30 Dager: Dag 13

Ta en time pause fra verden i dag.
Legg bort mobilen, slå av TV, PC, musikk og alle andre distraksjoner. Ikke se på noe, ikke lytt til noe, bare vær med deg selv i minst en time. (Om du virkelig ikke har tid burde du i hvert fall gjøre det!)

Lær deg selv bedre å kjenne, og gi deg selv tid til å tenke alle de tankene som raskt dukker opp ellers når du ikke får sove, er stresset eller blir distrahert fra ting du egentlig skal gjøre.

7 thoughts on “30 Dager: Dag 13

 1. Hmmm… Filosofitimen! Uten musikk eller TV også, ja! Får vel legge seg en time i sola hvis den kommer. Skulle hatt hengekøye!
  Men yess, får kjøre igjennom denne etter hus+klesvask idag!

  I MORGEN, nemlig, Torkel! Så har jeg spurt ut ei jeg har likt en del år på date! Og hu er egentlig litt interessert, jeg bare aner ikke hvordan jeg skal lande det, og om det i det hele tatt er en lur idé! Dette blir en skummel helg!
  Er litt usikker på helt planene, men jeg har fulgt med litt og lært av deg før, så jeg visste jeg måtte komme med noe konkret, isteden for «date i helga da?». Så har lagt opp til en liten kjøretur også middag, og tror jeg kommer til å plukke hu med meg hjem og sjå no film og så i lende på kvelden :) JA! Det gjør vi, yes! Detta blir BRA!

  1. Klart det er en lur ide, det er ALLTID en lur ide å tilbringe tid sammen med jenter du liker! Planen høres bra ut, bare ikke gjør kjøreturen for lang så blir det helt naturlig å dra til deg for å lage den middagen og se film. Husk å få henne inn i armkroken under filmen slik at dere kan bli vante med den fysiske kontakten. Berør når dere lager middagen sammen, og ha et lite pledd eller noe klart som dere kan sitte sammen under mens dere ser film.

   Dette blir bra, lykke til og ha det masse gøy! :)

   1. Du er kongen! Hallelujah! Hørtes genialt ut. Skulle laga den om vi kunne! Men får ikke strøm på komfyren først tror jeg. Jobba en del med elektriske hjemme :/ jaja! Men skal gå fint! Vi har kjent hverandre i mange år, så er nok ikke noe problem at vi drar hjem hit ^^ tenkte å foreslå det ved middagen egentlig!
    Takk for gode tips! Nå skal jeg ta meg en time her ;) huset rensa og klesvaska på! Perfect for avkobling!

 2. Heia Alex, gønne på!!

  Er en sånn ting jeg gjerne gjør på lange flyreiser/bussturer/togturer/på dass. Blir mye tid til refleksjon da :-P

  Fant og ut for endel år siden at meditasjon er en bra ting. Jeg har 20 minutter morgen og kveld med dette. Har en veldig positiv effekt på mange måter (fokus/humør/konsentrasjon mm). Så føler dette er en del av min daglige rutine.

  Forøvrig er sistnevnte noe jeg sjelden deler. Føler folk synes det er en «rar» greie. Mulig det er en begrensende tro jeg kanskje skulle tatt tak i?!

  Since we are all sharing!

  En annen ting; Jeg synes dette er veldig greie (for min del) oppgaver. Den største verdien jeg får ut av dette er at jeg virkelig tar meg tid til å tenke gjennom hver enkelt oppgave. Det får meg til å fokusere tydeligere på mål og det å være mitt beste selv :-) Skriver ned de oppgavene jeg føler er viktigst for meg i dagsplanleggeren (jeg bruker den mye i jobb og til daglig) så jeg stadig blir påmint oppgavene!

  God effekt!

  Stå på folkens, ha ein fin ein

  ~D

  1. Meditasjon er verdifullt ja, og det er ingen grunn til å være nervøs for å dele det med folk. Det er helt klart at noen kan synes det er «rart», men det er strengt tatt deres problem. Men det er forsåvidt ingen grunn til at du MÅ fortelle det til folk heller. Bare ikke hold tilbake dersom det er noe som naturlig kommer opp i samtale :)

   Ellers høres det ut som du har skjønt bakgrunnen for disse oppgavene ja, bra jobba! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: