30 Dager: Dag 14

Skriv en liste over mennesker du ønsker å tilbringe mer tid sammen med. Lag en plan for hvordan du skal gjøre dette. Gjennomfør denne planen.

4 thoughts on “30 Dager: Dag 14

 1. Burde nesten vært motsatt! Hoho.

  Jeg har stadig prøvd å be en kammerat over de siste ukene, siden jeg alltid er og snylter hos han, så skulle håpe han kom og snylta litt hos meg og så samvittigheta slipper billigere unna :) Inntil videre har han vært veldig opptatt, men tenker jeg bare fortsette å invitere!
  Dessuten må jeg vel prøve å møtt hu jeg skal på date med litt oftere ;) Heldigvis sist gang fant vi noe vi har til felles, som jeg ikke skal skrive åpent om her, men da blir det bare å invitere oftere på det!

  Utenom de to føler jeg mest for å møte nye mennesker! Men får vel kanskje oftere besøke bestevenninna mi også, har vært litt slapp på det i det siste!
  OG JO, ei ny ei jeg møtte som er DØDSHYGGELIG! Men hun er bare å spørre og komme og møte :D

 2. Heisann folkens,

  Gjort!

  Tidligere har jeg erfart at man kan ofte tviholde på gamle vennskap osv. Dette er ikke nødvendigvis en positivt. Merker at når man setter segselv og sine interesser/verdier først, så kommer de gode menneskene litt av segselv :-)

  Jeg er veldig bevisst på hvem jeg holder sammen med. Så lenge kompiser/venninner osv har mer positivt å bidra med er det det viktigste, og man holder/henger sammen!

  Hatt det veldig gøy med disse oppgavene på ferie. Senest igårkveld mens frøkna handlet kom jeg i snakk med en fyr på pøbb her i new york. Viste seg at fyren var sales manager i ett mikrobryggeri som akkurat hadde fått brygget sitt på plass i nettopp denne pøbben. Det endte med en lang samtale om øl generelt. Og jeg drakk gratis!

  Gratis øl har som kjent sin pris andre plasser, og den betales idag. Tømmermennene er på plass, og jeg har en lang flyreise foran meg!

  Ha ein flott helg!

  ~D

  1. Ja å være bevisst på hvem en tilbringer tiden sin med er avgjørende, og å møte nye mennesker over alt leder ofte til mye moro. Drakk selv gratis på en fest nesten hele torsdagen takket være det at jeg prater med alt og alle rundt meg :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: