Ukeskurs for menn i dating, flørt og forhold

11. - 17. Juli

Hva lærer du?

Enkle og trygge metoder for å ta kontakt med jenter.
Hvordan du kan skape morsomme, spennende og interessante samtaler.
Hvordan du kan eskalere til kyss, sex og den type forhold du selv ønsker deg.
Hvordan du kan bygge de sosiale sirklene og aktivitetene du selv ønsker deg.
Enkle metoder for å sørge for at du alltid har spennende forhold i ditt liv med de menneskene du selv ønsker.
En helt ny måte å forstå og påvirke sosiale situasjoner i ditt liv.

 

Hvordan gjør vi det?

TEORI:
På kursets teoribit dekker vi alt du trenger å kunne for å utvikle dine ferdigheter med jenter. På en lettforståelig og underholdende måte tar vi for oss psykologien bak det som gjør oss attraktive - og som gjør oss tiltrukket til andre. Vi underviser i samtaleteknikker som vil hjelpe deg starte gode samtaler, holde de gående og eskalere dem videre til noe mer fysisk der og da. Vi snakker om hvordan vi best kan sette opp og gjennomføre dates. Og vi snakker selvsagt også om hvordan vi kan møte jenter hvor enn vi måtte se dem, om det er på dagtid, på byen, blant venner, på jobb eller hvor som helst ellers.

Vi tar også for oss alle spørsmål som du som deltaker måtte ha, og sørger for at du forlater oss med god kunnskap om hvordan sjekking, dating, flørting og forholdsbygging fungerer - og ikke minst alt du trenger å vite for å forstå og utnytte din personlige situasjon bedre.

PRAKSIS:
For å virkelig lære noe, må vi praktisere det. Derfor har vi stort fokus på praksisen på våre kurs. Vi går ut på byen sammen både fredag og lørdag kveld, samt på dagtid flere ganger i løpet av uken, for å trene på det du har lært i teorien. Når vi gjør dette vil jeg følge deg opp nøye, gi deg den motivasjonen og oppmuntringen du måtte trenge, gi deg råd og tilbakemeldinger på hvordan du gjør det, og mest sannsynlig sørge for at du kommer i kontakt med flere jenter på denne ene kvelden enn du har gjort på flere måneder til sammen før kurset!

Enten tanken på å ta kontakt med fremmede jenter skremmer deg eller er helt komfortabelt for deg, lover vi deg at du kommer til å ha det mer gøy på slutten av praksisen vår enn du har hatt det ute på lenge. Det er heller ikke uvanlig at våre kursdeltakere møter jenter på praksisen som de treffer igjen over lang tid etter kurset, så allerede her er det muligheter for at det skjer store endringer i ditt liv med kvinner videre!

OPPFØLGING:
Vi er på ingen måte ferdige med deg selv om uka vår etter hvert er over. Som deltaker på vårt kurs vil du få tilgang på vår hemmelige facebookgruppe hvor vi har et fantastisk miljø med rundt 150 tidligere kursdeltakere fra hele Norge som holder kontakt og deler informasjon. Jevnlig har vi også gratis samlinger i Oslo for tidligere kursdeltakere, innimellom arrangerer vi fester sammen, og ofte holder du og jeg kontakt over epost, facebook eller hva som enn passer best.

Vi i Genuine Connections er ikke ferdige med å gi deg den oppfølgingen du trenger - før du selv ikke føler at du ikke lenger trenger oppfølging. Når du har tatt kurs med oss er du en av oss, for så lenge som du selv måtte ønske!

 

"Det er nesten litt vanskelig å forstå, nå tre måneder etter kurset, hvordan jeg tenkte før. Det er enda litt skummelt innimellom, men aldri vanskelig å få kontakt med jentene jeg møter." - Roger

"Det er nesten litt vanskelig å forstå, nå tre måneder etter kurset, hvordan jeg tenkte før. Det er ikke lenger skummelt, og aldri vanskelig å få kontakt med jentene jeg møter."
- Roger

"Etter å ha lært fra Torkel så er det ikke bare sexlivet mitt som har endret seg dramatisk, men jeg har fått selvsikkerheten til å følge min lidenskap og det har vært det mest fantastiske eventyret siden. Og jeg kunne aldri ha gjort det uten selvsikkerheten jeg fikk fra kurset." - Navid

"Etter å ha lært fra Torkel så er det ikke bare sexlivet mitt som har endret seg dramatisk, men jeg har fått selvsikkerheten til å følge min lidenskap og det har vært det mest fantastiske eventyret siden. Og jeg kunne aldri ha gjort det uten selvsikkerheten jeg fikk fra kurset."
- Navid

Bonuser:

I tillegg til selve kurset, den personlige oppfølgingen, og vårt fantastiske miljø med likesinnede menn, får du en hel rekke andre ting inkludert i denne pakken:

 • Medlemsskap på OnlineAkademiet.no som du kan bruke til repetisjon av noe av kursets innhold.
 • Torkels tre bøker: "Skap livet du alltid har drømt om", "Attraksjonskoden - psykologien bak attraksjon", og "Forførende Livsstil".
 • En samlepakke med over 10 timer video og lydopptak fra Torkels seminarer, dybdeintervjuer og audioprogram.
 • En måneds gratis personlig coaching i måneden etter kurset via Skype eller telefon for å sørge for at du fortsetter din utvikling.
 • Og nesten alt annet av produkter og tjenester vi måtte ha tilgjengelig når vi er ferdige med dette kurset.
 • Ofte spurte spørsmål:

  Hvem er instruktøren?
  Kurset ledes av vår grunnlegger og hovedinstruktør Torkel. I tillegg til at han har jobbet fulltid med å undervise i disse emnene siden 2009 i flere land i Europa, så vel som i USA og Asia, er Torkel også en publisert forfatter innen selvutviklingssjangeren, og har lektorgrad i psykologi og mastergrad i pedagogikk.

  Torkel har selv gått gjennom prosessen med å utvikle seg fra en som hadde liten til ingen innsikt i hvordan flørt, dating, forhold, sex og seksualitet fungerte, til å leve akkurat det romantiske og seksuelle han selv ønsker seg, og han vet godt hva som kreves for å utvikle disse ferdighetene.

  Hvem er dette kurset for?
  Dette kurset er for menn i alle aldre over 20 som ønsker å øke sin forståelse, sine ferdigheter eller sin selvtillit sosialt, romantiskt eller seksuelt. Selv om hovedgruppen på disse kursene pleier å være single menn, har vi også ofte med menn i forhold som ønsker å bli flinkere til å forføre sin kjære om og om igjen, eller bli tryggere på seg selv i sitt forhold.

  Tanken på å delta på dette skremmer meg..
  På hvert eneste kurs vi har kommer det deltakere som er nervøse for kurset. Noen gruer seg til øvelsene i praksis, mens andre er nervøse for at innholdet blir for tungt eller vanskelig. I alle disse tilfellene opplever deltakerne at ting ikke var på langt nær så skummelt, ubehagelig eller vanskelig som de trodde - heller tvert imot, så gir disse deltakerne oss alltid tilbakemeldinger om at hele opplegget var en utelukkende god og positiv opplevelse.

  Det er helt naturlig å bli nervøs eller skremt av tanken på å delta på noe som dette, men vi i Genuine Connections har mange års erfaring med å hjelpe folk til å føle seg bra mens de utvikler seg, og vi vil aldri tvinge deg til å gjøre noe du ikke selv velger å være med på.

  Trykk her for å lese svarene våre på flere vanlige spørsmål og bekymringer, eller send oss en epost og spør om det du lurer på, vi svarer mer enn gjerne på dine henvendelser!

  Torkel er grunnlegger av Genuine Connections, og har siden 2009 jobbet med tusenvis av menn over hele verden som har ønsket å forbedre sine romantiske og seksuelle liv, og har dermed en unik innsikt i hvordan menn opplever dating, forhold, sex og seksualitet.

  Torkel er grunnlegger av Genuine Connections, og har siden 2009 jobbet med tusenvis av menn over hele verden som har ønsket å forbedre sine romantiske og seksuelle liv, og har dermed en unik innsikt i hvordan menn opplever dating, forhold, sex og seksualitet.

  Med en lektorgrad i psykologi og en mastergrad i pedagogikk som handlet om undervisning av kommunikasjon og samhandling, er han også unikt kvalifisert til å undervise i disse emnene, og den eneste instruktøren i Norge på dette feltet med en slik relevant utdanning.

  Praktiske detaljer:

  TIMEPLAN:
  Timeplanen for dette kurset skapes etter at kurset er fullbooket og vi har mottatt de individuelle timeplanene til alle deltakerne for den uken. På den måten kan vi sette tidspunkter som vil passe for alle, slik at du kan delta på alt selv om du måtte ha andre forpliktelser som du ikke kan legge til siden for denne uken.

  Vi legger opp til å ha aktiviteter enten i form av teori eller praksis hver dag, og vi har enda ikke hatt et kurs hvor vi ikke har fått til å skape en timeplan som passer for alle.

  STED:
  Nært Oslo sentrum. Nøyaktig oppmøtested for både teori og praksis annonseres kun til kursdeltakerne.

  PRIS:
  Med alle kursene som inkluderes, all oppfølgingen du får med, og alle bonusene vi gir deg har dette kurset en totalverdi på over 20 000 kroner. Men som deltaker på dette kurset får du alt dette for under halvparten av prisen, og betaler kun 9900 kroner for hele uken, en måned personlig coaching, det livslange medlemsskapet på OnlineAkademiet og på vår gruppe for tidligere kursdeltakere, alle bøkene, videoseminarene, audioprogrammene og alt annet som vi har å tilby deg!

  PÅMELDING:
  Send en epost med navn, alder, telefonnummer og eventuelle spørsmål eller kommentarer du måtte ha til torkel@genuine-connections.com. I løpet av en dag eller to vil du motta en epost med bekreftelse, informasjon om betaling av depositum og de første spørsmålene som lar oss begynne å planlegge timeplanen for kurset.

  * Aldersgrense for denne workshopen er 20 år, grunnet aldersgrenser på utesteder i Oslo. Deltakere under 20 vil ikke ha mulighet til å være med ut for praksis på kveldstid.

  "Det beste er egentlig at jeg nå slipper å gå rundt og føle meg litt jævlig når jeg ser jenter jeg er tiltrukket til. Før satt jeg bare der og syntes at jeg selv ikke var bra nok, nå VET jeg at jeg kan gå bort og si hei til alle jeg har lyst til - og DET er deilig!" - Rune

  "Det beste er egentlig at jeg nå slipper å gå rundt og føle meg litt jævlig når jeg ser jenter jeg er tiltrukket til. Før satt jeg bare der og syntes at jeg selv ikke var bra nok, nå VET jeg at jeg kan gå bort og si hei til alle jeg har lyst til - og DET er deilig!"- Rune

  Dersom du følger opplegget vårt, gjør oppgavene og legger inn innsatsen uten å oppleve utvikling i ditt romantiske eller seksuelle liv, får du ALLE pengene dine tilbake!

  Dersom du følger opplegget vårt, gjør oppgavene og legger inn innsatsen uten å oppleve en positiv utvikling i ditt sosiale, romantiske eller seksuelle liv, får du pengene tilbake!