30 Dager: Dag 15

Unngå å se på tv/Netflix/youtube i MINST ett døgn.
Verdien av å legge vekk denne typen distraksjoner fra det virkelige livet kommer for fullt etter en uke eller to. Men du kan jo starte med en dag, bare for å se hvordan det er og legge merke til hvor lite du egentlig går glipp av. Når du kjeder deg blir du tvunget til å finne på noe mer aktivt, noe som ofte leder til mye mer givende dager enn å sitte foran TVen i flere timer i strekk.

10 thoughts on “30 Dager: Dag 15

 1. +1 for denne! Helt enig. Hadde en god stund hvor jeg ikke så noe på TV at all. Nå har jeg Netflix og begynt å se på How I Met Your Mother, så det er et lite issue. Men jeg får abstinenser om jeg ikke er sosial på over 2 timer, så det går greit nok. Men kanskje begynne å sette av en TV-fri dag i uka! Bare alltid en unnskyldning, men heldigvis lettere nå når sommern (kanskje snart?) kommer!

  1. Ja jeg levde lenge helt uten TV, nå har jeg en i stua, men bruker den veldig sjeldent. Jo mindre tid man bruker på slikt, jo mer tid får man til livet :)

 2. God dag godtfolk,

  Bruker lite tid på dette fra før, da jeg har endel andre (bedre) ting å foreta meg. Slenger innom serie-kjøret fra tid til annen og – selvsagt – men det er unntaket.

  Fortsetter i samme tralt :-)

  Ha ein fin lørdag.

  Jetlag~D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: