Coaching

Oppnå dine mål og bygg livet du vil ha – uten å slite deg ut i prosessen!

Har du endringer du ønsker å gjøre i ditt liv, mål du kunne tenke deg å oppnå eller drømmer du vil realisere? Går du med følelsen av at du har et uutnyttet potensiale som du ikke får brukt? Mangler du de menneskene du ønsker å ha i ditt liv? Er du klar for å ta et steg videre med ditt eget liv?

Jeg vet i hvert fall veldig godt hvordan slike tanker oppleves, for jeg hadde det slik mesteparten av livet mitt, helt til jeg selv opplevde at dette er noe coaching kan hjelpe deg med.

De fleste mennesker går gjennom livet sitt uten å realisere mer enn en liten del av sitt potensiale, samtidig som de føler at de er kapabel til så mye mer. I samarbeid med en dyktig coach kan derimot du få tilgang på resten av ditt potensiale, og skape et liv for deg selv som du tidligere bare har drømt om.

 

Hva kan coaching gjøre for deg?

Coaching er det ideelle hjelpemiddelet for alle som ønsker å heve sitt liv eller sine prestasjoner til et høyere nivå. Gjennom jevnlige samtaler med meg utforsker vi ditt nærmest utømmelige potensiale, eliminerer frykt og hindringer som har holdt deg tilbake, og bruker de ressursene du allerede har til å skaffe deg det du ønsker i livet ditt.

Denne typen coaching er basert på prinsippet om at det er du selv som sitter på svarene du trenger for å oppnå dine mål og drømmer, og de siste fem årene har jeg spesialisert meg i å hjelpe mennesker finne disse svarene – med fantastiske resultater.

For coaching skal gi resultater, og jeg har derfor alltid tilbudt en pengene-tilbake garanti for alle mine coachingklienter dersom de ikke føler at coachingen hjelper dem videre til neste nivå i livet – og så langt har ikke en eneste person bedt om en krone tilbake. Et bedre kvalitetsstempel på coachingens effektivitet er vanskelig å finne!

 

Hva vil du få fra coaching?

Å oppsummere hva coaching vil kunne gi deg blir et veldig omfattende prosjekt, og de fleste opplever coachingprosessen på sin helt unike måte. Men ting du normalt sett vil oppleve som coachingklient er:

  • En økning av selvfølelse, selvtillit og selvinnsikt.
  • Positive endringer i ditt personlige og profesjonelle liv.
  • Nye måter å se/tenke på de viktige tingene i livet.
  • En objektiv og pålitelig tredjepart som støtter din utvikling og hjelper deg videre.
  • Ekstra ressurser og ferdigheter til å håndtere utfordringer i hverdagen.
  • Økt klarhet i hva du virkelig ønsker/trenger i livet ditt, og hvordan du på best måte kan oppnå dette.
  • Muligheter til å skape et nytt liv for deg selv og dine nærmeste.
  • Og mye, mye mer..

Coachingen gjøres ansikt til ansikt, eller over telefon/Skype, avhengig av din geografiske plassering og preferanser. Men uavhengig av hvordan vi snakker sammen, må du være forberedt på nye tanker som vil inspirere, motivere og ikke minst provosere måten du tenker på i dag.

 

Hva kreves av deg?

Utvikling, endring og fremgang krever innsats. Som coachingklient hos meg kreves det derfor at du forplikter deg til å gjøre denne innsatsen. Jeg velger kun å jobbe med mennesker som er klare til å ta dette ansvaret, og som vil vise både meg og dem selv at dette er noe de er klare til å gjøre.

Av nettopp denne grunnen vil jeg aldri forsøke å selge min coaching eller gi deg smarte salgspitcher, men om du føler at du er klar til å ta det neste steget for å ta ansvar for ditt liv og din egen utvikling gjennom coaching – eller om du bare har spørsmål til meg som kan hjelpe deg avgjøre om coaching er noe for deg, kan du ta kontakt nå for en uforpliktende prat:

Obligatoriske felt er merket med *.

Din info:
Din beskjed:
Bevis på at du er menneske:

 

Noen ord fra tidligere klienter og kolleger:

“Jeg opplevde Torkel som en meget innsiktsfull og allsidig coach. Jeg fikk stadig vekk både store og små aha-øyeblikk, og kan varmt anbefale han til andre.” `- Petter Paulsen, 29.

 

 

311906_10151476447169274_1819389583_n“Authenticity & honesty are two of the most attractive qualities people can possess. Torkel & Klas are different from a lot of the players out there. What you’ll get from them is another level of pick up altogether. Where instead of being a great manipulator, you’ll become a great man, because of the person you’re being perceived as… for who you are. Not for some engineered routine designed to elicit a favourable response. They’re simply beyond game & I cannot recommend them highly enough.”

`- Amadeus ‘Harlequin’ Hellequin  

 

“Jeg møtte Torkel i Oslo og må bare si at Torkel er en mann med drøssevis av kunnskaper innen dating, selvutvikling og forhold. Han hadde alltid en løsning på det jeg presenterte, og fikk meg til å se det i et annet lys. Han gav meg en del nye frames og mindsets jeg absolutt trengte, og som jeg skal jobbe med å implentere. Pratet mye om egne erfaringer, og jeg fikk en god forståelse på f. eks hvordan man oppretter et åpent forhold med noen.Han er behagelig å prate med, og en god lytter. Saker og ting som for meg var ganske uklart, ble mye klarere etter å ha pratet med han.
 
Dette er nå noen uker siden og jeg bærer allerede frukter av det vi pratet om. Blant annet har jeg lagt meg til andre holdninger som hjelper meg ikke bare på damefronten, men ellers i livet og.”

 `- “Nylon”.

 

smile“Torkel is an ideal coach; both emotionally centered and congruent in his philosophy, he exudes personal satisfaction and self-appreciation without condescension or arrogance. Always appreciative, thoughtful, and supportive to his clients, Torkel exudes solidity, and inspires confidence from the moment you meet him; his unflappable demeanor calms and reassures people – a ‘security blanket’ for stepping outside their ‘comfort zone’.”

`- Johnny Soporno