Er du klar til å skape livet du drømmer om?

Vi designer dette kurset spesifikt til dine ønsker og behov. Her er noen av temaene vi kan velge å jobbe med:

 • Suksess og selvutvikling - Bli den personen du ønsker å være.
 • Livsstilsdesign - Skap det livet du ønsker å leve.
 • Innflytelse og påvirkningskraft - Kunsten å få det du vil ha.
 • Sjekking fra A - Å - Møt hvem som helst, hvor som helst.
 • Avanserte sexteknikker som vil endre ditt sexliv for alltid.
 • Forholdsbygging - Skap den type forhold du vil ha.
 • Hvordan skape det sosiale livet du drømmer om.
 • Og nesten hva som helst annet - om ikke vi kan lære deg det, så kjenner vi noen som kan!


Ønsker du å få mer ut av livet?

"Du er så heldig.." hører jeg ofte. Jeg hører det fra mennesker som ønsker at de kunne gjøre det jeg gjør, at de hadde mer frihet, mer eventyr, flere eller bedre forhold, eller bare mer lykke i livet sitt.

"Hell har ingenting med saken å gjøre," er som regel svaret mitt.

Det er nemlig opp til hver av oss å skape det livet vi ønsker oss. Jeg har jobbet, feilet, prøvd på nytt, fått det til - og så videre, for å skape det livet jeg har i dag. Et liv hvor jeg har friheten til å gjøre ting som å flytte til Las Vegas, bare fordi jeg har lyst. Et liv hvor jeg har fantastiske forhold med kvinner, hvor jeg er omringet av venner, eventyr og aktiviteter.

Det er mange ting vi kan ønske oss, og like mange ting vi kan skape for oss selv - vi trenger bare å vite hvordan.

Over mine 10+ år i selvutviklingsverdenen har jeg samlet rundt meg eksperter på nærmest alle aspekter av livet. Mennesker som jeg anser som både venner og kolleger. Sammen tilbyr vi nå en læringsopplevelse designet for å gi deg et enormt løft i ditt liv, slik at du kan skape det livet du ønsker deg, enten det handler om hva du gjør, hvordan du gjør det - eller hvem du gjør det med.

Ønsker du flere kvinner i ditt liv? Mer frihet? Mer trygghet og tillit til deg selv? Bedre sosiale sirkler? Flere eventyr?

Ta kontakt med oss nå gjennom skjemaet nederst på denne siden, så tar vi en prat om akkurat hva det er du ønsker å forbedre i ditt eget liv - og ser hva vi kan gjøre for å hjelpe deg med akkurat det!

 

Hvordan funker det?

STEG 1: Ta kontakt og design ditt kurs.

Det første steget i prosessen starter når du tar kontakt med oss gjennom skjemaet nederst på denne siden. Fortell oss litt om deg selv, hva du ønsker å lære eller endre i livet ditt, og spør oss eventuelle spørsmål du måtte ha. Vi svarer innen 48 timer, og innleder en videre samtale om kursdetaljer, hvilke datoer som passer for deg og alt annet du måtte lure på eller trenge å vite.

STEG 2: Book dine billetter.

Når vi har avklart tid og innhold for kurset, kan du trygt bestille dine flybilletter til Las Vegas. Lokal transport og opphold er inkludert i prisen, så det eneste du trenger å gjøre er å huske å pakke passet og komme deg fra der du er til her vi er.

STEG 3: Ankomst, bosted, undervisning & eventyr.

Når du lander i Las Vegas vil du møtes av oss på flyplassen, før vi setter kursen til huset du skal bo i sammen med Torkel. Deretter starter undervisningen, som blir fordelt mellom samtaler, coaching, undervisning og - om relevant - praksis.

Timeplanen skaper vi underveis, slik at du har alle mulighetene du ønsker til å både lære, slappe av i sola, og dra på eventuelle du måtte ønske å ha mens du er her. Vi sosialiserer sammen, og gjennom oppholdet ditt her vil du ta del i vår hverdag og våre opplevelser.

"Etter å ha lært fra Torkel så er det ikke bare sexlivet mitt som har endret seg dramatisk, men jeg har fått selvsikkerheten til å følge min lidenskap og det har vært det mest fantastiske eventyret siden. Og jeg kunne aldri ha gjort det uten selvsikkerheten jeg fikk fra kurset." - Navid
"Etter å ha lært fra Torkel så er det ikke bare sexlivet mitt som har endret seg dramatisk, men jeg har fått selvsikkerheten til å følge min lidenskap og det har vært det mest fantastiske eventyret siden. Og jeg kunne aldri ha gjort det uten selvsikkerheten jeg fikk fra kurset."
- Navid
I tillegg til selve kurset, den personlige oppfølgingen, og vårt fantastiske miljø med likesinnede menn, får du en hel rekke andre ting inkludert i denne pakken:

 • Medlemsskap på OnlineAkademiet.no som du kan bruke til repetisjon av noe av kursets innhold.
 • Torkels tre e-bøker: "The Open Relationship Guide", "Attraksjonskoden - psykologien bak attraksjon", og "Forførende Livsstil".
 • En samlepakke med over 10 timer video og lydopptak fra Torkels seminarer, dybdeintervjuer og audioprogram.
 • En måneds gratis personlig coaching i måneden etter kurset via Skype eller telefon for å sørge for at du fortsetter din utvikling.
 • Og nesten alt annet av produkter og tjenester vi måtte ha tilgjengelig når vi er ferdige med dette kurset.

Praktiske detaljer:

TIMEPLAN:
Timeplanen for dette kurset skaper vi sammen. Vi lager en grov plan før din ankomst, og tilpasser den etter hvert som du opplever mer og mer av Las Vegas. Hver dag vil inneholde enten teori, coaching eller praksis i den mengde og omfang som du selv ønsker. 
 
PRIS OG ANTALL PLASSER:
For våre internasjonale studenter har vi en pris på mellom $5000 og $7500 (42 - 64 000 kroner), men som en helt unik pris for alle deltakere som kommer gjennom Genuine Connections (fordi vi elsker nordmenn;) har vi kuttet den gjennomsnittlige kursprisen med 50%! Dersom du tar kontakt nå får du dermed denne uken, den livslange læringen, og et fantastisk eventyr for kun 24 900 kroner!
 
Men, vi har begrenset med tid på dette! Torkel returnerer sannsynligvis til Norge i sommer, og har derfor kun anledning til å tilby dette kurset frem til midten av juni! Og vi har allerede fylt flere uker i de kommende månedene, så ta kontakt med en gang for å reservere din uke!
 
Og dersom du ønsker å ha med deg noen tilbyr vi rabatter for folk som kommer sammen. Vi har tre ledige soverom, og tar du med deg din romantiske/seksuelle partner kan dere begge komme for prisen av en! 
 
Ta kontakt via skjemaet under og fortell oss dersom du har noen å ta med og ditt forhold til dem - så får dere gruppeprisen på epost!
 
 
TA KONTAKT NÅ:
Fyll ut skjemaet under, og inkluder hvilke uker som vil passe for deg, så hører du fra oss innen de neste par dagene slik at vi kan starte prosessen med å avtale og designe kurset ditt med en gang!
 


 
 
 

Dersom du følger opplegget vårt, gjør oppgavene og legger inn innsatsen uten å oppleve utvikling i ditt romantiske eller seksuelle liv, får du ALLE pengene dine tilbake!
Dersom du følger opplegget vårt, gjør oppgavene og legger inn innsatsen uten å oppleve utvikling i ditt romantiske eller seksuelle liv, får du ALLE pengene dine tilbake!
"Etter å ha vært i et forhold i over 8 år visste jeg ikke helt hvordan jeg skulle forholde meg til datinglivet igjen. Genuine Connections satte meg ikke bare på rett kurs og ga meg selvtillit og ferdigheter med forføring og sex, men hjalp meg treffe hun jeg nå bor sammen med." - Trond
"Etter å ha vært i et forhold i over 8 år visste jeg ikke helt hvordan jeg skulle forholde meg til datinglivet igjen. Genuine Connections satte meg ikke bare på rett kurs og ga meg selvtillit og ferdigheter med forføring og sex, men hjalp meg treffe hun jeg nå bor sammen med."
- Trond