“Riktig” Seksuell Oppførsel?

“Riktig” Seksuell Oppførsel?
4 enkle regler for å guide deg.


Ukens innlegg er det tredje i rekken av gjesteinnlegg om sex og seksualitet fra min venn og sexinstruktør Alex May. I denne artikkelen tar han for seg 4 enkle regler for å forbedre ditt seksuelle liv.

female-orgasmDitt seksuelle liv er din business. Ingen andres.

Regel 1: Aksepter at du er en seksuell skapning.

Gi slipp på all skam eller negative følelser rundt din seksualitet, din seksuelle oppførsel og dine lyster som en kvinne eller en mann.

Bryr du deg om hva andre tenker eller sier om deg? Hvis så – stopp med en gang! Hva andre synes om deg er deres sak, ikke din. Det tok meg litt tid å implementere denne tankegangen, men når det endelig falt på plass, føltes jeg flere tonn lettere.

For kvinner: Innse at samfunnet har lært deg opp til å skjemmes over dine naturlige lyster som kvinne. For eksempel vil mange kvinner fortelle sine venner at personen de nettopp har vært til sengs med ”ikke teller” for å unngå å føle seg skamfulle. Eller rett og slett ikke nevne sine seksuelle partnere til andre.

I stedet, respekter deg selv og dine lyster og ønsker, og tilbring tiden din med de du ønsker, uansett hva resten av verden har å si om det.

For menn: Aksepter din maskulinitet. La din maskulinitet være til stede i deg selv, og ikke undertrykk den. La andre ha sine reaksjoner. Ikke unnskyld deg for dine naturlige lyster og seksuelle oppførsel.

Vis din seksuelle side til kvinner, men bli ikke en neandertaler. Vis din interesse på en rolig, trygg og sosialt kalibrert måte. Ta deg tid til å lære deg dette.

Innse at samfunnet har gjort sitt beste for å undertrykke disse sidene i deg, så det kan ta litt tid å finne dem igjen. Men med riktig fokus vil du definitivt få både ballene og seksualiteten din tilbake.

Regel 2: Vær ærlig.

”Vær ærlig med deg selv, og vær ærlig med meg.” Dette forteller jeg til alle mine nye kvinnelige bekjentskaper helt fra starten av. Og det er viktig å notere seg at jeg lever etter denne regelen også!

Er det noen fornuft i å bære en (sosial) maske og spille spill med folk, slik at din nye venn ett år senere kan finne ut at du er falsk?

Han eller hun vil forlate deg i forakt, og har all rett til å gjøre det.

Masken vil falle av til slutt, så hvorfor ta den på i utgangspunktet?

Regel 3: Vær sikker på at du skjønner det motsatte kjønn.

Lær deg de fundamentale forskjellene. Hvordan kvinner hovedsakelig reagerer emosjonelt mens menn reagerer intellektuelt, hvordan kvinner ofte våkner av sex mens menn blir trøtte, hvordan kvinner tenker prosess og menn tenker løsning.

Det høres veldig enkelt ut, men denne forståelsen vil gjøre underverker i ditt intime liv og i dine forhold.

Kommuniser. Lær. Forstå.

Regel 4: Kommuniser!

Når du er til sengs med noen – kommuniser med din(e) partner(e). Fortell dem hva du vil. Be dem om å fortelle deg hva de vil.

Ikke forvent at dette skjer med en gang, jobb med det. Gjør det klart at du aldri vil dømme dem for deres lyster og ønsker. Fra det øyeblikket av kan de være seg selv rundt deg uten å være bekymret. Bevis dette med å faktisk være forståelsesfull og ikke-dømmende.

Dette steget krever at man er oppmerksom, det er utrolig befriende for ens partner når man føler at man kan stole på den andre, slappe av, og bare nyte det som skjer.

Alle drømmer om å ha en partner som man kan tilfredsstille nysgjerrigheter og ønsker med, og oppleve nye ting og lyster som kanskje har ulmet under overflaten lenge.

Alt dette koker ned til det følgende:

LA DEG SELV VÆRE DEG SELV, OG LA ANDRE VÆRE ANDRE.

Om du følger disse fire enkle reglene på seksuell oppførsel vil du skape fantastiske bånd med de du ”klikker” med, og dine verdier og prinsipper vil raskt si farvell til de som ikke passer til deg. Dette vil spare deg masse tid og energi som du heller kan investere i å bygge et bedre liv for deg selv.

Alex May

Lyst til å høre flere forplay-tips fra Alex? På nettsiden http://alexmaysexualmastery.com/ vil du finne 4 gratis videoer med noen av hans favorittips, og den første handler om nettopp dette emnet og er nesten 8 minutter lang!

-Torkel-

ps: For de av dere som er påmeldt, eller hadde tenkt å dukke opp, på Alex sitt seminar må vi dessverre opplyse om at grunnet et sinna fjell på Island, så kommer ikke Alex seg hit fra Moskva til helgen. Vi har derfor sett oss nødt til å utsette seminaret til 29. og 30. Mai. Alle som alt er påmeldt vil få mail om hvordan vi har tenkt å gi plaster på såret, om du hadde tenkt å møte opp men ikke har meldt deg på kan du sende meg en mail for mer info.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5 tanker om ““Riktig” Seksuell Oppførsel?”