Personlig nettdatingkurs

vedlikeholdHvordan ville det vært om du kunne gjøre sjekkinga di hjemmefra? Sitte komfortabelt foran pcen med musikk på i bakgrunnen og masse flørtete jenter på skjermen din som kunne tenke seg å møte deg i virkeligheten?Hvordan vil det være å ha en profil som gjør at jenter regelmessig tar kontakt med deg fordi du er den du er? Hvordan vil det være å vite at bildene du bruker er de mest hensiktsmessige bildene for å tiltrekke deg de jentene du er interessert i?

Hvordan vil det være å vite hva du skulle gjøre for å konsekvent gå fra nettdatingsiden og ut på en date med nærmest alle jentene du kommer i kontakt med på nett?
De fleste menn sliter med nettdatinga, og de fleste kvinner er frustrerte over mangelen på spennende menn på nett. Instruktørene i Genuine Connections har til sammen over 10 års erfaring med nettdating. Gjennom iherdig prøving og feiling, testing og eksperimentering og tilbakemeldinger fra hundrevis av jenter landet har vi over utformet en modell for nettdating som ikke bare gjør det lett å komme i kontakt med jenter – men som gjør at jentene aktivt tar kontakt med oss!

 

«HAHAHA!! Du har en av de kuleste profilene jeg har sett, ever! Hvor mange meldinger får du om dagen med den a, LURINGEN?»

`- Jente 21, Nettby.
Vi tilbyr to pakker til de som er interessert i å ta nettdatingen sin til neste nivå.

I begge pakkene vil du lære hvordan du kan bygge din egen, unike profil som skiller seg ut fra alle andre der ute og som jentene ikke bare vil lese og like – men vise til alle sine venninner! Du vil kunne fylle profilen din med bilder av deg selv som tiltrekker seg jentenes oppmerksomhet og viser hvem du er på best mulig måte. Du vil lære hvordan du kommuniserer med jenter over nett på en måte som skiller seg ut fra de desperate guttene der ute. Og du vil lære hvordan du kan skape en morsom, leken og veldig ofte seksuell tone fra starten av med jentene du kontakter!

 

Hvor fantastisk ville det ikke vært å kunne komme i kontakt med så mange jenter du bare måtte ønske, fra din egen kontorstol, så lenge og så ofte som du føler for det?

Hva ville det vært verd?

 

«Du har en fantastisk profil!!!!!!!
Tror dette er en av de beste jeg har sett her inne, lo meg skakk av både tekst og innhold. Tror du er en rimelig oppegående sosial mann…Player ;) » 

`- Jente, 24, Sukker.

 

Nettdatingpakkene:

Basispakken:

(Kan gjennomføres uansett hvor i verden du er.)

  • Tips på hvilke nettsteder som er best, og hvordan vi får mest mulig ut av dem.
  • Hjelp til utforming av god profiltekst.
  • Reglene for bilder og bildebruk.
  • Gjennomgang av nettdatingmodellen vår via tlf/skype/møte. Herunder: Første kontakt, samtaleteknikker for nettside/msn, invitasjonen og gjennomføring av første date.

Investering: 3000,-

 

Deluxepakken:

(Kan kun gjennomføres i Oslo.)

  • Tips på hvilke nettsteder som er best, og hvordan vi får mest mulig ut av dem.
  • En ettermiddag med instruktør som hjelper deg å skrive din personlige profiltekst.
  • Gjennomgang av nettdatingmodellen vår sammen med instruktør. Herunder: Første kontakt, samtaleteknikker, invitasjonen og gjennomføring av første date.
  • Fotosession for å skaffe deg de beste profilbildene mulig, med påfølgende retusjering og etterarbeid for å få deg til å se best mulig ut!

Investering: 5000,-

 

 

«Morsom profil :) Hadde alle vært like positvie som oss hadde verden vært perfekt ;) Sjelden jeg pleier å sende brev til folk her inne, men din positivitet må ha lokket fram en annen side av meg idag.Enten så velger du å svare og vi skriver litt fram og tilbake eller så lar du vær og da benytter jeg disse linjene i dette brevet til å ønske deg en fabelaktig dag videre :) » 

`- Jente, 24, Nettby.

 

Bestilling:

Send oss en epost hvor du forteller oss hvilken pakke du ønsker deg, hvor du bor, og når det vil passe best for deg å gjennomføre – så hører du fra oss snart!