TV2 Hjelper Deg
Torkel intervjues av TV2 Hjelper Deg om nettdating.

Genuine Connections er et livsstilsfirma med fokus på sosial selvutvikling. Vi spesialiserer oss på samspillet mellom mennesker, ofte med fokus på kommunikasjon og flørt mellom menn og kvinner både i og utenfor forhold.

Vi har blitt anbefalt av både Forbrukerinspektørene, Puls! og Trekant på NRK, og profilert av God Morgen Norge og TV2 Hjelper deg, P3, P4, Radio Norge og en mengde aviser og magasiner som VG, Dagbladet, Cosmopolitan, og en rekke andre medier.

Vi selger ingen «sjekketriks», gimmicks eller magiske piller, men underviser i psykologien bak kommunikasjon, attraksjon og samhold – og hvordan vi kan bruke denne kunnskapen i praksis for å skape nye eller forbedre eksisterende forhold.

Vår filosofi er basert på ærlig og direkte kommunikasjon med alle vi møter. Vi underviser ikke i manipulasjon, uærlighet eller «taktiske» fremgangsmåter som vil lure eller manipulere menneskene du møter, i stedet hjelper vi deg med å gjøre det lettere å vise alle dine attraktive og interessante sider til de du møter i din hverdag.

Torkel underviser på et av våre seminarer.
Torkel underviser på et av våre seminarer.

Ønsker du deg et større sosialt nettverk? Ønsker du deg en håndfull nærme venner? Ønsker du deg en kjæreste? Ønsker du deg flere åpne, ikke-eksklusive og ikke minst ærlige forhold til samme tid? Ønsker du bare å føle deg mer komfortabel sosialt uansett hvilken situasjon du befinner deg i? Da er du kommet til rett sted!

Instruktørene i Genuine Connections har alle selv gått gjennom denne utviklingen, og mer. Våre kurs er basert på en solid base formell utdanning såvel som livserfaring og praktisk erfaring innen sosial selvutvikling. Vi underviser ikke i noe vi ikke selv har jobbet med, og vi går foran som et eksempel på alt vi lærer bort slik at du får se at dette fungerer!

Genuine Connections ble grunnlagt i januar 2009 og passerte raskt et firesifret antall fornøyde kunder både i Norge og i utlandet. Resultatene har vært enestående, og vi er så sikre på vårt produkt at vi har en 100% pengene-tilbake-garanti dersom du ikke er fornøyd med resultatene dine etter våre kurs!

Har du noen spørsmål? Nøl ikke med å ta kontakt!

 

Instruktørene:

Torkel:

untitled-0280WebFakta:
Bosted:
Oslo. 
Utdanning:
Lektor i psykologi og master i pedagogikk.

Torkel er grunnleggeren av Genuine Connections og forfatteren av bøkene Attraksjonskoden, Forførende Livsstil, The Open Relationship Guide og Skap livet du alltid har drømt om (Aschehoug, 2012). Han jobber fulltid som coach og foredragsholder for både privatpersoner og bedrifter verden over og kan vise til tusenvis av fornøyde klienter.

Internasjonalt har Torkel undervist på workshoper og seminarer i Berlin, Amsterdam, Los Angeles og Las Vegas, for å nevne noen, og han reiser jevnlig rundt i Norge for å jobbe med nye og gamle klienter.

 

Lillian:

Lillian

Fakta:
Bosted:
Oslo
Utdanning:
Psykolog, parterapeut & sexolog

Lillian er klinisk psykolog og sexolog, har siden 2009 holdt kurs i sex og seksualitet for Senter for Selvutvikling og Terapi, og har som psykolog jobbet som parterapeut og med sexologiske problemstillinger.

Lillian er hovedinstruktøren dag 2 på våre kurs i romantikk og relasjoner for kvinner og par, og er en svært strukturert og dyktig foredragsholder.