30 Dager: Dag 23

Gå en tur alene eller med en venn. Ingen mål, ingen telefon og ingen distraksjoner. Bare bevegelse og tanker eller samtale.
Bryt løs fra teknologiens distraksjoner og samfunnet hastverk og lastverk. Fysisk bevegelse er bra både for kropp og humør, og det å kunne være alene med tankene sine – eller ha en god samtale med en venn, er godt for å bekjempe stress, øke livsglede og å få mer ut av hverdagen.

5 thoughts on “30 Dager: Dag 23

 1. Heisann folkens, og god St. Hans!

  Jeg går til og fra jobb 2-4 ganger i uken nettopp for dette. Hver vei er det ca 45 minutter å gå. I en veldig hektisk hverdag de ukene jeg jobber, er dette balsam for sjelen – og helt nødvendig for meg. De dagene jeg gjør dette, sørger jeg for å være på kontoret 30 minutter før alle andre. 30 minutter å nyte en god kopp kaffe og stillheten. Jeg kaller det Daniel-tid. En «øvelse» jeg har utbytte av er å visualisere dagen mens jeg går på morgenen. Jeg gjør det samme før ei treningsøkt, og med god effekt. Anbefales!

  Ha en finfin feiring :)

  -D

 2. Jeg henger etter på 30-dagers programmer, men tok meg en spasertur nå ikveld helt uten mål og mening. Det føltes godt. Mens jeg gikk så tenkte jeg på hva slags samfunn vi har blitt og hva jeg selv driver med på fritiden. Det går mye i pc, ipad, tv og tv-spill og mye sitting inne, dette er jo ting jeg liker å holde på med…men det blir så lett for mye…man glemmer nesten å oppleve den virkelige verden. Man oppdager hvor flott sitt nabolag egentlig er, et nabolag som jeg vanligvis traver igjennom for å komme til jobb

  1. Velkommen med på leken Lars Christian! Og du har helt rett ja, vi taper oss selv veldig lett i den teknologiske verdenen. Personlig har jeg brukt mesteparten av denne søndagen så langt på tv-serier, så nå skal jeg selv ut og gå en tur :)

 3. Jeg juksa litt her, og tok meg en lang landeveis-tur på motorsyklen isteden! Det er utrolig befriende for min del, i tillegg til at man kan fyre opp adrenalinet og få en herlig, avslappa, avkobla følelse etterpå :)
  Gå syns jeg er så ufattelig kjedelig. Men en ting jeg virkelig liker er å ro alene. Herligste er å ro rundt øya når jeg på hytta til en kammerat etter å ha stått opp på morgenen. Sorgfri og sjelefred! Ah..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: