4 Måneder Langt Livsstilprogram

ER DU KLAR FOR DITT NYE LIV?

PS: Dette er en lang tekst, så hent deg en kopp kaffe eller en brus, og sørg for at du har god tid når du leser.

Vi har droppet vår vanlige tekstforfatter, og i stedet latt Torkel få skrive en personlig tekst om hvorfor han skapte dette programmet, hva det handler om, og hvordan noen av våre tidligere deltakere har opplevd det.

Kos deg!

Bakgrunnen for programmet.

Jeg har én stor lidenskap i livet. Denne lidenskapen vil ikke gi slipp på meg, og uansett hvor mange eller lange pauser jeg tar fra dette for å utforske andre ting å bruke livet mitt på kommer jeg alltid tilbake til denne lidenskapen.

Lidenskapen er å hjelpe og utdanne folk i å skape det sosiale og romantiske livet de virkelig ønsker seg.

For noen handler dette om å møte flere kvinner, for andre handler det om å møte den éne kvinnen, og for andre igjen er det mer et spørsmål om å ha de sosiale sirklene de ønsker seg.

Men for alle handler det om å ha det livet de selv vil ha – og ikke det de tilfeldigvis ender opp med.

Gjennom min utdanning hvor jeg tok en bachelor- og lektorgrad i psykologi, samt en mastergrad i pedagogikk, og de 8-9 årene hvor jeg har jobbet fulltid med lidenskapen min, er det ett tema som har gått igjen overalt hvor jeg ser. Én ferdighet som ser ut til å være nødvendig for å lykkes. Og denne ferdigheten er en mestring av det som kalles sosialdynamikk.

Sosialdynamikk inkluderer kommunikasjons- og innflytelsesteknikker. Det inkluderer en forståelse for psykologien bak menneskelig samhandling. Og det inkluderer en mestring av å lese og kunne påvirke sosiale situasjoner slik man ønsker.

I mange år nå har jeg tilbudt kurs i dette. Jeg har holdt utallige kurs i Norge, jeg jobber jevnlig med dette i USA, og har også undervist i flere land rundt i Europa, Asia og Mellom-Amerika. Totalt sett har jeg undervist flere tusen menn og kvinner.

Og resultatene på disse kursene har vært bra.

Mange av våre tidligere kursdeltakere har nådd målene sine. De har utviklet sine sosiale og romantiske drømmeliv. Noen har multiple partnere i åpne forhold, andre har fått kjærester, forlovelser og giftemål. Jeg har hilst på partnere av kursdeltakere som har takket meg for å ha vært en del av det som gjorde at de møttes, og jeg har holdt babyer som deres foreldre har sagt ikke ville eksistert om det ikke var for meg. Og ingenting føles bedre enn disse opplevelsene!

Men resultatene har ikke vært bra nok for alle..

For samtidig som mange lykkes er det også noen som ikke lykkes slik de ønsker. I stedet for å nå målene sine faller de tilbake til gamle vaner etter kurset. De går tilbake til å leve slik de alltid har levd, og de får ikke brukt ferdighetene og innsiktene vi underviser i til å gjøre ting bedre for seg selv.

Siden mitt første kurs har jeg gjort mitt beste for å følge utviklingen til så mange av mine kursdeltakere som jeg har hatt anledning til. Jeg har gjennomført spørreundersøkelser, jeg har startet mastermindgrupper og jeg har gjennomført intervjuer. Alt i håp om å finne den ultimate løsningen på hva det er som gjør at noen kommer i mål, mens andre ikke gjør det.

Og helt fra starten av så jeg et mønster. Det viste seg nemlig, ikke overraskende, at mengden innsats våre deltakere la i å praktisere sine ferdigheter og utfordre sine komfortsoner var direkte relatert til resultatene de fikk.

Så da er det enkelt, ikke sant? Alt vi trenger å gjøre er å mase på våre deltakere for å gjøre innsatsen, så kommer resultatene. Ikke sant..?

Med denne konklusjonen i tankene gjorde jeg en rekke grep: Jeg opprettet en facebookgruppe for å holde kontakt med kursdeltakerne. Jeg inkluderte en måneds gratis coaching i kursene våre for å hjelpe deltakerne til å komme ordentlig i gang. Jeg begynte å tilby oppfølgingskurs. Jeg gjorde mitt aller beste for å svare utfyllende og følge opp på eposter, facebookposter, meldinger og det som mer var når folk tok kontakt. Og mye mer.

Og det hjalp litt. For noen.

Men fremdeles var det enkelte som ikke helt kom i mål. Det var fremdeles noe som manglet. Og for cirka et halvt år siden fant jeg ut hvordan jeg kunne finne ut hva som manglet.

Løsningen på å finne løsningen var så enkel at når jeg innså den så lo jeg av meg selv for ikke å ha tenkt på det tidligere. I årevis hadde jeg gjennomført utspekulerte tester, spørreundersøkelser og indirekte intervjuer. Jeg hadde spekulert. Jeg hadde sett på utviklingsteori, og jeg hadde diskutert temaet med kolleger av meg.

Men jeg hadde hadde glemt to spørsmål, det ene til de som hadde lyktes, det andre til de som ikke hadde lyktes.

"Hva var det viktigste elementet som hjalp deg gjøre innsats over lang nok tid?"

Og:

«Hva tror du at du hadde trengt for å få til å gjøre den nødvendige innsatsen?»

Så jeg begynte å spørre. Noen ganger via epost. Noen ganger på coachingtimer. Noen ganger i uformelle samtaler. Og veldig raskt begynte et mønster å stå frem. Svaret på spørsmålene mine var det samme nesten hver gang.

Jeg er ikke lenger i tvil om hva som kreves, ved siden av innsats, for at noen virkelig skal lykkes med å utvikle sin mestring av sosialdynamikk, for å utvikle sine ferdigheter med kvinner og/eller sosiale situasjoner til det punktet hvor de stort sett får og gjør det de vil.

 

Løsningen, og hva programmet handler om.

Det er selvsagt dette svaret Livsstilprogrammet handler om. Det er dette elementet hele programmet er bygget på.

Å skape dette elementet er hovedmålet til programmet og de som er kvalifiserte til å delta. Og når jeg nå forteller deg hva det er, så kan det høres selvfølgelig ut, det kan høres opplag ut, og det kan kanskje til og med høres banalt ut. Men gjør deg selv en tjeneste og heng med til slutten av denne teksten før du gjør opp din mening om det, så vil du se hvor viktig det er.

Så hva er dette ene, magiske, elementet?

Ansvar. 

La meg fortelle deg hva jeg mener med det:

En av tingene som påvirker oss mennesker dypt i forhold til våre valg, er en ansvarsfølelse. Gjennom hele livet vårt har vi blitt påmint om hvor viktig det er å holde løfter og avtaler, om hvor viktig det er å sørge for at andre ikke blir negativt påvirket av at vi ikke gjør som vi sier. Det er til og med et evolusjonspsykologisk prinsipp, siden våre forfedre som ikke tok sin del av ansvaret i sin stamme ikke ble akseptert og dermed aldri fikk videreført sine ansvarsløse gener.

Mange av de som forteller meg at de ikke har oppnådd det de ønsker peker på en mangel på støtte fra venner, og mange av de som forteller meg at de har oppnådd det de ønsker gir en stor del av æren til menneskene som hjalp og støttet dem underveis.

Det de egentlig snakker om her er om du har noen rundt seg som holder deg ansvarlig for din innsats, i tillegg til å motivere og inspirere.

Støttende venner er nemlig ikke bare mennesker som gir oppmuntring. Støttende venner følger også opp på din utvikling. De spør hvordan ting går, de utfordrer deg på om du har gjort det du skulle gjøre, og om du har nådd dine mål. Med andre ord– de holder deg ansvarlig for din innsats og suksess.

Også jeg hadde dette i mitt liv gjennom min utvikling fra stille, sjenert og usikker til den jeg er i dag.

Jeg ble holdt ansvarlig for min innsats av min venn Klas som alltid sørget for å stille meg spørsmål og presse meg, samt mennesker på nett som jeg hadde jevnlig kontakt med via blogger og forum, og etter hvert også mine coacher som jeg snakket med online.

Også etter at Klas flyttet til utlandet hadde jeg den støtten jeg trengte. Denne kom i form av den daglige kommunikasjonen jeg hadde på nett med mennesker som oppmuntret og holdt meg ansvarlig for min egen innsats og utvikling – selv om praksisen min i stor grad ble utført på egen hånd.

Så det er dette som er kjernen, hjertet, i Livsstilsprogrammet.

Kort fortalt er Livsstilsprogrammet et sted hvor du vil holdes 100% ansvarlig for din innsats og din utvikling av en gruppe håndplukkede menn, og meg. Det vil stilles krav til deg, og til gjengjeld vil du være med å stille krav til andre. Et fellesskap vil bygges. Et fellesskap som ikke aksepterer at noen faller bak, at noen ikke lykkes, at noen ikke får det de trenger for å komme i mål.

Som en del av Livsstilprogrammet vil du ikke bare ha nye venner og menn du kan stole på at vil støtte deg – du vil ha en gruppe pådrivere som ikke lar deg mislykkes - så lenge du gjør innsatsen.

Enten du i dag strever med å få de resultatene du ønsker, eller om du ønsker å ha en dyp nok forståelse for dette feltet til at du kan undervise andre, så der dette programmet designet for deg.

 

Hvordan er Livsstilprogrammet i praksis?

Utvelgelsen.

Det første steget i denne prosessen er utvelgelsesprosessen. Dette er nemlig ikke et program hvor du bare kan melde deg på.

For å maksimere effekten av gruppen trenger vi nemlig en veldig spesifikk gruppe menn. Gruppen vil bestå av menn som er villig til å gjøre innsatsen, er klar for store endringer i sitt liv, er motiverte til å bli holdt ansvarlig for sin egen innsats, og som har bestemt seg for at de ikke bare vil, men skal skape den livsstilen de ønsker å ha.

Det første steget av utvelgelsen er at du tar kontakt via skjemaet nederst på siden. Deretter vil du få et svar fra meg med et enkelt spørreskjema og et forslag for tidspunkter for en prat via Skype eller telefon.

Ut fra denne samtalen vil det avgjøres om du passer inn i Livsstilsprogrammet eller ikke, og samtidig får du anledning til å finne ut om programmet virkelig er riktig for deg.

 

Livsstilsprosjektets detaljer.

Dersom du blir en av deltakerne på Livsstilsprosjektet vil du ha tilgang til et mer omfattende trenings- og utviklingsprogram enn noen i Norge noen gang har hatt tilgang til. Vi har nemlig en hemmelig nettside hvor deltakerne får unik og eksklusiv tilgang til så mye materiale at jeg ikke en gang vet om jeg husker alt på stående fot.

Men før vi kommer så langt, la oss ta en titt på hvordan det praktiske opplegget ser ut:

 • Helgeintensiv.
  Vi starter Livsstilprogrammet med en helgeintensiv. Dette blir tre dager med intensiv undervisning, hvor vi dekker alle de viktigste grunnleggende prinsippene som vil gjelde de neste fire månedene. Denne intensiven kan gjøres via nett, og er dermed mulig å gjennomføre uansett hvor du bor.
 • Tilvenning.
  Deretter følger en tilvenningperiode på 1-3 uker. Dette er perioden hvor vi starter med å gjøre endringer i livet og vanene dine som skal gjøre det lettere å bygge dine ferdigheter og din innsats, samt videreutvikler dine mål. Etter denne perioden starter vi med de faste rutinene våre:
 • Gruppeundervisning.
  En gang i uken på et tidspunkt som passer for alle deltakerne, vil vi gjennomføre en gruppeundervisning over nett. Dette gjøres via vår hemmelige nettside, og du vil ha muligheten til å delta med spørsmål, kommentarer eller erfaringer via kamera og mikrofon. Dette er ikke et webinar, hvor du sitter passivt og mottar informasjon, dette er deltakende undervisning hvor du blir bedt om å bidra.
 • Personlig coaching.
  En gang i uken vil du også ha en personlig coachingtime med meg via Skype/facetime. Her går vi i dybden på dine erfaringer, dine ferdigheter og ikke minst din innsats. Vi rydder opp i det som måtte holde deg tilbake, de problemer du måtte oppleve og de utfordringer du støter på, og vi bygger motivasjon, inspirasjon og innsikter. Viktigst av alt utvikler vi oppgaver du skal gjennomføre for å utvikle dine ferdigheter og resultater videre til neste nivå.
 • Spotcoaching.
  Spotcoaching er små, korte samtaler eller spørsmål-og-svar når du enn måtte trenge det. Dette kan skje via epost, via chat, via forum, eller via Skype/tlf. Dette kan du f.eks benytte deg av om du skal ut for å praktisere og vil ha meg ‘i lomma’ slik at jeg kan gi tilbakemelding på samtaler, eller gi deg litt inspirasjon (eller press;) før du går i gang. Eller det kan være at det dukker opp noe viktig mellom våre faste coachingtimer som du trenger innspill på.
  Du kan i denne sammenheng anse meg som din kompis som du tar kontakt med når du trenger noe. Uansett ukedag, uansett tidspunkt og uansett årsak. Er jeg våken og ikke midt mellom en jente – så er jeg tilgjengelig for deg!
 • Obligatoriske, personlige oppgaver .
  Sammen vil vi utvikle oppgaver og utfordringer for deg som baserer seg både på dine nåværende styrker og svakheter – og dine fremtidige ønsker og behov. Disse vil vi skrive ned på din personlige side på vår hemmelige nettside, slik at både du og jeg alltid vet akkurat hva det er du skal jobbe med. Dette gjør at du til enhver tid vil ha en krystallklar ide om hva du skal gjøre og når du skal gjøre det, og du vil holdes ansvarlig for din innsats og gjennomføring på våre coachingtimer.
 • Forumet.
  Den nye nettplattformen jeg utvikler for dette prosjektet vil ha mange spennende og nyttige ting, men en av de viktigste blir vårt diskusjonsforum. Dette forumet er et fantastisk sted å få svar på spørsmål, utvikle ideer eller tanker, få inspirasjon fra de andre sine poster, og ikke minst begynne å dele dine egne kunnskaper med andre. Tidligere innlegg fra alle de som har deltatt på dette programmet tidligere ligger også der, for å lære eller hente inspirasjon fra.
 • Din personlige side.
  På vår hemmelige nettside vil du ha en egen side som bare du og jeg har tilgang på. I tillegg til dine ukentlige oppgaver, vil jeg har kunne legge ut nytt materiale til deg som er hjelpsomt i forhold til hva vi har snakket om og hva du trener på. Det kan være videoer, artikler du skal lese, intervjuer du skal lytte til eller lignende. Alt dette vil automagisk dukke opp på din personlige profil på nettsiden når jeg har funnet det frem til deg.
 • Livsstilprogrammets deltakere - dine nye venner?
  Alle deltakere på livsstilprogrammet er medlemmer for livet. Det vil si at så lenge du ønsker, så vil du ha tilgang til nettsiden og forumet, du vil være medlem av både Livsstilprogrammets og Genuine Connections hemmelige facebookgrupper, og du vil også være velkommen til å lytte på fremtidige gruppeundervisninger med andre. Mange av deltakerne på dette programmet, uavhengig av hvor de bor, ender opp med å bli venner og fortsetter å jobbe med hverandre også etter programmet er ferdig. Dette er starten på et helt nytt miljø. Et samfunn av mennesker som utfordrer, løfter og støtter hverandre gjennom livet!

Totalt sett er selve programmet designet for å vare i 4 måneder. Det er 4 måneder med intensiv, fokusert og ansvarliggjort innsats for å utvikle dine ferdigheter og ditt liv. Det er 4 måneder som vil skape nye vaner, nye venner, nye forhold og starten på et nytt liv.

Men vi er ikke ferdige etter 4 måneder.

I tillegg til nettsiden og facebookgruppen, vil du fremdeles ha muligheten til å sende meg epost eller chatmeldinger for spotcoaching når som helst, og jeg vil fremdeles hjelpe deg med å videreutvikle din "treningsplan" når du måtte ønske. 

Høres det ut som en bra start?

Det er selvsagt mer..

På den nye nettplattformen jeg utvikler vil du ha tilgang til alt av materiale jeg har autoritet til å dele gratis med deg - og det inkluderer alt jeg deler med fremtidige Livsstilgrupper på nettsiden eller facebookgruppen vår.

Det inkluderer alle seminarer jeg har holdt som jeg har video av, alle intervjuer jeg har gjort, alle e-bøker jeg har skrevet og alle videoer jeg har filmet inn. Og du får også medlemsskap på alle nettsider jeg driver, som for eksempel OnlineAkademiet.no og BringSpark.com. Det blir den mest komplette og omfattende samlingen av kunnskap på dette feltet som finnes i Norge.

Så, for å avslutte..

Som du kanskje begynner å se, så er dette et veldig omfattende prosjekt.

Du vil ha nærmest daglig kontakt med meg og de andre deltakerne, enten det er via undervisning, personlig coaching, over nettchat, forum, facebookgruppe eller en kopp kaffe når vi er i samme nabolag. Du vil ha daglige fokuspunkter og oppgaver. Og du vil holdes ansvarlig for at du gjør det du skal, at du rapporterer til oss andre, og at du hjelper de andre deltakerne når du har sagt du skal gjøre det.

Alt dette skal selvsagt kombineres med dine nåværende forpliktelser. Jobb, skole, trening, familie – hva det enn er som tar opp din tid i dag er viktig. Men du må være forberedt på å gjøre prioriteringer på andre ting, på de mindre viktige tingene, for å på lang sikt skape det livet du i dag drømmer om.

Vi vil bli venner, vi vil bli intimt kjent med hverandre (nei ikke på den måten, din gris;), og vi vil bli en del av hverandres fremtid.

Om du vil være en del av dette programmet, et program som er ulikt noe annet som har eksistert før, så vil det kreve en investering av tid, energi, følelser og innsats. Det er en opplevelse som vil endre resten av ditt liv. Det er en investering som vil avgjøre om livet ditt fortsetter å se ut som det gjør i dag – eller om du bygger det livet du virkelig vil ha.

Dette programmet koster i utgangspunktet 34 900 kroner, men dersom du er en av de neste 3 som melder seg på får du det for 29 000 i stedet!

Det er prisen på en utdanning og ferdigheter som vil være med på å designe resten av ditt liv, og gjøre 2017 til året endret livet ditt til det bedre.

Så da står vi bare igjen med ett spørsmål: Ønsker du å være en av en håndfull menn som får være med på dette programmet?

Det neste programmet starter i løpet av våren 2017, så snart vi har fylt opp alle plassene, så ta kontakt umiddelbart om du er nysgjerrig og vil ta en prat om alt dette.

Fyll skjemaet under og trykk på send, så snakkes vi snart!

-Torkel

 
 Instruktøren.

Torkel er grunnlegger av Genuine Connections, og har siden 2009 jobbet med tusenvis av menn over hele verden som har ønsket å forbedre sine romantiske og seksuelle liv, og har dermed en unik innsikt i hvordan menn opplever dating, forhold, sex og seksualitet. Torkel er også forfatter av bøkene "Skap livet du alltid har drømt om", "Forførende Livsstil", "Attraksjonskoden" og den oppkommende "Studentkoden". Med en lektorgrad i psykologi og en mastergrad i pedagogikk som handlet om undervisning av kommunikasjon og samhandling, er han også unikt kvalifisert til å undervise i disse emnene, og den eneste instruktøren i Norge på dette feltet med en slik utdanning.

Torkel er grunnlegger av Genuine Connections, og har siden 2009 jobbet med tusenvis av menn over hele verden som har ønsket å forbedre sine romantiske og seksuelle liv, og har dermed en unik innsikt i hvordan menn opplever dating, forhold, sex og seksualitet.

Torkel er også forfatter av bøkene "Skap livet du alltid har drømt om", "Forførende Livsstil", "Attraksjonskoden" og den oppkommende "Studentkoden".

Med en lektorgrad i psykologi og en mastergrad i pedagogikk som handlet om undervisning av kommunikasjon og samhandling, er han også unikt kvalifisert til å undervise i disse emnene, og den eneste instruktøren i Norge på dette feltet med en slik utdanning.

Hva sier tidligere deltakere?

"Hva var det beste med programmet?"

At jeg fikk bevist for meg selv at jeg kunne bygge meg en sirkel med jenter rundt meg og åpne forhold om jeg ville og var villig til å gjøre en innsats for det, og ikke minst at jeg mestret og ble komfortabel med det å gå ut alene og komme i kontakt med folk uten å kjenne noen der. Med andre ord vet jeg nå at jeg kan, og at jeg kan gjøre det alene uten å være avhengig av andre folk. Ansvarsfølelsen som kom med det å ha en coach bak seg i dette var nok det viktigste her og det som gjorde at jeg kom meg ut og gjorde en innsats. -John

At jeg fikk bevist for meg selv at jeg kunne bygge meg en sirkel med jenter rundt meg og åpne forhold om jeg ville og var villig til å gjøre en innsats for det, og ikke minst at jeg mestret og ble komfortabel med det å gå ut alene og komme i kontakt med folk uten å kjenne noen der.
Med andre ord vet jeg nå at jeg kan, og at jeg kan gjøre det alene uten å være avhengig av andre folk.

Ansvarsfølelsen som kom med det å ha en coach bak seg i dette var nok det viktigste her og det som gjorde at jeg kom meg ut og gjorde en innsats.

-John, 28 år.

Det beste med Livsstilsprosjektet for meg var coachingen og tilpasset undervisning og veiledning basert på mine ønsker og behov og det som skjedde underveis i livet mitt mens kurset pågikk. Jeg setter pris på bredden i det Torkel kan hjelpe med, for eksempel konflikthåndtering. - Anonym, 38 år.

Det beste med Livsstilsprosjektet for meg var coachingen og tilpasset undervisning og veiledning basert på mine ønsker og behov og det som skjedde underveis i livet mitt mens kurset pågikk.
Jeg setter pris på bredden i det Torkel kan hjelpe med, for eksempel konflikthåndtering.
- Anonym, 38 år.

At vi fikk oppgaver som vi jobbet med på egenhånd og tilbakemeldinger på disse. At man fikk åpnet øyene for alternativ livsstil. At jeg lærte at man må erfare fremfor å gjøre seg opp en mening på forhånd. At jeg fikk så godt tilpasset coaching. - Anonym, 39 år.

At vi fikk oppgaver som vi jobbet med på egenhånd og tilbakemeldinger på disse.At man fikk åpnet øyene for alternativ livsstil.
At jeg lærte at man må erfare fremfor å gjøre seg opp en mening på forhånd.
At jeg fikk så godt tilpasset coaching.
- Anonym, 39 år.

"Hvorfor vil du anbefale programmet til andre?"

Fantastisk god oppfølging tilpasset individuelle behov og ønsker. Torkel holder det han lover og leverer det han sier han skal levere eller mer. Torkel har full integritet og lever som han lærer. Jeg lærer alltid noe når jeg snakker med Torkel - alt fra dating, kunstig intelligens, hvordan ta bedre bilder eller hvordan man skreller en banan :D Du kan følge kurset fra hvor som helst i verden. - Anonym, 37 år.

Fantastisk god oppfølging tilpasset individuelle behov og ønsker. Torkel holder det han lover og leverer det han sier han skal levere eller mer. Torkel har full integritet og lever som han lærer. Jeg lærer alltid noe når jeg snakker med Torkel - alt fra dating, kunstig intelligens, hvordan ta bedre bilder eller hvordan man skreller en banan :DDu kan følge kurset fra hvor som helst i verden.
- Anonym, 37 år.

Jeg har opplevd at jeg har fått bedre selvfølelse, bedre sosiale ferdigheter og selvtillit og mer «drive.» I tillegg har jeg også ofte fått positiv respons selv når jeg for eksempel har gått for et telefonnummer og ikke fått det. Det er ikke så skummelt som man fort kan tro og i denne prosessen får man lett mestringsfølelse og en generell følelse av «I can handle it» - Anonym, 26

Jeg har opplevd at jeg har fått bedre selvfølelse, bedre sosiale ferdigheter og selvtillit og mer «drive.» I tillegg har jeg også ofte fått positiv respons selv når jeg for eksempel har gått for et telefonnummer og ikke fått det. Det er ikke så skummelt som man fort kan tro og i denne prosessen får man lett mestringsfølelse og en generell følelse av «I can handle it»
- Anonym, 26

Om du vil ha en endring på noen ting i livet ditt og er klar til å gjøre en innsats for det, både i form av tid og energi, er det definitivt verdt å gjennomføre dette. Å ha en coach bak deg over tid når du skal forbedre deg innen noe, er uvurderlig og vil gi deg langt raskere og bedre resultater enn om du skal forsøke alene. - John, 28 år.

Om du vil ha en endring på noen ting i livet ditt og er klar til å gjøre en innsats for det, både i form av tid og energi, er det definitivt verdt å gjennomføre dette. Å ha en coach bak deg over tid når du skal forbedre deg innen noe, er uvurderlig og vil gi deg langt raskere og bedre resultater enn om du skal forsøke alene.
- John, 28 år.

"Hva burde nye deltakere være forberedt på?"

Det krever egeninnsats og det går lettere når man etter hvert får følelsen av at man liker spenningen og «kicket». Man er selv ansvarlig for sin egen suksess, og det er ingen unnskyldninger, men det er store muligheter for den er villig til å se utenfor «A4» - Anonym, 24 år.

Det krever egeninnsats og det går lettere når man etter hvert får følelsen av at man liker spenningen og «kicket».
Man er selv ansvarlig for sin egen suksess, og det er ingen unnskyldninger, men det er store muligheter for den er villig til å se utenfor «A4»
- Anonym, 24 år.

Vær forberedt på å legge inn en god porsjon innsats, gjøre ting som er ukomfortabelt og å nedprioritere andre ting som ikke er like viktige for deg i denne perioden. Resultatene dine vil i stor grad komme an på din egen innsats og hvor sterkt du ønsker en forandring. - Anonym, 32 år.

Vær forberedt på å legge inn en god porsjon innsats, gjøre ting som er ukomfortabelt og å nedprioritere andre ting som ikke er like viktige for deg i denne perioden.
Resultatene dine vil i stor grad komme an på din egen innsats og hvor sterkt du ønsker en forandring.
- Anonym, 32 år.