Velkommen til vår nettbutikk!

oa

Nettkurs: OnlineAkademiet

1950,00 kr
975,00 kr

OnlineAkademiet er Norges største og mest omfattende videokurs i sjekking, forhold og sex. Det inneholder kunnskapen og ferdighetene du trenger for å gå fra å se, til å snakke med, til å innlede forhold med jenter hvor som helst.

Kurset strekker seg over hele seks måneder, men du kan ta det helt i ditt eget tempo. Hver uke får du nye videoer med teori og praktiske oppgaver for å videreutvikle dine ferdigheter, og disse videoene kan du se så ofte du ønsker, for resten av ditt liv.

Les mer, og bli medlem, her.

 

ebok

E-bok: Attraksjonskoden

149,00 kr

Kan vi lære oss å bli mer attraktiv? Vet du virkelig hva du blir tiltrukket av? Er det egentlig det indre som teller? Hva er den psykologiske koden for forelskelse? Og hvilken farge gjør deg mest attraktiv?

Dette er bare noen få av mange spørsmål du får rede på i denne boken, som på en underholdende og lettforståelig måte oppsummerer den beste psykologiske forskningen på attraktivitet, forelskelse og mer!

Enten du er mann eller kvinne, singel eller i forhold, så er denne boken full av råd og kunnskap som kan hjelpe deg både forstå og gjøre ditt romantiske liv bedre!

Les mer..

forliv

E-bok: Forførende Livsstil

149,00 kr

I 2009 skrev Torkel en artikkelserie for menn på vegne av VG Nett om sjekking, dating og sosiale sirkler. På kun fire måneder hadde over 300 000 nordmenn vært innom artiklene, og i etterkant ble de videreutviklet til en bok som nå igjen har blitt kraftig oppdatert til versjon 2.0!

Her får du ikke bare en innføring i hva du kan gjøre for å møte kvinner oftere og mye lettere, men praktiske øvelser som vil ta deg steg for steg fra der du er i dag, til du lever det livet du ønsker deg, både seksuelt, romantisk og sosialt!

Les mer..

open

E-bok: The Open Relationship Guide

99,00 kr

Dette er den eneste boken i verden av sitt slag. I denne boken får du en steg-for-steg oppskrift i hvordan du kan skape ærlige, åpne (og om du vil, uforpliktende) seksuelle forhold med dine partnere.

Gjennom ærlig og direkte kommunikasjon, gjort på riktig måte, og en forståelse for psykologien og biologien bak åpne forhold, har denne metoden blitt benyttet av tusenvis av mennesker verden over for å skape enda flere uforpliktende forhold.

Les mer..

Faktureringsdetaljer

Ordren din

Produkt
Kvantitet
Total
Total pris 0,00 kr
Total pris 0,00 kr

(Er bestillingen din ikke oppdatert med produktene du har valgt? Bare last inn siden på nytt så burde det ordne seg!)