↑ Return to Kurs

3 Uker sjekkekurs

Er du klar for å bli en som tar tak i ditt eget sosiale liv, som former det etter dine egne ønsker og drømmer, som omgir seg med de fantastiske menneskene du fortjener og som ikke bare møter – men blir varmt introdusert til nye jenter hele tiden?

Har du lyst til å lære hemmelighetene bak å være en genuint attraktiv person?

 

“Verdien i dette kurset er verd 10 ganger mer enn prisen på kurset!”
`- Tidligere deltaker “Stacks”.

Genuine Connections Sommerbootcamp:

Dette kurset er helt unikt i sitt slag, og har mer innhold enn noen andre sjekkebootcamper. Vi har tatt alle våre viktigste og mest populære kurs og emner og slått dem sammen til en stor bootcamp. Etter disse tre ukene vil du ha kunnskapene og ferdighetene til å skape et liv hvor du kan møte jenter når som helst og hvor som helst, innlede den type forhold du ønsker å ha med jentene, og bygge det sosiale livet du alltid har drømt om. Noen av emnene vi har inkludert er:

 • Hvordan møte jenter på dagtid i hverdagen (kursverdi: 4000 kr).
 • Hvordan ta kontakt og tiltrekke deg jenter på kveldstid på utesteder (kursverdi: 4000 kr).
 • Hvordan møte jenter via nettdating (kursverdi: 3 – 5000 kr).
 • Hvordan bygge og designe sosiale sirkler (og møte jenter via disse) (kursverdi: 2 – 3000 kr).
 • Avanserte sexteknikker (2000 kr).
 • Hvordan sette, og oppnå, de målene du virkelig vil oppnå i livet ditt.
 • Og mye mer..

Flørt, sjekking, sex og seksualitet er emner som vi gir grundige og anvendbare praktiske modeller og fremgangsmåter på. Og ikke nøyer vi oss med den teoretiske kunnskapen – vi tar deg med ut og gjennomfører dette i praksis over 3 hele uker!

 

Hva lærer du?

 • De mest effektive fremgangsmåtene for å møte attraktive kvinner både på dagtid og kveldstid.
 • Hvordan øke selvtillit og selvfølelse.
 • Hvordan gjøre et tilfeldig møte om til noe mer spennende.
 • Hvordan legge opp og gjennomføre en date.
 • Hvordan opprette og vedlikeholde uforpliktende seksuelle forhold.
 • Avanserte seksuelle teknikker tidligere forbeholdt kun en liten prosent av verdens befolkning.
 • De beste teknikkene for å øke din suksess med nettdating.
 • Hvordan utvikle den livsstilen og nå de målene du alltid har drømt om.
 • Hvordan bygge de sosiale sirklene du alltid har drømt om, med akkurat den type mennesker du ønsker å omgi deg med.
 • Avansert nettverksbygging.
 • Og mye, mye mer!
 

«Etter å ha lært fra [Genuine Connections] så er det ikke bare sexlivet mitt som har endret seg dramatisk, men jeg har fått selvsikkerheten til å følge min lidenskap og det har vært det mest fantastiske eventyret siden. Og jeg kunne aldri ha gjort det uten selvsikkerheten jeg fikk fra kurset.»

`- Tidligere deltaker Navid Siamaki

 

Er du lei av å leve livet etter andres regler?
Ønsker du å ta kontroll over ditt eget liv både seksuelt og romantisk, og skape livet du alltid har drømt om?

 

I løpet av 3 hele uker får du et unikt og dypt innblikk i metodene som vil hjelpe deg oppnå alt dette. Du lærer hemmelighetene bak attraksjon, og lærer hvordan du kan bygge en livsstil med sosiale sirkler som hjelper deg aldri gå tom for nye, vakre og spennende mennesker!

 

Hvordan er kurset designet?

Innhold:

 • Timeplanen settes i forhold til deltakernes andre forpliktelser slik at du kan delta på alt som skjer.
 • Dine personlige mål, fokuspunkter, forventninger og forbedringspotensialer kartlegges i forkant av workshopen i den hensikt å skreddersy opplegget best mulig til nettopp deg!
 • Vi holder to intensive teoriseminarer i uka på opp til 5 timer hver!
 • Praksis på dagtid hver uke.
 • Minimum to kvelder/netter ute på byen med din instruktør for praktiske øvelser, hvor du vil kunne møte nye mennesker og allerede her øke din sosiale sirkel betraktelig!
 • Du får ukentlige oppgaver skreddersydd til dine behov, med konstant tilbakemelding fra instruktør.
 • Du får tilgang på lukket forum hos Genuine Connections både på våre nettsider og på Facebook hvor du kan bygge et enormt nettverk med andre menn som har vært gjennom det samme kurset og er interessert i de samme tingene som deg!
 • Store rabatter på senere kurs både hos oss, AvansertSeksualitet.no og flere kurstilbydere i fremtiden.

 

Men det ender ikke der!

Etter workshopen vil du være en del av GC-gutta. Du vil kjenne dine instruktører og ha mulighet til å bygge nettverk og vennskap med mange av våre tidligere kursdeltakere. Du vil ha et støttemannskap tilgjengelig når som helst for å svare på dine spørsmål, gi deg råd, eller som du kan dele erfaringer og opplevelser med. Så lenge du holder kontakt med oss vil du alltid være en del av oss, og vi gir oss ikke før du har fått det du ønsker deg!

Du betaler ikke for en 3 ukers opplevelse, du betaler for et resultat – og det skal vi sørge for at du får!

 

Hva kan du forvente?

Når du har bestemt deg for å ta en workshop med oss kan du forvente ny kunnskap, nye opplevelser og nye ferdigheter. Du kan forvente å bli fordypet i et positivt og konstruktivt miljø som ønsker hjelpe deg forbedre ditt liv. Du kan forvente å bli utfordret til å trosse dine egne komfortsoner, til å forbedre deg selv, til å være 100% ærlig om dine styrker såvel som dine svakheter, og til å bli presset til det ytterste for å være den beste du kan være!

Du kan forvente langsiktig jobbing for å skape det livet DU vil ha, og du kan forvente like langsiktig oppfølging fra både Genuine Connections og dine likesinnede som du møter på vår workshop og på vårt interne forum. Du kan forvente et liv hvor du omgir deg med de menneskene du ønsker omgi deg med, hvor du innleder forhold med jentene du ønsker, og hvor det hele foregår åpent, ærlig og uten dramatikk!

Ta Skrittet Mot Ditt Drømmeliv I Dag!
Vær Den Du Alltid Har Ønsket Å Være!

Pris:

Dersom du skulle tatt alle kursene denne bootcampen inkluderer hver for seg ville det kostet deg mellom 18 og 20 000 kroner. Så vi bestemte oss for å ta den prisen – og dele den i to, og så trekke fra enda litt til! Den totale prisen for alle tre ukene blir derfor kun 8900 kr!

Deltakeravgiften betales som 1000 kroner depositum i forkant av workshopen for å garantere din plass, og de resterende pengene under selve workshopen. Har du problemer med å samle sammen penger nok til kursstart kan du ta kontakt for å få informasjon om avbetalingsplan.

 

Påmelding:

Send fullt navn, alder og telefonnummer til torkel@genuine-connections.com. Du vil så høre fra Torkel i løpet av de neste dagene med detaljer for betaling av depositum og andre forberedelser for workshopen

‘ Aldersgrensen for deltakelse er 20 år.
‘ Vi reserverer retten til å avlyse kurset ved spesielle omstendigheter. Alle depositum vil da refunderes.  

Andre spørsmål om workshopen? Ta kontakt her!