3 enkle steg til det første kysset.

firstkissKysset. Det myke, det harde, det spennende, det deilige, det morsomme, det opphissende kysset. For mange menn henger det første kysset høyt.

Å kysse en jente man nylig har møtt kan henge rett utenfor ens egen virkelighet, eller i hvert fall utenfor ens egne vaner, og bare tanken på å gå for det første kysset skremmer mange.

For andre er det lettere. Kanskje krever det enda at man moter seg litt opp, kanskje kjenner man enda pulsen hamre og hendene skjelve, men man gjør det.

For alle er det likt: Det første kysset er det første skrittet mot noe større, noe enda mer spennende. Så hvordan kan vi ta dette skrittet på lettest mulig måte?

I denne lille artikkelen skal du få tre tips. Og dersom du følger dem vil denne prosessen bli lettere og mer behagelig både for deg og din utkårede. Det er ikke magi, det er ikke vanskelig og det er ikke skummelt. Det er bare å gjøre det.

  1. Berøringen bestemmer.

    Jeg kan ikke understreke det nok: Berøring er ufattelig viktig i denne prosessen. Jo mer og bedre berøring dere deler, jo lettere er det å gå for kysset. Om du har lett berøring fra starten av kan du etter hvert enkelt og greit bare ta handa hennes i di mens du smiler. Å holde hender er utrolig intimt for veldig mange, og hun vil ganske sikkert kjenne spenningen stige. Om du holder henne i hendene er det også veldig enkelt å rolig trekke henne mot deg for et kyss.

  2. Senk tempoet.

    De fleste samtaler og interaksjoner på byen – og ofte også på date – foregår i et relativt høyt tempo. Folk snakker raskt, beveger seg raskt og mister raskt fokuset. Om du vil fange noens oppmerksomhet for det første kysset og allerede har berøringen på plass, trenger du bare å senke tempoet ditt. Snakk saktere. Beveg deg saktere. Så er du bare helt stille, ser på henne med et smil, og venter til hun er ferdig å snakke. Når hun tier stille og fortsatt holder øyekontakt med deg viser hun deg at hun er klar.

  3. Kyss bestemt.

    Ikke nøl. Ikke trekk deg unna. Når du går for det første kysset, så gjøres det rolig og bestemt. Hold øyekontakt, len deg inn eller trekk henne mot deg. Ta kontroll. Om du leder, tar styringen og skaper initiativet, viser du at du kan stoles på til å skape opplevelser for dere begge. Og la det første kysset være mykt og lett. Den mer lidenskapelige kyssingen kommer senere.

 

Lykke til (ikke det at du trenger det;)!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *