3 tips for umiddelbar connection.

Et avventende smil.

Vi vet alle at smil kan brukes til så mye, og at ved å lære oss å smile når vi snakker med mennesker så vil vi være avvæpnende og skape et bedre førsteinntrykk, men det finnes et ekstra lite triks til smiling som vil sørge for at smilet føles genuint og oppriktig ut når du møter nye mennesker: La smilet ditt komme et sekund eller to etter at du har fått øyekontakt med den du skal hilse på.

Å vente det lille sekundet eller to skaper følelsen av at du smiler fordi du ser vedkommende, ikke bare at du smiler fordi du alltid smiler. Smilet føles mer personlig, er mer smigrende og virker mer ekte og genuint.

 

Ha en hemmelighet sammen.

Mennesker flest har bare hemmeligheter med folk som står dem nær, folk de allerede har en god connection med, så tren deg på å skape hemmeligheter med folk du møter. Det kan være selv den minste ting, men bare det å ha én ting som kun du og den du flørter med vet om er med på å bygge en følelse av connection. Siden folk vanligvis kun har hemmeligheter sammen med menneskene de allerede har en connection med, og nå har en hemmelighet med deg, vil det stimulere følelsen av connection.

Bare husk å gjøre denne lille hemmeligheten til noe morsomt eller spennende, ikke noe seriøst eller deprimerende ;)

 

Lær noe nytt fra henne.

Alt for mange er opptatt av å virke som at de «har peiling» på alt. De lyver, unnviker eller skifter samtaleemne dersom andre prater om noe de ikke kan noe om, og gjør hva de kan for å virke «kule» eller uinteresserte. Dette er en tabbe. Det er lite som får mennesker til å føle seg så bra som når de kan hjelpe andre lære noe. Når noen føler seg bra rundt deg så ønsker de å være mer rundt deg, og vil føle en sterkere connection med deg.

Så neste gang noen snakker om noe du ikke kan noe om, si «dette kan jeg ikke noe om, fortell meg mer!» Vær interessert og entusiastisk etter å lære mer om noe de er interesserte i. Det skaper en instant connection og viser at du har selvtillit nok til å innrømme at du ikke kan alt, og er oppriktig interessert i dem som menneske.

 

Vil du lære flere måter å skape connection med nesten alle du møter, uansett hvor, når og i hvilken sammenheng? Ta en titt på mitt nettkurs om selvsikker kommunikasjon ved å klikke her!

 

Mvh,
Torkel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *