Hemmelighetene Bak Dyp Kommunikasjon og Connection

Lær:

019225-green-jelly-icon-symbols-shapes-check-mark Hvordan kommunisere bedre med både fremmede, venner og partnere.

019225-green-jelly-icon-symbols-shapes-check-mark Hvordan skape dyp connection med andre mennesker på kort tid.

019225-green-jelly-icon-symbols-shapes-check-mark Hvordan bygge eller forsterke dine forhold til andre.

019225-green-jelly-icon-symbols-shapes-check-mark Hvordan bli en leder for deg selv og andre.

019225-green-jelly-icon-symbols-shapes-check-mark Hvordan drastisk øke din sosiale selvtillit.

019225-green-jelly-icon-symbols-shapes-check-mark Og mer..

Hva handler det om?

Hva er det som gjør at vi føler en umiddelbar dragning og relasjon til enkelte mennesker? Hva skjer egentlig når vi møter noen som det føles som vi har kjent hele livet? Hvorfor blir enkelte av våre forhold så mye dypere og mer solide enn andre? Og hva er det som gjør at vi bare ikke klarer å glemme enkelte av de vi møter?

Jeg har dedikert det siste tiåret av mitt liv til å lære mer om disse tingene. Denne dedikasjonen har ledet meg verden rundt, hvor jeg har utforsket hvordan mennesker skaper den såkalte kjemien med hverandre. Alt fra frivillighetsarbeid i Afghanistan, til samtaler med BDSM-instruktører i Las Vegas og alt der imellom har åpnet min verden for dette spennende temaet.

På dette kurset tar jeg ikke bare for meg disse livserfaringene, men jeg ser også på hvordan de passer med vitenskapelig forskning på temaet. Med en lektorgrad i psykologi og en mastergrad i pedagogikk har jeg nemlig også dedikert min utdanning til å forstå mennesker bedre.

Kort oppsummert vil dette kurset ikke bare øke din forståelse for hvorfor og hvordan kjemi og connection skapes, men også vise deg hvordan du kan skape mer av det med de du møter.

Enten du er singel og ønsker å møte flere aktuelle partnere, eller om du ønsker å forbedre dine eksisterende forhold med en kjæreste, kolleger, venner eller familie - så vil du finne mye relevant i dette kurset.

 

Noen av kursets tema:

019225-green-jelly-icon-symbols-shapes-check-mark Hvordan hoppe over small-talk og skape ekte, dype eller spennende samtaler.

019225-green-jelly-icon-symbols-shapes-check-mark Hvordan øke din sosiale selvtillit både med fremmede og de som står deg nær.

019225-green-jelly-icon-symbols-shapes-check-mark Hvordan kommunisere godt og tydelig, slik at du blir forstått og hørt.

019225-green-jelly-icon-symbols-shapes-check-mark Hvordan lese og forstå din samtalepartner bedre.

019225-green-jelly-icon-symbols-shapes-check-mark Hvordan være en god lytter, og forstå mer.

019225-green-jelly-icon-symbols-shapes-check-mark Hvordan skape en trygg situasjon for åpenhet.

019225-green-jelly-icon-symbols-shapes-check-mark Hvordan gjøre god forventningsmestring.

019225-green-jelly-icon-symbols-shapes-check-mark Hvordan aldri mer lure på hva du skal si.

019225-green-jelly-icon-symbols-shapes-check-mark Hvordan dra folk inn i øyeblikket og samtalen med deg.

019225-green-jelly-icon-symbols-shapes-check-mark Hva din personlige kommunikasjons- og connectionstil er.

019225-green-jelly-icon-symbols-shapes-check-mark Og mye mer..

 

Hvem er kurset for?

Dette kurset er for deg, enten du er mann eller kvinne, som ønsker å ta dine sosiale ferdigheter til det neste nivået eller gå dypere i dine eksisterende forhold.

Kunnskapen og teknikkene som deles her brukes av eksperter i alt fra psykologi, til dating, parterapi og mer. Enten du møter noen for aller første gang eller noen du har kjent hele ditt liv, vil din første samtale etter dette kurset skape helt andre resultater enn du har hatt før.

Kurset presenteres som en kombinasjon av historier, vitser, fakta, diskusjoner og enkle øvelser - alle designet for å øke din forståelse og dine praktiske ferdigheter.

Målet er å gi deg som deltaker den kunnskapen og de verktøyene du trenger for å ha mer ekte, givende, spennende, dype og innsiktsfulle samtaler med andre mennesker.

Har du noen spørsmål? Kontakt oss her!

Instruktøren:

Torkel er grunnlegger av Genuine Connections, og har siden 2009 jobbet med tusenvis av menn over hele verden som har ønsket å forbedre sine romantiske og seksuelle liv, og har dermed en unik innsikt i hvordan menn opplever dating, forhold, sex og seksualitet. Torkel er også forfatter av bøkene "Skap livet du alltid har drømt om", "Forførende Livsstil", "Attraksjonskoden" og den oppkommende "Studentkoden". Med en lektorgrad i psykologi og en mastergrad i pedagogikk som handlet om undervisning av kommunikasjon og samhandling, er han også unikt kvalifisert til å undervise i disse emnene, og den eneste instruktøren i Norge på dette feltet med en slik utdanning.

Torkel er grunnlegger av Genuine Connections, og har siden 2009 jobbet med tusenvis av menn og kvinner over hele verden som har ønsket å forbedre sine romantiske og seksuelle liv.

Torkel er også forfatter av bøkene "Skap livet du alltid har drømt om", "Forførende Livsstil", "Attraksjonskoden" og den oppkommende "Studentkoden".

Med en lektorgrad i psykologi og en mastergrad i pedagogikk som handlet om undervisning av kommunikasjon og samhandling, har han også en solid formell bakgrunn for å holde dette kurset.

"Min nye forståelse for dette hjalp meg ikke bare møte Trond, men har også hjulpet oss til å skape et veldig trygt og godt forhold sammen, alt takket være god kommunikasjon.  Takk!" - Lise

"Min nye forståelse for dette hjalp meg ikke bare møte Trond, men har også hjulpet oss til å skape et veldig trygt og godt forhold sammen, alt takket være god kommunikasjon.
Takk!"
- Lise

Detaljer og påmelding:

Sted: Oslo (Nøyaktig adresse sendes til deltakere på epost).
Tid: Dato annonseres snart!
(10 timer totalt.)

Pris: 
1 person: 1500 kroner
Par: 2500 kroner
(Dette er et introduksjonstilbud, og prisen vil nok øke for fremtidige kurs.)

Send din påmelding:

Bruk skjemaet under for å melde deg på, du vil i de aller fleste tilfeller få et personlig svar fra oss med detaljer om betaling av din deltakeravgift innen 24 timer.
 

Vi tilbyr en 100% pengene tilbake-garanti til alle som ikke måtte være fornøyd med kurset. Denne garantien har vi hatt hele vår karriere, og så langt har vi ikke betalt tilbake en eneste krone. En bedre garanti for at det vi underviser i fungerer skal man vel lete lenge etter?

Vi tilbyr en 100% pengene tilbake-garanti til alle som ikke måtte være fornøyd med kurset. Denne garantien har vi hatt hele vår karriere, og så langt har vi ikke betalt tilbake en eneste krone. En bedre garanti for at det vi underviser i fungerer skal man vel lete lenge etter?