30 Dager: Dag 18

Gjør noe barnslig/flaut i dag.
Ikke vær redd for å drite deg litt ut. Mennesker liker å leke av natur, men etter hvert som vi vokser opp blir vi mer og mer opptatt av å være «voksen» og «moden». Returner litt til din barndomsglede og gjør noe i dag uten å tenke på hva andre mennesker vil synes om det. Bryt litt ut av «voksenfella» allerede i dag, og gjenta det så ofte som mulig, du vil raskt begynne å oppleve hvor frigjørende det kan være.

5 thoughts on “30 Dager: Dag 18

 1. God kveld dere,

  Vel – på reisefot, og slet litt i børjan. Hadde et langt opphold på flyplassen i Beijing, før turen gikk videre. Visste ikke helt hvordan jeg skulle angripe denne. Men i Kina er det et utall mange kontroller man skal gjennom selv om man er på gjennomreise. Jeg er vanligvis fan av flyplasser, men akkurat dette er dørgende kjedelig, så hvorfor ikke leke med de kvinnelige kinesiske sikkerhets-vaktene.

  Man skal alltid være litt forsiktig med å tulle og tøyse når man er i fremmede land.

  Heldigvis fikk jeg beholde tlf, og de har 3G nett her på cella mi. Ikke «moone» 30 kinesiske sikkerhetsvakter!

  Neida.

  Jeg geipa litt overdrevet til ho ene, og smilte et «teit» smil rett etterpå, mens jeg stod i kø. Det gøye med Asia er at slikt er de ikke helt vant til. Så først ble hun satt ut, og resten av vaktene som så dette brast ut i latter. Tilslutt syntes hun og dette var rasende festlig. Siden dette var ei søt ei ble det utvekslet lekne blikk, og plutselig var det gøy på flyplassen i Beijing igjen.

  Fikk jeg dere *litt* med «moone» historien, eller?

  Ha ein leken kveld/dag.

  ~D

 2. Haha! KULT, Daniel! Inspirerende du : )
  Det egna seg ikke igår, og kanskje enda mindre i dag. Men skal definitivt få til i løpet av uka! Er ikke lett dog!
  Heldigvis er jeg ganske barnslig, men det er nå gjerne med venner. Det gjør jeg ofte, men på ukjente? Woah! But it shall be done! And I’ll probably report!

  1. Litt av poenget her er å gjøre det enten det «egner» seg eller ikke. Dersom du sparer det til de anledningene hvor det «passer» så er det ikke pushing av komfortsoner og da blir det heller ikke egentlig flaut. Så om du har mennesker rundt deg, uansett hvem de er og hva situasjonen måtte være, så er det bare å kaste seg uti det! :)

   1. Yes! Endelig. Prøvd mye, men ikke fått til noe særlig. Tror dog idag at jeg klarte å få brutt ei barriere der, selvom det ikke virker så stort utenifra.
    Dro og besøkte ei venninne som jeg visste hadde besøk der, som jeg aldri har møtt før (venninnene). Og stormer inn, viten om at de er der, og roper; «HÆIIIJ!!! SKAVVI LAGE TRÅLLDÆIJ?» (den er semi-intern, man må ha sett Pocahontas-duben på youtube for å forstå den).
    ANYWAY. Høres dumt ut, men i alle fall så turte jeg å bare gå inn der og drite meg ut, enda de godt kanskje kunne vært potensielle partnere eller hva som helst. Faktisk, hu ene der, sa hu digga meg, og jeg har definitivt ikke planer om å la hu vandre ut i det store intet ;) Nå tenker jeg å ligge lavt 2-3 dager og komme på besøk igjen. De skal nemlig bo hos venninna mi i ei uke ;)

    Lander jeg den blir du helten min, Torkel!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: