30 Dager: Dag 2

I dag skal vi se utenfor oss selv, og finne noen som kan bidra til vår utvikling på best mulig vis:

Spør noen som har gjort eller oppnådd noe du ønsker å gjøre eller oppnå om hvordan de gjorde det, og om de kan hjelpe deg med oppmuntring underveis.

16 thoughts on “30 Dager: Dag 2

 1. Dette var også en hyggelig oppgave. Bestevennen min er helt rå med jenter, så å spørre han om intelektuel og emosjonell støtte er bare hyggelig :)

 2. Det gjør jeg stadig :) problemet jeg ofte har er å holde motivasjonen oppe. Mest spennende er egentlig å høre dems historier. Egentlig veldig greit å bruke for å holde en samtale igang, samtidig som man får gravd litt og lært mye om den andre og latt de fortelle!
  Men, for ordens skyld må jeg spørre igjen idag, siden det er dagens oppgave! Dårlig tid, siden dagen snart er omme, men har en i bakhodet :)

  Dette er gøy!

 3. Siden dette allerede er en vane og jeg gjør det hele tiden så var oppgaven allerede gjort i dag før jeg fikk lest oppgaven. Snakket med en kammerat som er veldig flink på dating om hvordan han gjør ting og en annen om å hjelpe meg med å pushe meg lenger i neste uke.

 4. Hæææj blåggæn,

  Ringte en kompis for tips om hvordan treffe nye mennesker og skspe kontakt osv. Det hele ble litt søkt igrunn, ettersom jeg greier det helt fint selv. Noe kompisen min poengterte for meg. Det hadde likevel positiv effekt på to måter. 1; jeg måtte tenke meg om hva jeg egentlig vil oppnå og lære. 2; Jeg fikk «ristet» meg løs og tenkte «han har et poeng, jeg vet jo godt hvordan det gjøres»

  Endte opp med å ringe en kostholdsveileder for å hjelpe med «ferittreningsprogram og kosthold». (Er lat på ferie, selv om jeg ikke vil være det. Så det var motiverende å høre på noen gode poeng ift det)

  Noe perifert ift oppgaven, men it got me thinkin.

  Beste hilsner fra Miami med et dryss av paraplydrinker og små trangs bikinis!

 5. Med en krevende studiehverdag tok jeg rett og slett kontakt med en bekjent av meg som har en enda travlere hverdag som syklist på høyt nivå. Jeg har lenge ønsket meg mer overskudd i hverdagen, og vi ble enige om å trene sammen en gang ukentlig og passe på hverandres restitusjon, trening og livsstil !

 6. Har hatt en lengre samtale med min far av alle personer, han inspirer i mye han gjør og det var mye fornuftig jeg fikk ut av samtalen

 7. 4 minutter over, men håper jeg blir med! Endte med å spørre en bekjent om hvordan han klarte å starte å jobbe for TV2, noe som kan være relevant for meg etter sommerferien. Så det blir nok å sende inn en søknad :)

 8. Dette var en interessant oppgave!
  Tilfeldigvis har jeg den siste måneden tatt kontakt med mitt store forbildet når det kommer til ledelse, innovasjon og entreprenørskap. Han er min tidligere lærer og han er en av de få lærerne der jeg har gledet meg til hver time, bortsett fra her i selvutviklingsmiljøet. Det går overraskende bra og vi skal møtes for å diskutere en vinn/vinn-situasjon i nærmeste framtid der jeg ønsker å lære mere av han. Oppmuntrer alle til å gjøre det samme med sine forbildet. Hvertfall gi det et skikkelig forsøk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: