3 kjappe sextips.

For noen uker siden sendte jeg ut denne artikkelen om 3 enkle sextips på vår mailingliste (meld deg på til høyre for denne artikkelen). Vanligvis publiserer jeg, som mange av dere vet, ikke de samme artiklene her som jeg sender ut på lista, men i etterkant har jeg fått så mange kommentarer på denne artikkelen at jeg følte det var nødvendig å dele den her.

Les hva «Mette», ei jente på 30, skrev til meg for et par dager siden:

«Hei! Ville bare si at jeg videresendte den mailen fra Genuine Conections om 3 kjappe sextips til en i går og fikk meg tidenes fantastiske sexopplevelse, genialt!! :D :D :D Takk! :)

Verste av alt er at d er [exen min], vært slutt ett halvår nå og så ble d sex på oss igjen, og skal si den mailen funket!!! *dån*»

Ta det ikke fra meg, folkens, ta det fra jentene: Disse tipsene er verdt å få med seg!

3 kjappe sextips.

Det er umulig å sette noen klare definisjoner på hva som gjør noen til den beste elskeren. Sannheten er at hva mennesker liker seksuelt er like forskjellig som hva vi liker å spise, høre på eller se på. Vi har alle ulike preferanser, men likevel finnes det mange tips og råd som vil kunne øke dine ferdigheter på en generell basis – og som de aller fleste av dine partnere vil sette pris på enten de liker å bli bundet fast til steingulv med ståltråd, eller massert ømt blandt roseblader på en myk seng.

Her er tre kjappe tips som du kan bruke allerede i kveld for å øke din partners nytelse:

 1. Slow the Fuck down.
  Bokstavelig talt. Ikke ha det så travel med å få pikken din våt. De fleste menn er stolte av seg selv når de har hatt 15 minutter foreplay med dama før pulinga begynner, mens sannheten er at det ofte ikke er før vi har passert 30 minutter at kroppen hennes har begynt å fyre på alle sylindere og er klar til å maksimere hennes nytelse.
  Det kan godt hende dama opplever sexen som fantastisk selv om foreplayet deres bare varte i 10 minutter før du var inni henne – men hadde du latt det gått tre, fire eller fem ganger så lang tid til kosing, kyssing, massering og smaking før orgasmene startet så ville hun opplevd dem som enda mer fantastiske og intense!
  La foreplayene dine være grundige, ta deg tid til HELE kroppen hennes, og la henne ikke bare bli våt – men så kåt at hun ikke klarer å vente ett eneste sekund til før hun MÅ ha deg!
 2. Ta tid til å utforske hverandre.
  Når var sist gang du bare utforsket din partner? Sist gang du tok deg tid til å studere hele kroppen hennes, alt fra føttene, leggene, lårene og hofta, til midja, armene, halsen, ansiktet. Å ta seg tid til mer enn bare pupper, rumpe og mus hjelper dere bli kjente med hverandre. Utforsk like mye med hender som med blikk, finn ut hva den andre liker, hvordan hun liker å bli berørt, hvor, og hvor mye. Bruk det som en del av foreplayet, og du vil bli overrasket over hvor kåt hun kan bli bare av at du stryker henne lett ned en arm, eller kysser henne lekent på magen.
 3. Ert – ikke la henne få alt hun vil ha med en gang.
  Å tvinge en jente til å vente på å få deg, på å få orgasmen hun vet du kan gi henne, på å få ta, kjenne og smake på deg, er en fantastisk måte å gjøre henne nærmest ukontrollert kåt på.
  Skyv henne unna med et lekent og ertende smil når hun forsøker å ta på deg. Lat som du skal gjøre den tingen du vet hun elsker at du gjør – og så gjør du det ikke likevel. Bring henne helt til kanten av orgasmen, og la henne så roe seg ned. Se hvordan kåtheten (og frustrasjonen) bygger seg, og så – endelig – gir du henne det hun vil ha. Lidenskapen vil nå nye høyder!

 

Kos deg! ;)

 

-Torkel-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *