Kunne du tenke deg å skape ditt drømmeliv med kvinner?

4. – 8. januar, 2017 går en liten gruppe menn i gang med nettopp det.
Ikke gå glipp av din sjanse til å være en av dem!

"Det er nesten litt vanskelig å forstå, nå tre måneder etter kurset, hvordan jeg tenkte før. Det er enda litt skummelt innimellom, men aldri vanskelig å få kontakt med jentene jeg møter." - Roger

«Det er nesten litt vanskelig å forstå, nå tre måneder etter kurset, hvordan jeg tenkte før. Det er enda litt skummelt, men aldri vanskelig å få kontakt med jentene jeg møter.»
– Roger

«Hva skal jeg si..?»

Hvor mange ganger har du spurt, tenkt eller hørt det spørsmålet i forbindelse med å ta kontakt med en jente eller gå på en date?

Det er kanskje det mest stilte spørsmålet for menn flest, og de aller fleste av oss fortaper oss innimellom i misforståelsen om at å ha «den rette tingen» å si er avgjørende for vår suksess. Og siden vi ikke har fått en fasit på hva «den rette tingen» er, så fungerer spørsmålet oftere som en sabotør enn en hjelper.

Så hva om du kunne fjerne ikke bare dette spørsmålet, men også alle de andre saboterende tankene og spørsmålene som dukker opp for å hindre deg?

Hva om du kan endre måten du opplever hele prosessen på til noe bedre? Hva om du kan endre nervøsitet og usikkerhet rundt det å ta kontakt med jenter, til spenning og glede? Endre frykten for avvisning til tanker som i stedet hjelper deg opp og frem? Og hva om du aldri mer trenger å lure på hva du skal si?

På dette 5 dager lange kurset skal vi ikke bare hjelpe deg oppnå alt dette, men gi deg en helt ny måte å se den sosiale, romantiske og seksuelle verden rundt deg på. En måte som vil hjelpe deg mestre disse områdene i livet ditt. Det vil kreve innsats, både fra vår side og fra din, men om du er villig til å bruke tid og energi på dette – så har vi veldig lyst til å hjelpe deg til å komme i mål!

separatorLine

"Etter å ha lært fra Torkel så er det ikke bare sexlivet mitt som har endret seg dramatisk, men jeg har fått selvsikkerheten til å følge min lidenskap og det har vært det mest fantastiske eventyret siden. Og jeg kunne aldri ha gjort det uten selvsikkerheten jeg fikk fra kurset." - Navid

«Etter å ha lært fra Torkel så er det ikke bare sexlivet mitt som har endret seg dramatisk, men jeg har fått selvsikkerheten til å følge min lidenskap og det har vært det mest fantastiske eventyret siden. Og jeg kunne aldri ha gjort det uten selvsikkerheten jeg fikk fra kurset.»
– Navid

Her er noen av emnene vi vil ta for oss på dette kurset:

 • Hvordan håndtere tankene og følelsene som hindrer deg i å ta kontakt med jentene du er tiltrukket til.
 • Hvordan ta kontakt og flørte med jenter på den måten de selv ønsker å flørte på.
 • Hvordan overkomme alle misforståelsene og vranglæren som har holdt deg tilbake så langt.
 • Kommunikasjonsforskjellene mellom menn og kvinner som vil gjøre deg til en god lytter og en spennende og interessant samtalepartner.
 • Hvordan du eskalerer fra en vanlig samtale til flørt og forføring.
 • Hvordan du bruker berøring, kroppspråk, øyekontakt og andre viktige teknikker for å skape spenning, glede og opphisselse.
 • Hvordan du eskalerer fra flørting og forføring, til kos, kyssing, sex og forhold.
 • Hvordan du etablerer det type forhold du ønsker med jentene du møter, både åpne og eksklusive.
 • Hvordan du kan skape deg en livsstil hvor du nesten helt automatisk møter nye, spennende jenter på jevnlig basis, og kan ha flere dater å gå på enn du har tid til.
 • … og hva du enn ellers måtte ønske å lære mer om som er spesifikt til din situasjon.

separatorLine

"Det beste er egentlig at jeg nå slipper å gå rundt og føle meg litt jævlig når jeg ser jenter jeg er tiltrukket til. Før satt jeg bare der og syntes at jeg selv ikke var bra nok, nå VET jeg at jeg kan gå bort og si hei til alle jeg har lyst til - og DET er deilig!" - Rune

«Det beste er egentlig at jeg nå slipper å gå rundt og føle meg litt jævlig når jeg ser jenter jeg er tiltrukket til. Før satt jeg bare der og syntes at jeg selv ikke var bra nok, nå VET jeg at jeg kan gå bort og si hei til alle jeg har lyst til – og DET er deilig!»- Rune

Få hele pakken!

I tillegg til alt dette får du en hel måned med personlig coaching inkludert, dette betyr at hver uke hele den følgende måneden vil du og Torkel ha samtaler for å fortsette å jobbe på din personlige utvikling.

Du får også alle produktene våre, som vår samlepakke med ti timer av intervjuer og videoseminarer. Du får medlemsskap på OnlineAkademiet. Torkels bøker «Skap livet du alltid har drømt om», «Forførende Livsstil», «Attraksjonskoden», «The Open Relationship Guide» og alt annet vi har.

Dette kurset inneholder dermed alle kursene og produktene vi tilbyr for menn, i én pakke. Dette inkluderer:

 • Attraksjonskurs for menn (verdi: 6500 kroner)
 • En måneds personlig coaching (verdi: 5000 kroner)
 • Produkter: OnlineAkademiet, Samlepakken, bøker, etc (verdi: ca 3000 kroner)
 • Medlemsskap på vår online gruppe av tidligere kursdeltakere
 • Og mye, mye mer..

separatorLine

Timeplan:

Med 5 dager til rådighet har vi masse tid til å dykke inn i alle disse emnene, pluss mange flere. Siden vi setter et tak på maks en håndfull deltakere vil vi også ha all tiden vi trenger til å utforske din spesifikke situasjon og ta for oss det som vil hjelpe nettopp deg til å endre livet ditt til det du ønsker.

Gruppen vil møtes hver dag for teori, samtaler, diskusjoner og/eller praktiske øvelser hvor vi går ut og møter og snakker med jenter sammen.

Den nøyaktige ukeplanen blir satt opp når kurset er fullbooket og vi har mottatt alle deltakernes individuelle timeplaner, slik at ingen går glipp av noe som helst dersom de må jobbe eller hedre andre forpliktelser noen av dagene.

separatorLine

Ofte spurte spørsmål og bekymringer:

Torkel er grunnlegger av Genuine Connections, og har siden 2009 jobbet med tusenvis av menn over hele verden som har ønsket å forbedre sine romantiske og seksuelle liv, og har dermed en unik innsikt i hvordan menn opplever dating, forhold, sex og seksualitet.

Torkel er grunnlegger av Genuine Connections, og har siden 2009 jobbet med tusenvis av menn over hele verden som har ønsket å forbedre sine romantiske og seksuelle liv, og har dermed en unik innsikt i hvordan menn opplever dating, forhold, sex og seksualitet.

«Hvem er instruktøren?»

Kurset ledes av vår grunnlegger og hovedinstruktør Torkel. I tillegg til 8 år erfaring med å undervise i disse emnene over hele Norge, er Torkel også en publisert forfatter. Han har lektorgrad i psykologi og mastergrad i pedagogikk.

Torkel har selv gått gjennom prosessen med å utvikle seg fra en som hadde få til ingen ferdigheter med kvinner, til å leve akkurat det romantiske og seksuelle livet han selv ønsker seg. Han vet godt hva som kreves for å utvikle disse ferdighetene.

«Hvem er dette kurset for?»

Dette kurset er for menn i alle aldre over 20 som ønsker å øke sin forståelse, sine ferdigheter eller sin selvtillit sosialt, romantisk eller seksuelt. Selv om hovedgruppen på disse kursene pleier å være single menn, har vi også ofte med menn i forhold som ønsker å bli flinkere til å forføre sin kjære om og om igjen, eller bli tryggere på seg selv i sitt forhold.

«Tanken på å delta på dette skremmer meg..»

På hvert eneste kurs vi har kommer det deltakere som er nervøse for kurset. Noen gruer seg til øvelsene i praksis, mens andre er nervøse for at innholdet blir for tungt eller vanskelig. I alle disse tilfellene opplever deltakerne at ting ikke var på langt nær så skummelt, ubehagelig eller vanskelig som de trodde. Heller tvert imot, så gir disse deltakerne oss alltid tilbakemeldinger om at hele opplegget var en utelukkende god og positiv opplevelse.

Det er helt naturlig å bli nervøs eller skremt av tanken på å delta på noe som dette. Men vi har over 8 års erfaring med å hjelpe folk til å føle seg bra mens de utvikler seg, og vi vil aldri tvinge deg til å gjøre noe du ikke selv velger å være med på.

«Jeg er blakk for øyeblikket, har dere en avbetalingsplan?»

Vi kan tilby avbetalingsplaner uten noen form for renter eller ekstragebyr til alle som trenger det. Bare nevn det i kommentarfeltet i påmeldingen din, så tar vi direkte kontakt med deg for å bli enige om detaljer som fungerer for alle. (Vi kan dessverre ikke tilby tidlig-ute rabatten til de som velger å benytte seg av avbetalingsplan.)

 

Trykk her for å lese svarene våre på flere vanlige spørsmål og bekymringer, eller send oss en epost og spør om det du lurer på, vi svarer mer enn gjerne på dine henvendelser!

separatorLine

sjekkekurs pengene tilbake garanti

Dersom du følger opplegget vårt, gjør oppgavene og legger inn innsatsen uten å oppleve en positiv utvikling i ditt romantiske eller seksuelle liv, får du ALLE pengene dine tilbake!

Hvor, når, og hva koster det?

Sted: Oslo.
Når: 4. – 8. januar, 2017.

Hadde du tatt alle kursene og skaffet deg alle produktene som er inkludert i denne uken hver for seg, ville det altså kostet deg rundt 15 000 kroner. Men vi ønsker å gjøre dette kurset tilgjengelig for så mange som mulig som virkelig ønsker å mestre disse ferdighetene, så vi har ikke bare kuttet prisen i to, men trukket fra enda litt til!

Din investering i et kurs som vil gi deg innsikter, verktøy og erfaringer som vil følge deg resten av ditt liv og løfte ditt romantiske og seksuelle liv til nye høyder blir dermed kun 8900 kroner! Og vi har en pengene-tilbake garanti!

Hva venter du på?

Send din påmelding nå: