30 Dager: Dag 12

Tenk på noen du beundrer eller ser opp til, og skriv ned tre ting som de gjør som du ikke tror du kan. Gjør det nå ditt personlige mål å bevise at du tar feil!

Vi kan alle oppnå mye mer enn hva vi tror dersom vi bare er litt sta og bestemmer oss for det, og så snart du ser at du kan gjøre mye av de samme tingene som de du ser opp til så vil du bevise nettopp dette for deg selv, og lite er bedre for vår selvtillit enn det!

4 thoughts on “30 Dager: Dag 12

 1. Inspirert av deg, Torkel! Med en ny post-it lapp på dataskjermen! Denne skal jeg klare.
  – Selvsikker (kanskje vanskligste og må komme naturlig)
  – Positiv og imøtekommende (bør jeg klarte, spesielt som tidligere supportarbeider)
  – Alltid på tilbudssiden (bør gå greit så lenge man har venner i nød! Sjelden de takker ja når jeg tilbyr hjelp da, men da har jeg i alle fall gjort mitt..?)

 2. Heisann folkens
  Har en kompis som greier å snu alt positivt, og det er en egenskap jeg vil lære meg. Kan til tider «henge» unødvendig lenge igjen i dårlige tankerekker, og dette vil jeg til livs. Sette en slags tidsbegrensning på hvor lenge jeg har «lov» å tenke slike tanker er et triks jeg tester.! Noen ganger funker det, andre ganger ikke. Heldigvis kan jeg nå pinche megselv med strikken jeg har rundt håndleddet om jeg faller tilbake !

  Er hovedsakelig det jeg vil jobbe med. Mitt største forbedringspotensiale ligger i det, velger å fokusere på dette :-)

  1; snu en dårlig situasjon til noe positivt
  2; imøtekommende og positiv på tross av en dårlig dag/situasjon ( inspirert av Alex, takk Alex ;))

  En liten refleksjon på det; om du lar en person/situasjon påvirke humøret ditt negativt, så «eier» situasjonen/personen deg!

  Ha ein fin ein, dere :)

  ~D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: