30 Dager: Dag 20

Skriv ned dine mål og ønsker for ditt liv, og legg/heng disse et sted hvor du ser dem hver dag. Lag en plan for å oppnå dette.
Bare det å være fokusert på hva en vil ha ut av livet gjør at en får mer av de tingene. Når man i tillegg har en målrettet plan for hvordan man skal oppnå dette så står man i kø på hurtiglinja til suksess. Om du er usikker på hvor du skal starte kan jeg, helt ydmykt, foreslå min bok «Skap livet du alltid har drømt om» (Som du får på rabatt hos bokkilden.no nå) ;)

10 thoughts on “30 Dager: Dag 20

 1. God morgen dere,

  Vel – Dette er og noe jeg har gjort. Jeg har mine del- og hoved mål skrevet ned i dagsplanleggeren min. Den bruker jeg hver dag, og dermed ser jeg måla hver dag. Det jeg gjerne jobber med, er å «måle» hvor langt jeg har kommet ift disse. Da kan en kompis/venninne man stoler 100% på være kjekk å ha. (korte versjonen; fortell om målet ditt; og etter en gitt periode spør samme venn/venninne hvordan de synes du har forbedret deg.)

  I år har jeg allerede «landet» 1 hovedmål, og 2 del-mål (hoppet i fallskjerm. Get it? «landet» det målet)

  Jeg har mange av disse daglige utfordringene klar fra før. Det er mye takket være din e-bok forførende livsstil jeg leste for lenge siden. God lesning med gode verktøy. Å sette mål den gang var vrient, så det gikk med betydelig tid på å formulere dette til noe som føltes som et godt mål (et godt mål for meg er; kort, presist og lett synlig/leselig) Stå på, og takk :) Vel verdt hver ei krone, og regner med den nye er hvertfall på linje.

  Kjør på!

  ~D

  1. Herlig Daniel! Det er utrolig viktig å ha målene sine lett tilgjengelig på den måten ja, og jeg er glad Forførende Livsstil kunne hjelpe deg i gang!

   Den nye boka er absolutt på linje kvalitetsmessig (ende bedre, synes jeg personlig da;) og vil hjelpe deg til å enda lettere komme i mål med disse målene du setter deg, da hele boka gir en veldig enkel og oversiktlig modell for måloppnåelse som jeg personlig ikke kunne levd uten ;)

 2. Er litt stuck igjen her.. Vel, jeg har jo noen drømmer. Som å bli frisk, i første omgang, siden det meste andre er vanskelig før det. Gå ned i vekt, selvfølgelig, som alle andre, men gjerne også blitt sterkere igjen (6 mndr uten trening nå, det merkes). Samt selvfølgelig å finne noe kvinn da! Gjøre enda mer aktive/sosiale ting. Prøve å stabilisere økonomien og ting jeg har og eier og få «etablert» det ferdig. (Ikke hele familien, men i alle fall eiendelene! :P)

  Men.. Plan for å oppnå disse målene? Hjelp :(

  1. Tillater meg en dobbelpost på dag 20!

   Det blir nok å få fatt på boka så snart jeg er hjemme. Om jeg kan effektivisere vein til mål er det en liten pris å betale :)

   Alex; Kjør på mann! Nå har du og jeg vært med hele veien, og nå begynner moroa. En liten ting jeg har lært gjennom mye prøving og feiling er; Unnskyldninger står i KØ for deg når det kommer til å gjøre uvante ting/ut av komfortsonen. Muligheter venter aldri, og man får som regel bare en. Jeg har vært mye forbanna og frustrert over megselv for ting jeg aldri gjorde (snakke med den dama på butikken, hive meg på det treningsprogrammet, teste ditt og datt)

   Moralen er; Jeg vil mye heller angre på ting jeg har gjort enn det jeg aldri gjorde!

   Og disse små/store utfordringene har kicket meg skikkelig igang igjen. Dette er adabtivt til alle aspekter i mitt sosiale liv (kontakte gamle kjente har jeg gjort mye i det siste, på jobben, være en positiv inspirasjon for andre håper og vil jeg være, «stå-på» holdning)

   Det er kun en ting å gjøre i livet; Gi gass!!

   Ha ein fin ein igjen

   ~D

   1. Høres ut som du har plukket opp på hele meningen med disse oppgavene ja! Bruk momentet de gir deg til å virkelig komme i gang med ikke bare det vi dekker her – men ALT som er viktig for deg! :)

  2. Bryt disse målene ned i mindre oppgaver. Hva trenger du å gjøre for å få flere jenter i ditt liv, for eksempel? Må du gå ut og sosialisere mer? Må du ta mer initiativ? Må du bli flinkere på å bygge spenning? Disse mindre målene skaper til slutt planen din. Det er som å sette opp et treningsprogram for å bli sterkere – hvilke øvelser må du gjøre på de ulike områdene for å oppnå de ønskede resultatene?

   Hele boka mi «Skap livet du alltid har drømt om» handler om måloppnåelse, så den kan være lur å ta en titt på for å få tak i en rekke håndfaste oppgaver :)

   1. Holder på med den boka! :) bare leser aldri bøker, så ikke så lett å komme igjennom det å sette seg ned å lese! Skal gjøre det til mål i helga å få lest den og utarbeida en ny mål-plan!

 3. Been there, done that! Rommet mitt er fullt av plakater som på ulike måter minner meg om målene jeg har satt meg for fremtiden. Bilder, skriftlige beskjeder og ord som gir assosiasjoner. Dog er det på tide med en update, enkelte av plakatene beskriver fortsatt hovedmålet mitt i vinter :)

  1. Good!

   Og det er viktig å holde disse oppdaterte ja, både for å holde fokus på det du er ute etter i dag, men også fordi at hjernen vår begynner å ignorere ting den har sett mange ganger, så når den samme plakaten har hengt foran deg i et halvt år, så kan den raskt begynne å miste den effekten den hadde helt i starten. Jeg bytter ut mine visuelle påminnelser annenhver måned eller så :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: