3 tips for ikke å våkne alene neste helg.

Søndager, eller for å være mer presis: Natt til søndag en gang mellom klokken 03:00 og 05:00 er det innimellom rushtrafikk på eposten og facebookchatten min. Og hvem sender alle disse meldingene? Folk som er frustrerte av å ha gått hjem fra byen alene, nok en gang..

Spørsmålene de stiller er mange, men 90% av dem koker ned til det samme: «Hva kan jeg gjøre for å få kontakt med flere spennende fremmede på byen?»

Så i dag tenkte jeg å gi tre enkle tips for å hjelpe med dette, slik at de som skal på byen til helga og vil møte noen har litt større sjanser til å lykkes.

Nå er det selvsagt umulig å koke hele prosessen og alle potensielle svar på dette ned til tre punkter, men på denne nettsiden finner du hundrevis artikler med andre tips, teknikker, tanker, eksempler og råd som du kan utforske. Og så anbefaler jeg selvsagt at du jobber med din sosiale selvtillit og dine kommunikasjonsferdigheter ved å sjekke ut mitt nettkurs om temaene her.

Mine tre råd:

 1. Ta initiativ.
  80% av suksess er å møte opp. Om du ikke tar initiativet til å snakke med de du er tiltrukket til vil du nesten aldri komme i kontakt med dem. Om du ikke kommer i kontakt med noen går du hjem alene. Hver. Eneste. Gang.
  Det verste som kan skje om du tar kontakt er at det ikke leder noen vei. Du har ikke tapt noe som helst i forhold til det andre alternativet, du har tvert imot lært av opplevelsen og vil over tid bygge opp nok kunnskap til å vite hva som funker og hvorfor, og suksessratioen din vil skyte gjennom taket.
 2. Dropp hverdagspraten.
  «Hva jobber du med?» «Hvor gammel er du?» «Hva liker du å gjøre på fritiden?»
  Dette er eksempler på hverdagsprat. Som et isolert spørsmål er det ikke noe galt i å spørre hva noen liker å gjøre for å ha det gøy, eller hva de jobber med, men om du så blir sittende de neste fem minuttene å snakke om jobb så taper du. Hva er du virkelig interessert i å vite om andre? Hva er dine lidenskaper eller livspreferanser som er viktig i en eventuell partner? For meg står ting som eventyrlyst, spontanitet, lidenskaper og selvtillit høyt.
  «Hva er det kuleste eventyret du noen gang har vært på?» «Hva var det siste virkelig spontane du gjorde?» «Hva er du lidenskapelig opptatt av, hva er viktig for deg?» «Hva liker du best med deg selv?»
  Ser du hvordan disse spørsmålene har en mye større sannsynlighet for å skape spennende samtaler enn de første?
 3. Led, led, led.
  Kvinner responderer positivt på menn som leder. Dette betyr ikke at du skal bestemme over henne og hva hun gjør, men at du skal lede samtalen og interaksjonen. Ikke sitt og vent på at hun skal foreslå at dere går ut og tar litt frisk luft. Ikke vent på at hun skal lede samtalen fra det hverdagslige til det spennende. Ikke vent på at hun skal eskalere fra hyggelig samtale, til flørt, til det fysiske. Ikke vent på at hun skal invitere på nachspiel eller en date senere.Om du ikke leder dine interaksjoner dit du vil ha dem, vil du kun få det andre mennesker ønsker å gi deg. Være en Mann som leder vei, som tar henne med på eventyr, som tar ansvar for det som skjer og som lar henne være med på reisen så langt hun ønsker. Ikke alle vil være med til slutten, men du vil ha det enormt mye mer gøy, du vil øke din egen selvtillit og selvfølelse, og du vil øke attraksjonen hun føler for deg.

Begynn med dette nå. Med en gang. Hvem kan du sende en melding eller facebookchat til og ta initiativ med? Hvem kan du ha en samtale med hvor du trener på spennende samtaler fremfor hverdagslige? Hvem kan du lede videre fra denne samtalen til et møte?

Det du gjør i dag er trening for i morgen, og om du bruker dem godt nok vil de utgjøre en forskjell.

 

-Torkel

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 tanker om “3 tips for ikke å våkne alene neste helg.”