3 Ukers Workshop – noen spørsmål og svar.

Utekveld 1:
“Seriøst? Men, hva skal jeg si?” ‘Post-it’ så på meg med bekymrede øyne. Han var kommet tregt i gang i kveld så jeg hadde begynt å peke ut jenter som han kunne snakke med. Jeg smilte bare og hevet øyenbrynene mine spørrende, han nikket. “Jada, jeg veit jo egentlig det. Ok da..” Med nervøse skritt ruslet han akkurat litt for sakte mot jenta som sto ved baren, han var allerede litt rød i kinnene, men smilte og fikk samtalen i gang. Noen minutter senere kom han tilbake og påpekte at det jo ikke var så ille likevel egentlig.

Utekveld 2:
“Husk på å pushe for resultater i kveld. Nå har du jobbet med dette i et par uker, du tar telefonnummer på dagtid og har vært på flere dater, men du må ta ting et skritt videre når vi er på byen. Hva er målet …” Jeg snur på hodet og innser at jeg snakker med meg selv. Jeg scanner lokalet og ser ‘Post-it’ i en samtale med en liten blondine i sort cocktailkjole som står ved trappa på Dr. Jekylls. Han holder henne i handa. De beveger seg unna trappa hvor det er så mye trafikk og setter seg ned sammen, hun ler og smiler til han. Minutter senere sitter de med nesene sine mot hverandre. Noen uker senere endrer de begge forholdsstatusen sin på facebook.

 

 

Typiske spørsmål.

Da workshopens gang står ganske detaljert forklart på vår informasjonsside her, tenkte jeg at jeg heller skulle svare på noen av spørsmålene vi pleier å få angående workshopen. Jeg har gått gjennom mailarkivet mitt og plukket ut noen av de vanligste, og noen av de mest interessante spørsmålene, og mine svar. Here you go:

Spm: Hvor god kan man bli etter bare tre uker?

Svar: Det er helt avhengig av innsatsen du legger i det. Vi har hatt studenter som har gått fra å aldri ha snakket med fremmede jenter i sjekkesammenheng før, til å plukke flere nummer, kyss og dates i uka. Vi har hatt studenter som har gått til sengs med like mange jenter på en måned som de tidligere hadde gjort hele livet. Og vi har også hatt studenter som ikke har kommet lenger enn et par telefonnummer her og der. Og den avgjørende faktoren har alltid vært innsatsen de la inn i å endre sine fremgangsmåter med jenter og sitt liv. Hvor god du blir, kommer an på din innsats.

 

Spm: Jeg har null erfaring med jenter/sjekking fra før, er denne workshopen for meg?

Svar: Ja. Denne workshopen passer alle uansett erfaring og nivå. Med unntak av de felles teoretiske forelesningene blir resten av workshopen fullstendig tilpasset ditt nivå og dine behov slik at du får det beste mulige resultatet.

 

Spm: Vil denne workshopen virkelig gi langvarige, gode resultater?

Svar: Som med alle ferdigheter MÅ du jobbe med dette over lengre tid for at det virkelig skal sitte. Sannheten er at dersom du møter opp på workshopen og så etterpå går tilbake til å gjøre ting på akkurat samme måte som du gjorde før, så vil du bare oppleve minimal fremgang. Fortsetter du derimot å jobbe med dine ferdigheter fremover (med all den hjelpen du trenger fra oss i GC) vil du uten tvil oppleve langvarige positive endringer i ditt sosiale, seksuelle og romantiske liv.

La oss si det på denne måten: To av de som har jobbet mest og grundigst med sine ferdigheter etter å ha tatt workshop med Genuine Connections jobber nå som instruktører hos oss – og en annen jobber som instruktør for et annet firma!

 

Spm: Har jeg tid til å ta workshopen samtidig som jeg jobber/studerer?

Svar: Ja, de aller fleste deltakerne gjør dette. Workshopens timeplan tilpasses dine øvrige forpliktelser og vi sørger for at du får med deg alle våre aktiviteter. Det eneste du må sørge for er å ha to ledige fredagskvelder i løpet av perioden (vanligvis første og siste fredag i workshopen), resten tilpasser vi til din timeplan.

 

Spm: Jeg har veldig lyst til å ta workshopen, men har ikke råd akkurat nå. Kan dere hjelpe meg?

Svar: Helt klart. Vi tilpasser avbetalingsplaner (uten renter!) til alle som ønsker det. Ta kontakt så blir vi enige om noe som fungerer for deg.

 

Spm: Når er neste mulighet til å være med, og hvor ofte holder dere disse kursene?

Vår neste 3 ukers workshop er i Oslo fra og med 5. September og jeg gleder meg som en unge til å gå i gang igjen. Det er lite som er så motiverende som å jobbe med en gruppe mennesker som tørster etter suksess, og som legger så mye tid og energi i utviklingen av sitt eget liv! Når neste kurs etter dette blir satt opp er enda ikke bestemt, men mye tyder på at det blir mot slutten av Oktober eller i starten av November.

 

Har du noen andre spørsmål om noen av disse workshopene? Skriv en kommentar i feltet under, eller send oss en mail :)

 

-Torkel-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

%d bloggere liker dette: