke energien jeg trenger for å nå nivået som trengs. For gull er jeg villig til å ofre det meste, og det kribler i magen hver gang jeg tenker på det :)

  1. Det høres fantastisk ut, Glenn! Slike mål er utrolig motiverende, og ikke minst morsomme å jobbe mot. Jeg har stått både som utøver og som mental trener for utøvere som har konkurrert internasjonalt og ingenting er mer spennende enn det! Masse lykke til! :)

 2. God kveld folkens,

  Jeg plukket opp tlf og ringte en håndverker som skal gjøre en jobb for meg hjemme. Utsatt siden ifjor, og det var godt å få det igang. Enkelt og greit.

  Ha en god natt

  ~D

 3. Hmm. Detta er noe jeg starta med i starten av denne 30dagern. Siden den gang har jeg fått rydda garasjen, fiksa mye hjemme, gjort ferdig utsatte på jobben og garantert mer som jeg har glemt.
  Heldigvis tror jeg ikke jeg sitter igjen med noe mer avgjørelser jeg må ta nå. Grublet på det i noen dager. Eneste er jo å fikse reservebilen, men der er ikke økonomien på plass.. Men jeg tenker stadig over det, så neste avgjørelse skal tas raskt!

  Uansett hjalp starten av bloggen, da jeg bestemte meg for garasjen. Det er første gang jeg har kunne parkert der på 1,5 år.. Haha. Uff..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: