Om Oss

Torkel:

untitled-0280WebFakta:
Alder:
32 år.
Bosted:
Oslo. 
Utdanning:
Lærerutdanning i psykologi (Lektor) og mastergrad i pedagogikk.

Torkel er grunnleggeren av Genuine Connections og forfatteren av boken “Skap livet du alltid har drømt om“. Han jobber fulltid som coach og foredragsholder for både privatpersoner og bedrifter verden over og kan vise til hundrevis av fornøyde klienter.

Internasjonalt har Torkel undervist på workshoper og seminarer i Berlin, Amsterdam, Los Angeles, Las Vegas, Oslo og Trondheim sammen med noen av verdens ledende instruktører innenfor kommunikasjon, flørt, dating, forhold, sex og seksualitet.

 

Klas:

Fakta:
Alder:
35 år.
Bosted:
Trondheim.
Utdanning:
Bachelorgrad i samfunnsvitenskap.

Klas har, i tillegg til sin erfaring som med-instruktør på flere av Johnny Sopornos workshoper og et tett samarbeid med Amadeus ‘Harlequin’ Hellequin mens han var i Norge, en lang fartstid innenfor selvutvikling. Fra en spak begynnelse i sin barndom utviklet Klas seg til en mester på lekenhet og dype forhold. Med en ektefølt interesse for andre mennsker skaper han nye venner overalt hvor han går. Hans væremåte og personlighet gir han nærmest umiddelbar tillit selv hos komplett fremmede, og hans lekne tone gjør han til en hit blant de aller fleste.

 

Espen:

Alder: 25 år.
Bosted: Oslo
Utdanning: Markedsføring

Espen er nok en en tidligere workshopdeltaker som nå er blitt instruktør hos GC.

Gjennom mye praktisk erfaring, kombinert med teori, modellering, prøving og feiling på datingarenaen har han forvandlet seg fra en stille og sjenert fyr, til å bli som er ekstremt flink med mennesker og opplever herlige møter nærmest hvor enn han snur seg.

Tidligere studenter sier..

Fra workshops og bootcamps: “Verdien i dette kurset er verd 10 ganger mer enn prisen på kurset!” `- “Stacks”, mann 19.   «Etter å ha lært fra Torkel så er det ikke bare sexlivet mitt som har endret seg dramatisk, …

View page »

trekant

GC i media

Reiseradioen P1 Torkel ble intervjuet av stuntreporter Ingunn i forhold til sommerflørten og noen av de viktigste delene av en flørteprosess. Han ble også utfordret til å sjarmere reporteren live på lufta, og man kan praktisk talt høre hvordan hun …

View page »