Seminarer

Genuine Connections holder jevnlig seminarer rundt i Norge om flørting, dating, sex og seksualitet. Våre oppdragsgivere inkluderer alt fra faddergrupper og studentorganisasjoner, til krigsskolen, festivaler og til og med bedrifter og næringsliv.

Vi kan skreddersy seminarer for din organisasjons ønsker og behover, eller gi dere et av våre vel utprøvde og testede kurs som har underholdt og undervist mennesker fra 18 til 60.

Et seminar med Genuine Connections vil inneholde både hjelpsomme og lærerike tips og erfaringer, så vel som morsomme historier fra virkeligheten og forhåpentligvis mange gode innspill fra salen. Alt leveres med et smil om munnen og glimt i øyet og det er vårt mål å gjøre kvelden morsom og underholdende for alle oppmøtte.

 

Vårt mest populære seminar: Flørt & Fanteri.

Vårt seminar Flørt & Fanteri handler om de viktigste og mest grunnleggende temaene for alle som er single og ønsker å forbedre sitt eget datingliv. Her snakker vi om invitasjoner, dating, flørting og alt annet som inngår i datingprosessen, og deler erfaringer og historier med seminardeltakerne.

Alt dette er krydret med humor og historier som skaper god og lett atmosfære, og vi inviterer de oppmøtte til å bidra så mye som de ønsker.

Seminaret har blitt holdt for studentgrupper, fagforeninger, festivaler og til og med næringsliv, og har høstet god kritikk fra fornøyde og underholdte seminardeltakere. Dersom du ikke har en klar ide om hva din organisasjon/forening/gruppe ønsker å høre om, kan dette være det riktige valget for deg!

 

For å diskutere mulighetene for å sette opp et seminar med Genuine Connections ta kontakt med oss her.