30 Dager: Dag 22

Gi noen en gave i dag.
Dette trenger ikke være noe stort, dyrt eller betydningsfull. En liten sjokolade, en søt bamse eller kanskje noe du vet noen ønsker seg. Velg en person du vet du kommer til å treffe i dag (og om du ikke har noen planer, oppsøk noen) og ha med en liten gave til dem. Om de spør hvorfor, bare fortell dem at det bare var et innfall du fikk. Å være gavmild er ikke bare hyggelig for de rundt oss, men de positive reaksjonene vi får av slike små handlinger gjør underverker for vår egen selvfølelse i lengden.

5 thoughts on “30 Dager: Dag 22

 1. Heisann godtfolk,

  Utfordringene bygger på hverandre. Og slik gjorde jeg det;

  1: Ganske tidlig i dette opplegget skrev jeg at jeg ville bli flinkere til «street-photo». Dvs, ta kontakt med interessante personligheter for å knipse de (ofte greit å spørre om slikt). Vi var på ferie, og i New York, på tur i central park. Her fant jeg en halvgammel kar i fargerike klær på en snodig sykkel. Jeg sneik meg til noen bilder, da han var i tlf. Han la på kort tid etter, og jeg spurte om det var greit å ta noen bilder, og komplimenterte sykkelen. Så snakket vi litt om den og jeg fikk tatt bildene min. Idet jeg snudde meg for å gå brøt han ut; Ey, send meg bildene da! Her er mailen min! «I´d be surprised if you actually did it» var siste han sa.

  Det hadde jeg lenge tenkt å gjøre, og nå er det gjort :-) Helt OK med potensielle kontakter i NYC.

  2: Jeg hjelper en kollega igang med trening. Og har funnet frem en treningsdagbok han skal få. Så skal han og få laget seg noen mål, og logge treningen sin!

  3: Kjøpte en knøttliten overraskelse til hun hjemme. Hun elsker overraskelser (hvem gjør vel ikke?)

  Ja – Det gir en god følelse, og i tilegg vet man at potensialet for å få noe tilbake. Så det gir mersmak.

  Jeg tok en reprise på gårsdagen idag. Det var helt innafor komfortsonen, men likevel litt for å sjekke stemninga når man gjør noe rart, her kommer det; Lente meg inntil kollegaen min og sa litt høyt;» Men herreGUD å godt du lukter idag Odd Kjetil!» ….. «……» …. Jeg begynner å le, de andre begynner å le. Det morsomme her er at plutselig skulle flere bort å «lukte» på Odd-Kjetil (dekknavn). Og det stopper ikke her. Koreanerne var ikke med på vitsen, og trodde dette var seriøst. De gikk og luktet på Odd Kjetil. HA!

  Ha ein aldeles nydelig lørdag, dere. Her er det bare god stemning!

  -D

  1. HAHAH!!! Å gud så herlig, Daniel! Jeg ser for meg 2-3-4-5 koreanere komme bort for å lukte på en kollega. Haha! Åh, herlig ondskapsfullt gjort ;)

   Forøvrig; jeg tror denne må gå til ei venninne som bare er alt for herlig, men som jeg dessverre ikke har sjans på siden hu ikke liker menn. (Ikke at jeg på NOEN måte gir opp av den grunn.. hehe!). Hu er bare god og fortjener det, dessuten var jeg alt for tøyse-slem med henne idag ;) Blir ikke IDAG da, men det er sånt som skjer.. Ganske asosial helg denne helga..

   1. Hehe – Ironi og sarkasme er sjelden vare i koreansk kultur. Og det kan være morsomt til tider.

    Kjør på med oppgavene, Alex. Når du ender opp som en sosial håndgranat fordi du skal gjøre alt på en gang kan det fort eksplodere i trynet på deg, og man mister motaivasjon. Been there, done that. U-grei plass å være. ;)

 2. Må bare legge til at jeg gruer meg til disse dagene er over, Torkel :( Trenger definitivt disse! Hva med ny oppgave en gang i uka ellerno? Hvis ikke må jeg nok ned på brygga og prostituere meg til gamle sjøulker for å få skrapa sammen noen kroner til å dra på byen med deg og skype med deg! Hehe

  1. Slapp av, kommer en løsning på dette på slutten av mnd.. Og ellers er det mange oppgaver i «Forførende Livsstil» og «Livet du alltid har drømt om» som du kan gjøre en gang i uka i mange uker til fremover ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: