3 Enkle Steg til et Kyss.

Vanligvis publiserer jeg aldri artiklene jeg skriver til mailinglista vår (meld deg på via boksen på høyresiden av skjermen din) offentlig, rett og slett fordi belønningen for å være på mailinglisten vår skal være at du får litt ekstra ting som andre ikke får. Men den følgende artikkelen har jeg fått så mye tilbakemelding på siden jeg sendte den ut i forrige uke at jeg rett og slett ikke kan la være.

Så, her er en liten, men tydeligvis veldig effektiv, artikkel om 3 enkle steg til det første kysset:

Kysset. Det myke, det harde, det spennende, det deilige, det morsomme, det opphissende kysset. For mange menn henger kysset høyt. Å kysse en jente man nettopp har møtt kan henge rett utenfor ens egen virkelighet, eller i hvert fall utenfor ens egne vaner, og bare tanken på å gå for det første kysset skremmer mange.

For andre er det lettere. Kanskje krever det enda at man moter seg litt opp, kanskje kjenner man enda pulsen hamre og hendene skjelve, men man gjør det.

For alle er det likt: Det første kysset er det første skrittet mot noe større, noe enda mer spennende. Så hvordan kan vi ta dette skrittet på lettest mulig måte?

I denne lille artikkelen skal du få tre tips som, dersom du følger dem, vil øke kyssprosenten din på byen noe helt vannvittig. Det er ikke magi, det er ikke vanskelig og det er ikke skummelt. Det er bare å gjøre det.

  1. Berøringen bestemmer.
    Jeg kan ikke understreke det nok: Berøring er ufattelig viktig i sjekkeprosessen. Jo mer og bedre berøring du har, jo lettere er det å gå for kysset. Om du har lett berøring fra starten av kan du etter hvert enkelt og greit bare ta handa hennes i di mens du smiler. Å holde hender er utrolig intimt for veldig mange, og hun vil garantert kjenne spenningen stige. Om du holder henne i hendene er det også veldig lett å trekke henne mot deg for kysset i stedet for at du må være den som lener deg frem.
  2. Senk tempoet.
    De fleste samtaler og interaksjoner på byen foregår i et relativt høyt tempo, folk snakker raskt, beveger seg raskt og mister raskt fokuset. Om du vil fange inn ei jente til det første kysset og allerede har berøringen på plass, trenger du bare å senke tempoet du gjør ting i. Snakk saktere, beveg deg saktere, stryk håndflaten hennes saktere. Så er du bare helt stille, ser på henne med et smil, og venter til hun er ferdig å snakke. Når hun tier stille og fortsatt holder øyekontakt med deg er hun klar.
  3. Kyss bestemt.
    Ikke nøl, ikke spør om lov, ikke trekk deg unna. Når du går for det første kysset, så gjøres det bestemt. Hold øyekontakt med henne, len deg mot henne, trekk henne mot deg, ta kontroll. Jentene vil at du skal lede, vil at du skal ta styringen og ta dem med på eventyr, så vær bestemt. Om du allereder holder henne i hendene, øynene deres er låst på hverandre og leppene er ferdige med å prate, så er det på tide å bruke alt dette til det dere er der for. Len deg inn, trekk henne mot deg, og nyt magien ved det første kysset.

 

Lykke til (ikke det at du trenger det;)!

 

-Torkel-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *