NORGES MEST OMFATTENDE KURS I SJEKKING, SEX OG FORHOLD

Velkommen til kurset som vil endre resten av ditt liv.

Oslo, 25. - 27. November

"Etter å ha lært fra Torkel så er det ikke bare sexlivet mitt som har endret seg dramatisk, men jeg har fått selvsikkerheten til å følge min lidenskap og det har vært det mest fantastiske eventyret siden. Og jeg kunne aldri ha gjort det uten selvsikkerheten jeg fikk fra kurset."
- Navid, 21 år.

“Det beste er egentlig at jeg nå slipper å gå rundt og føle meg litt jævlig når jeg ser jenter jeg er tiltrukket til. Før satt jeg bare der og syntes at jeg selv ikke var bra nok, nå VET jeg at jeg kan gå bort og si hei til alle jeg har lyst til og ha hyggelige samtaler, og ofte skape et forhold – og det er deilig!” – Rune, 32 år.
“Etter å ha vært i et forhold i over 8 år visste jeg ikke helt hvordan jeg skulle forholde meg til datinglivet igjen. Genuine Connections satte meg ikke bare på rett kurs og ga meg selvtillit og ferdigheter med forføring og sex, men hjalp meg treffe hun jeg nå bor sammen med.” – Trond, 44 år.

Er du lei av å ikke ha kvinnene du ønsker i ditt liv?

“Hva skal jeg si..?”

Hvor mange ganger har du spurt, tenkt eller hørt det spørsmålet i forbindelse med å ta kontakt med en jente eller gå på en date?

Det er kanskje det mest stilte spørsmålet for menn flest. De aller fleste menn fortaper seg innimellom i illusjonen om at å ha “den rette tingen” å si er avgjørende for deres suksess innen dating og forhold. Og siden de ikke har fått en fasit på hva “den rette tingen” er, så ender dette spørsmålet opp med å bli en av de største sabotørene i deres liv.

Så hva om du kunne fjerne ikke bare dette problemet, men også alle de andre saboterende tankene og spørsmålene hindrer deg i å møte og forføre kvinnene du ønsker deg?

Hva om du visste akkurat hva du skulle gjøre og si for å skape kontakt med de kvinnene du møter? Og hva om du visste akkurat hvordan du kunne skape attraksjon mellom deg og de du liker aller best?

For de fleste menn i dagens samfunn høres dette nesten litt urealistisk ut. Men sannheten er at det er mye lettere enn hva folk flest tror. Psykologi, sosiologi og ikke minst de mange tusen timer praktisk erfaring instruktørene i Genuine Connections har, har lært oss dette. Ikke bare vet vi hva som skaper tiltrekning mellom menn og kvinner - men også hvordan vi selv kan ta kontroll over dette.

Det eneste som kreves av deg for å mestre disse ferdighetene, er villigheten til å investere tid, energi og innsats i å trene på dem.

Er du klar til å gjøre den investeringen?


"Jeg skulle ønske flere ordentlige menn turte ta kontakt med meg. Nesten de eneste som gjør det er de som er for fulle til å ha ordentlige samtaler med, eller for fulle av seg selv til å ha ordentlige forhold med. Hadde bare de virkelig bra gutta skjønt at vi jenter vil snakke med dem hadde de forhåpentligvis turt å si hei litt oftere. Det tror jeg hadde vært bra. For oss alle."
- Mona

Endre ditt seksuelle og romantiske liv for alltid!

Dette kurset er helt unikt i sitt slag. Det er et resultat av snart 10 års erfaring med å undervise sjekking, dating, forhold og sex på tre kontinenter.

Andre lignende kurs gjerne handler kun om hvordan man tar kontakt og får noen til sengs. Men dette kurset dekker i tillegg hva vi kan gjøre for at begge parter skal få mest mulig ut av både tiden i senga - og forholdet videre etterpå.

Her er noen av tingene du vil lære på dette kurset:

  • Hvordan overkomme nervøsitet, usikkerhet og annet som holder deg tilbake fra å møte kvinnene du ønsker.
  • Hvordan flørte med jenter på den måten jenter ønsker å flørte på.
  • Hvordan du best innleder en samtale, enten det er på dagtid, på byen, på jobb eller i sosiale situasjoner.
  • Hvordan du eskalerer fra en vanlig samtale til flørting og forføring.
  • Hvordan du bruker berøring, kroppspråk, øyekontakt og andre små men viktige verktøy for å forføre.
  • Hvordan du eskalerer fra flørting og forføring, til kos, kyssing og sex.
  • Hvordan du etablerer det type forhold du ønsker med jentene du møter, enten det er uforpliktende og åpent, forpliktende og åpent, eller forpliktende og monogamt.
  • Hvordan du kan skape deg en livsstil hvor du nesten helt automatisk møter nye, spennende jenter på jevnlig basis, og har flere dater å gå på enn du har tid til.
  • Og hva du enn ellers måtte ønske å lære mer om som er spesifikt til din situasjon.

Timeplan.

Fredag:
18:00 - 23:30: Bli-kjent, grunnleggende teori og diskusjoner.
23:30 - 03:00: Praktiske øvelser på et av byens utesteder hvor vi går for å møte kvinner.

Lørdag:
13:00 - 15:00: Oppsummering av lørdagskvelden og teori.
15:00 - 17:00: Lunsj og praktiske øvelser på dagtid.
17:00 - 21:00: Teori og diskusjoner.
21:00 - 00:00: Pause.
00:00 - 03:00: Praktiske øvelser på utesteder.

Søndag:
13:00 - 17:00: Oppsummering, teori, diskusjoner, avslutning.

Dette er med andre ord en hektisk, spennende og ikke minst lærerik helg. Allerede første kvelden får du anledning til å møte nye kvinner, ha morsomme og spennende samtaler, og se akkurat hvor lett det kan være å skape attraksjon!


Torkel Guttormsen er grunnleggeren av GC, forfatter av bøkene "Skap livet du alltid har drømt om", "Attraksjonskoden", "Forførende Livsstil" og "The Open Relationship Guide". Han er også hovedinstruktør på dette kurset.

Med en lektorgrad i psykologi, og en mastergrad i kommunikasjon og samhandling, kombinert med 10 års erfaring med å praktisere og undervise i dette kursets tema, er han unikt kvalifisert til å ta deg gjennom dette programmet både i teori og praksis.


En av våre instruktører demonstrerer hvordan han får telefonnummer fra jenter på dagtid.

Hva mer får du?

Selv om helgen og kurset er ferdig, er ikke vi ferdige med deg. Vårt motto er at våre kursdeltakere ikke betaler for en helg - de betaler for et resultat, og så lenge du er villig til å legge inn innsatsen for å få dette resultatet vil vi være her for å hjelpe.

Så vi har inkludert noen fantastiske bonuser i dette kurset, som vil sørge for at helgen ikke bare gir deg en midlertidig motivasjonsboost, men langsiktige endringer og resultater.

En måneds gratis oppfølging.
En måned personlig oppfølging koster vanligvis 5000 kroner, men som deltaker på dette kurset får du denne oppfølgingen helt gratis.

Dette betyr at du vil ha en personlig coachingtime med Torkel via telefon en gang i uken i en måned etter kurset. Her vil dere gå over målene dine, se hva du har gjort siden sist, få råd og tilbakemeldinger, tips og oppgaver og ikke minst analyser av hva du kan gjøre for å nå det neste nivået. Du har muligheten til å stille alle spørsmål du måtte lure på, og få hjelp med alt du måtte trenge.

Livslangt medlemsskap på OnlineAkademiet.no.
OnlineAkademiet er vårt 6 måneders nettkurs, som vanligvis koster 1950 kroner. Dette er også inkludert for alle deltakerne på dette helgekurset. På OnlineAkademiet vil du få tilgang til videoer som vil fungere som repetisjon med tilhørende oppgaver og utfordringer på flere av de sentrale temaene for helgekurset.

Tilgang på vårt lukkede miljø av likesinnede menn.
Genuine Connections har en fantastisk gruppe av tidligere kursdeltakere som holder kontakt via vår lukkede facebookgruppe, og som har muligheten til å møtes jevnlig. Mange tidligere kursdeltakere har utviklet et helt nytt sosialt nettverk gjennom dette miljøet, og vi håper også at du vil være en del av det.

I tillegg til alt dette, får du følgende bonuser fra oss:

Pris og påmelding:

Totalt sett ville et helgekurs med Genuine Connections, en måned personlig coaching av Torkel, medlemsskap på OnlineAkademiet og alle våre bøker kostet 14 066 kroner.

MEN.
Vi ønsker å gjøre dette kurset tilgjengelig for alle som vil være med. Vi ønsker at du skal kunne ta pengene som ellers ville gått til alkohol, unødvendig dyre middager på date og andre slike utgifter og heller bruke dem på et kurs som vil endre ditt liv til det bedre, for alltid.

Du får derfor hele denne kurshelgen, den personlige coachingen, bøkene og medlemsskapet på OnlineAkademiet for under halve prisen av det de ville kostet til sammen - nemlig kun 5900 kroner.

Dette er en investering som kommer til å følge deg livet ut, og som kommer til å eliminere flere av de største usikkerhetene og frustrasjonene menn flest opplever.

Men vi har svært begrenset med plasser på disse kursene. Vi tar kun med en liten håndfull deltakere per kurs, slik at vi skal ha tid til å følge opp alle under kurshelgen og med coaching i etterkant. Dette betyr at for å være sikker på å få en plass må du sende din påmelding NÅ, så vil du få svar innen 1-2 dager med bekreftelse om at vi har plass til deg, og detaljer for å betale ditt depositum.

Meld deg på, eller send oss dine spørsmål, gjennom skjemaet under:
PS: Aldersgrense på dette kurset er 20 år, grunnet aldersgrenser på utesteder i Oslo. Deltakere under 20 vil ikke ha mulighet til å være med ut for praksis på kveldstid.

Pengene tilbake-garanti!


Siden vår første workshop i 2009 har vi i Genuine Connections tilbudt en 100% pengene tilbake-garanti som fungerer på denne måten:

Dersom du deltar på kurset, og gjør innsatsen som vi sammen blir enige om at er viktige for deg å gjøre, og ikke ser positive endringer i ditt liv med jenter over de neste ukene, så får du pengene tilbake.

Hvorfor gir vi denne garantien?

På alle årene vi har gjort dette, med hundrevis av deltakere i ulike aldre, med ulike bakgrunner og ulike preferanser, har ikke en eneste deltaker bedt om pengene tilbake når de har sett resultatene av sin innsats!

Om ikke det er den beste garantien vi kan gi for at det vi underviser i fungerer, så vet ikke vi.