30 Dager: Dag 1

Da er vi i gang, nå braker det løs med oppgave etter oppgave i de neste 30 dagene i strekk!

Oppgavene skal, i de aller fleste tilfellene, være mulig å inkludere i både travle og mindre travle hverdager, og selv om noen av oppgavene kan virke veldig små og banale, så oppfordrer jeg deg til å gjennomføre dem etter beste evne.

Ideelt sett vil du gjennom den neste måneden finne ut hvilke av disse 30 oppgavene som er viktigst for deg, og ta dem med deg videre for å gjøre livet ditt enda litt bedre. Dette kan være oppgaver som skremmer deg, og derfor vil hjelpe deg utvide dine komfortsoner, eller det kan være oppgaver som får deg til å føle deg selvsikker, avslappet eller bare generelt sett litt bedre i hverdagen. Noen av oppgavene vil kreve at du involverer andre mennesker, andre oppgaver kan du gjøre helt alene.

Så skal vi bare komme i gang? Her er «30 dagers» første oppgave til deg:

Ta kontakt med en gammel venn/bekjent som du ikke har snakket med på minst ett år.

I dagens teknologiske samfunn er ikke dette vanskelig i det hele tatt. Bruk facebook, twitter eller sms for å kontakte noen som du pleide å sette pris på men som du ikke har snakket med på lenge, bare for å høre hvordan ting står til. Hvem vet, kanskje gjenopptar dere plutselig den fine kontakten dere hadde tidligere?

 –

19 thoughts on “30 Dager: Dag 1

 1. Først vil jeg bare si takk til Torkel for et kjempebra tiltak, veldig raust å gi oss dette gratis!

  Så til oppgaven: To kontakt med Martin, en gammel kompis av meg fra studietiden. Han og jeg hang masse sammen og var veldig gode venner i 3 år. Så flyttet han til Bergen og vi mistet kontakten etter hvert, og nå har jeg vel ikke snakket med han på et par år. Sendte han en melding på Facebook.

  Når jeg skulle gjøre oppgaven kom jeg ikke på noen gamle kjente sånn i farten. Så jeg gikk gjennom venneliste på Facebook, og der dukket det jo opp flere folk jeg ikke har sett på en stund og som har gått litt i glemmeboka. Så det blir fort flere jeg skal ta kontakt med her:-)

 2. Liker tiltaket og konkurransen. Ingenting som driver meg mer enn konkurranser! :)

  Var ikke så lett å finne gamle bekjente på facebook eller telefon (så ryddig som jeg holder det) som jeg ikke har hatt kontakt med på over ett år, men klarte å finne en gammel bekjent ifra forsvaret likevel som jeg gjennopprettet kontakt med :)

 3. Glimrende første oppgave!

  Jeg er i Miami, og jeg vet ei brasiliansk venninne bor her i nærheten et sted. Tok kontakt på FB, litt meldingsutveksling. Et tlf nummer og en telefonsamtale senere har vi plutselig et sted å overnatte om vi skulle trenge det :-) Vi skal uansett treffes senere idag !

  Tommel opp for å ta kontakt med fler jeg ikke har snakket med på lenge!

  1. Perfekt, Daniel! Det er slike magiske ting som fort kan skje når man rekker ut og tar kontakt med gamle venner! Hils Miami fra meg, har bodd der selv i 6 måneder en gang tidligere, herlig sted :)

 4. Tok kontakt med en kamerat som jeg bodde med i tidligere, og det viste seg han skulle kom hit jeg bor nå. Perfekt

 5. Absolutt bra tiltak!

  Fant meg selv i å ta kontakt med folk jeg ikke har snakket med på 1-3 måneder først. Så fant jeg noen venner og bekjente jeg ikke har snakket med på lenge, og til slutt ei venninne jeg ikke har snakka med på over et år. Ble plutselig mye mer produktivt enn jeg hadde ventet!

  Takk for «dytten» :-)

 6. Tok kontakt med en tidligere lagkompis og klassekamerat jeg ikke har sett på et par år. Avtalte å treffes i løpet av sommeren, når eksamen er over, for å catche opp over en øl. Gleder meg til det. Nå gjelder det bare å passe på at det blir gjennomført, og det skal jeg personlig sørge for at det blir

 7. Får prøve å presse meg gjennom alle 30 oppgavene! Den første ble ihvertfall gjennomført med glans, tok kontakt med en gammel friidrettskompis av meg, og vi hadde en lang samtale om gamle dager og fremtidsplaner !

 8. Fin og myk start! Ironisk nok var det faktisk ei som tok kontakt med meg akkurat idag! Mon tro om det var tilfeldig? :) men kjørte også på selv og snakket i alle fall med en gammel kjenning! Skal ikke slutte med det heller :)

 9. Flott Torkel! Kom igang litt seint her!

  Jeg gjennomførte dette på søndagskvelden. Tok kontakt med en 5-6 personer jeg ikke har snakket på lenge. Fikk litt laber respons og det blei seint. Så jeg kan ikke skryte av resultatene denne gangen :D Men jeg gjør dette på fast basis så har god samvittighet :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: