Om

TV2 Hjelper Deg

Torkel intervjues av TV2 Hjelper Deg om nettdating.

Genuine Connections er et livsstilsfirma med fokus på sosial selvutvikling. Vi spesialiserer oss på samspillet mellom mennesker, ofte med fokus på kommunikasjon og flørt mellom menn og kvinner.

Vi har blitt anbefalt av både Forbrukerinspektørene og Trekant på NRK, og profilert av God Morgen Norge og TV2 Hjelper deg på TV2, P3, P4, Radio Norge og en mengde aviser og magasiner som VG, Dagbladet, Cosmopolitan samt en rekke andre medier.

Vi gir deg ikke en quick-fix, vi selger ingen “sjekketriks”, gimmicks eller magiske piller, i stedet gir vi deg de verktøyene og kunnskapene du trenger for å utvikle det livet du vil ha!

Vår filosofi er basert på ærlig og direkte kommunikasjon med alle vi møter. Vi underviser ikke i manipulasjon, uærlighet eller “taktiske” fremgangsmåter som vil lure eller manipulere menneskene du møter, i stedet hjelper vi deg med å gjøre det lettere å vise alle dine attraktive og interessante sider til de du møter i din hverdag.

Torkel underviser på et av våre seminarer.

Torkel underviser på et av våre seminarer.

Ønsker du deg et større sosialt nettverk? Ønsker du deg en håndfull nærme venner? Ønsker du deg en kjæreste? Ønsker du deg mange åpne, ikke-eksklusive og ikke minst ærlige forhold til samme tid? Ønsker du bare å føle deg mer komfortabel sosialt uansett hvilken situasjon du befinner deg i? Da er du kommet til rett sted!

Instruktørene i Genuine Connections har alle selv gått gjennom denne utviklingen. Våre kurs kommer fra en solid base formell utdanning såvel som livserfaring og praktisk erfaring innen sosial selvutvikling. Vi underviser ikke i noe vi ikke selv har jobbet med, og vi går foran som et eksempel på alt vi lærer bort slik at du får se at dette fungerer!

Genuine Connections ble grunnlagt i januar 2009 og passerte raskt et tresifret antall fornøyde kunder både i Norge og i utlandet. Resultatene har vært enestående, og vi er så sikre på vårt produkt at vi har en 100% pengene-tilbake-garanti dersom du ikke er fornøyd med resultatene dine etter våre kurs!

Har du noen spørsmål? Nøl ikke med å ta kontakt!

 

Instruktørene:

Torkel:

untitled-0280WebFakta:
Bosted:
Oslo. 
Utdanning:
Lektor i psykologi og master i pedagogikk.

Torkel er grunnleggeren av Genuine Connections og forfatteren av boken “Skap livet du alltid har drømt om” (Aschehoug, 2012). Han jobber fulltid som coach og foredragsholder for både privatpersoner og bedrifter verden over og kan vise til hundrevis av fornøyde klienter.

Internasjonalt har Torkel undervist på workshoper og seminarer i Berlin, Amsterdam, Los Angeles, Las Vegas, Oslo og Trondheim sammen med noen av verdens ledende instruktører innenfor kommunikasjon, flørt, dating, forhold, sex og seksualitet.

 

Lillian:

Lillian

Fakta:
Bosted:
Oslo
Utdanning:
Psykolog, parterapeut & sexolog

Lillian er klinisk psykolog og sexolog, og har siden 2009 holdt kurs i sex og seksualitet for Senter for Selvutvikling og Terapi, og har som psykolog jobbet som parterapeut og med sexologiske problemstillinger.

Lillian er hovedinstruktøren dag 2 på våre kurs i romantikk og relasjoner for kvinner og par, og er en svært strukturert og dyktig foredragsholder.

 

Klas:

Fakta:
Bosted:
Trondheim.
Utdanning:
Bachelorgrad i samfunnsvitenskap.

Klas har, i tillegg til sin erfaring som med-instruktør på flere av Johnny Sopornos workshoper og et tett samarbeid med Amadeus ‘Harlequin’ Hellequin mens han var i Norge, en lang fartstid innenfor selvutvikling. Fra en spak begynnelse i sin barndom utviklet Klas seg til en mester på lekenhet og dype forhold. Med en ektefølt interesse for andre mennsker skaper han nye venner overalt hvor han går. Hans væremåte og personlighet gir han nærmest umiddelbar tillit selv hos komplett fremmede, og hans lekne tone gjør han til en hit blant de aller fleste.

 

Espen:

Utdanning: Markedsføring
Bosted: Oslo

Espen er en tidligere workshopdeltaker som nå er blitt instruktør hos GC.

Gjennom mye praktisk erfaring, kombinert med teori, modellering, prøving og feiling på datingarenaen har han forvandlet seg fra en stille og sjenert fyr, til å bli som er ekstremt flink med mennesker og opplever herlige møter nærmest hvor enn han snur seg. Med sin unike stil, og egen evne til å kommunisere sin kunnskap med våre kursdeltakere er Espen en meget dyktig instruktør som har hjulpet mange over de siste årene.