5 dagers attraksjonskurs - men hva er det, egentlig?

Dette kurset er et resultat av over 9 år med kurs og hundrevis av kursdeltakere verden over. Det er et kurs hvor du vil lære hemmelighetene bak det som gjør menn attraktive. Du vil lære hva som gjør kvinner begeistret og tiltrukket til deg. Du vil lære hvordan du skal gå fra et blikk til noe langt mer intimt og tilfredsstillende.

Dette 5 dager lange attraksjonkurset vil gi deg alle verktøyene du noen gang vil trenge for å bli en genuint attraktiv mann. Her er det ingen gimmicks, ingen manipulering, uærlighet eller behov for å late som om man er noe man ikke er. Vi jobber kun med det genuine, med å bringe frem dine mest attraktive kvaliteter og vise deg hvordan de vil gjøre deg mer populær med kvinner enn du noen gang har vært.

Men vi stopper ikke der. I tillegg til å lære deg hvordan du kan få flere kvinner i ditt liv, vil du også lære mer om både sex og hvordan vi innleder og vedlikeholder den typen forhold som vi ønsker oss.

Ved siden av dette vil vi også gjennomgå hvordan du kan skape det sosiale livet du vil ha. Enten du ønsker deg flere venner og større nettverk, eller en liten gruppe bedre og nærmere venner.

Dette er altså et komplett sosialt og romantisk livsstilkurs. Et kurs som vil endre resten av ditt sosiale, seksuelle og romantiske liv.

Alt det krever er din deltakelse og at du er villig til å gjøre en innsats for å implementere det du lærer inn i ditt liv. Og ikke bare skal vi lære deg det du trenger å vite, men vi er også her for å følge deg opp, støtte, inspirere og motivere så lenge du trenger oss. Vi er nemlig ikke ferdig med deg etter at de første 5 dagene er over - vi følger deg opp, helt gratis, så lenge du måtte ønske!

Vi tar bare med en håndfull deltakere på dette kurset. Dette gjør vi for å sørge for at vi har mer enn nok tid til å prate om det du vil lære mer om, og slik at vi har masse tid til å gå ut å gjøre praktiske oppgaver som vil løfte dine ferdigheter umiddelbart. Vi garanterer at du kommer til å snakke med flere jenter på disse 5 dagene enn du har gjort på flere måneder i forkant, dersom du følger opplegget vårt!

 

Her er noe av det du vil lære mer om:

 • Hvordan håndtere tankene og følelsene som hindrer deg i å ta kontakt med jentene du er tiltrukket til.
 • Hvordan ta kontakt og flørte med jenter på den måten de selv ønsker å flørte på.
 • Hvordan overkomme alle misforståelsene og vranglæren som har holdt deg tilbake så langt.
 • Kommunikasjonforskjellene mellom menn og kvinner som vil gjøre deg til en god lytter og en spennende og interessant samtalepartner.
 • Hvordan du eskalerer fra en vanlig samtale til flørt og forføring.
 • Hvordan du bruker berøring, kroppspråk og enkle flørteteknikker for å skape spenning, glede og opphisselse.
 • Hvordan du eskalerer fra flørting og forføring, til kos, kyssing, sex og forhold.
 • Hvordan du etablerer det type forhold du ønsker med jentene du møter, enten det er uforpliktende eller eksklusivt.
 • Hvordan du kan skape deg en livsstil hvor du nesten helt automatisk møter nye, spennende jenter på jevnlig basis, og kan ha flere dater å gå på enn du har tid til.
 • ... og hva du enn ellers måtte ønske å lære mer om som er spesifikt til din situasjon.

 

I tillegg:

I tillegg til alt dette får du en hel måned med personlig coaching inkludert. Det betyr at hver uke hele den følgende måneden vil du og vår hovedinstruktør Torkel ha samtaler sammen for å fortsette å jobbe på din personlige utvikling. Og når den måneden er over har du gratis tilgang til Torkel via epost og vår hemmelige facebookgruppe for resten av ditt liv, om du ønsker!

Du får også alle produktene våre, som vår samlepakke med ti timer opptak av seminarer og intervjuer. Du får medlemsskap på OnlineAkademiet. Torkels bøker "Skap livet du alltid har drømt om", "Forførende Livsstil", "Attraksjonskoden", "The Open Relationship Guide" og alt annet vi har.

Dette kurset inneholder dermed alle kursene og produktene vi tilbyr for menn, i én pakke. Dette inkluderer:

 • Vårt helgekurs for menn (verdi: 6500 kroner)
 • En måneds personlig coaching (verdi: 5000+ kroner)
 • Produkter: OnlineAkademiet, Samlepakken, bøker, etc (verdi: ca 3000 kroner)
 • Medlemsskap i vår online gruppe av tidligere kursdeltakere
 • Og mye, mye mer..

 

Timeplan:

Med 5 dager til rådighet har vi masse tid til å dykke inn i alle disse emnene, pluss mange flere. Siden vi setter et tak på maks en håndfull deltakere vil vi også ha all tiden vi trenger til å utforske din spesifikke situasjon og ta for oss det som vil hjelpe nettopp deg til å endre livet ditt til det du ønsker.

Gruppen vil møtes hver dag for teori, samtaler, diskusjoner og/eller praktiske øvelser hvor vi går ut og møter og snakker med kvinner sammen.

Den nøyaktige ukeplanen blir satt opp når kurset er fullbooket og vi har mottatt alle deltakernes individuelle timeplaner, slik at ingen går glipp av noe som helst dersom de må jobbe eller hedre andre forpliktelser noen av dagene.

 

Ofte spurte spørsmål:

"Hvem er dette kurset for?"

Dette kurset er for menn i alle aldre over 20 som ønsker å øke sin forståelse, sine sosiale ferdigheter eller sin selvtillit sosialt, romantisk eller seksuelt. Selv om hovedgruppen på disse kursene pleier å være single menn har vi også til tider med menn i forhold som ønsker å bli flinkere til å forføre sin kjære om og om igjen, eller bli tryggere på seg selv i sitt forhold.

"Tanken på å delta på dette skremmer meg.."

På hvert eneste kurs vi har kommer det deltakere som er nervøse for kurset. Noen gruer seg til øvelsene i praksis, mens andre er nervøse for at innholdet blir for tungt eller vanskelig. I alle disse tilfellene opplever deltakerne at ting ikke var på langt nær så skummelt, ubehagelig eller vanskelig som de trodde. Heller tvert imot, så gir disse deltakerne oss alltid tilbakemeldinger om at hele opplegget var en utelukkende god og positiv opplevelse.

Det er helt naturlig å bli nervøs eller skremt av tanken på å delta på noe som dette. Men vi har over 9 års erfaring med å hjelpe folk til å føle seg bra mens de utvikler seg, og vi vil aldri tvinge deg til å gjøre noe du ikke selv velger å være med på.

"Jeg er blakk for øyeblikket, har dere en avbetalingsplan?"

Vi kan tilby avbetalingsplaner uten noen form for renter eller ekstragebyr til alle som trenger det. Bare nevn det i kommentarfeltet i påmeldingen din, så tar vi direkte kontakt med deg for å bli enige om detaljer som fungerer for alle.

"Jeg er usikker på om dere kan hjelpe meg, hvordan vet jeg om jeg passer til dette kurset?"

I de over 9 årene vi har jobbet med dette har vi hatt innom alle mulige typer mennesker. Alderen varierer fra 20 til 58, ens erfaringer varierer fra jomfru og ukysset, til «playere», til nyskilte og så videre. Og personlighetene varierer like mye som på et gjennomsnittlig kjøpesenter.

Dersom du har et genuint ønske om å forbedre ditt romantiske og/eller seksuelle liv, bli flinkere til å kommunisere med andre og tryggere på deg selv sosialt, så passer du til dette kurset.

Trykk her for å lese svarene våre på flere vanlige spørsmål og bekymringer, eller send oss en epost og spør om det du lurer på, vi svarer mer enn gjerne på dine henvendelser!

 

Hvor, når, og hva koster det?

Sted: Oslo.
Når: Oktober/November, 2017. Nøyaktig dato avtales med deltakerne direkte.

Hadde du tatt alle kursene og skaffet deg alle produktene som er inkludert i denne uken hver for seg, ville det altså kostet deg rundt 15 000 kroner. Men vi ønsker å gjøre dette kurset tilgjengelig for så mange som mulig som virkelig ønsker å mestre disse ferdighetene, så denne gangen tilbyr vi en lavere pris på dette kurset enn vi har gjort noen gang før!

Din investering i et kurs som vil gi deg ferdigheter og erfaringer som vil følge deg resten av ditt liv og løfte ditt romantiske og seksuelle liv til nye høyder blir dermed kun 8900 kroner! Og vi har en pengene-tilbake garanti!

Hva venter du på?

Send din påmelding nå:

Instruktøren

Torkel er grunnlegger av Genuine Connections, og har siden 2009 jobbet med tusenvis av menn over hele verden som har ønsket å forbedre sine romantiske og seksuelle liv, og har dermed en unik innsikt i hvordan menn opplever dating, forhold, sex og seksualitet. Torkel er også forfatter av bøkene "Skap livet du alltid har drømt om", "Forførende Livsstil", "Attraksjonskoden" og den oppkommende "Studentkoden". Med en lektorgrad i psykologi og en mastergrad i pedagogikk som handlet om undervisning av kommunikasjon og samhandling, er han også unikt kvalifisert til å undervise i disse emnene, og den eneste instruktøren i Norge på dette feltet med en slik utdanning.
Torkel er grunnlegger av Genuine Connections, og har jobbet med tusenvis av menn over hele verden som har ønsket å forbedre sine romantiske og seksuelle liv. Han har selv gått fra sjenert og usikker, til å leve et liv folk flest nærmest ikke tror på.

Torkel er også forfatter av bøkene "Skap livet du alltid har drømt om", "Forførende Livsstil", "Attraksjonskoden" og "Studentkoden".

Med en lektorgrad i psykologi og en mastergrad i undervisning av kommunikasjon og samhandling, er han unikt kvalifisert til å undervise dette kurset, og den eneste instruktøren i Norge på dette feltet med en slik utdanning.

Tidligere deltakere:

"Etter å ha lært fra Torkel så er det ikke bare sexlivet mitt som har endret seg dramatisk, men jeg har fått selvsikkerheten til å følge min lidenskap og det har vært det mest fantastiske eventyret siden. Og jeg kunne aldri ha gjort det uten selvsikkerheten jeg fikk fra kurset." - Navid
"Etter å ha lært fra Torkel så er det ikke bare sexlivet mitt som har endret seg dramatisk, men jeg har fått selvsikkerheten til å følge min lidenskap og det har vært det mest fantastiske eventyret siden. Og jeg kunne aldri ha gjort det uten selvsikkerheten jeg fikk fra kurset."
- Navid
"Det er nesten litt vanskelig å forstå, nå tre måneder etter kurset, hvordan jeg tenkte før. Det er enda litt skummelt innimellom, men aldri vanskelig å få kontakt med jentene jeg møter." - Roger
"Det er nesten litt vanskelig å forstå, nå tre måneder etter kurset, hvordan jeg tenkte før. Det er enda litt skummelt innimellom, men aldri vanskelig å få kontakt med jentene jeg møter."
- Roger
"Etter å ha vært i et forhold i over 8 år visste jeg ikke helt hvordan jeg skulle forholde meg til datinglivet igjen. Genuine Connections satte meg ikke bare på rett kurs og ga meg selvtillit og ferdigheter med forføring og sex, men hjalp meg treffe hun jeg nå bor sammen med." - Trond
"Etter å ha vært i et forhold i over 8 år visste jeg ikke helt hvordan jeg skulle forholde meg til datinglivet igjen. Genuine Connections satte meg ikke bare på rett kurs og ga meg selvtillit og ferdigheter med forføring og sex, men hjalp meg treffe hun jeg nå bor sammen med."
- Trond
"Det beste er egentlig at jeg nå slipper å gå rundt og føle meg litt jævlig når jeg ser jenter jeg er tiltrukket til. Før satt jeg bare der og syntes at jeg selv ikke var bra nok, nå VET jeg at jeg kan gå bort og si hei til alle jeg har lyst til - og DET er deilig!" - Rune
"Det beste er egentlig at jeg nå slipper å gå rundt og føle meg litt jævlig når jeg ser jenter jeg er tiltrukket til. Før satt jeg bare der og syntes at jeg selv ikke var bra nok, nå VET jeg at jeg kan gå bort og si hei til alle jeg har lyst til - og DET er deilig!"
- Rune
"Før satt jeg hjemme og spilte xbox, nå går jeg på dates - nesten hver dag. Jeg treffer for øyeblikket tre jenter, som alle vet at de ikke er de eneste og som LIKER at de kan være med meg uten å bekymre seg over forhold. Det er helt utrolig og jeg trodde ikke det var mulig!" - Michael
"Før satt jeg hjemme og spilte xbox, nå går jeg på dates nesten hver dag. Jeg dater tre jenter,som alle vet at de ikke er de eneste og som LIKER at de kan være med meg uten å bekymre seg over forhold. Det er helt utrolig og jeg trodde ikke det var mulig!"
- Michael
pengene tilbake garanti
Dersom du følger opplegget vårt, gjør oppgavene og legger inn innsatsen uten å oppleve en positiv utvikling i ditt romantiske eller seksuelle liv, får du ALLE pengene dine tilbake!