Kurskalender 2015/2016:

Dato:Kurs & sted:
4. - 6. DesHelgekurs for menn i Bergen
Fullbooket
8. - 10. januarHelgekurs for menn i Oslo
Siste kurs før til sommeren!
Kommer snart!Kvinne- og Parkurs i Oslo!
For single kvinner og par!

Se gratis intervjuer:

Kurs for menn:

Kurs for kvinner og par:

Annet:

Meld deg på vår mailingliste!

Meld deg på vår mailingliste for å motta Torkels gratis 21 siders ebok med tittelen "Sentrering - økt produktivitet, bedre prestasjoner, mer trygghet".

* = required field

Hva sier våre kursdeltakere?

“Livet, som det er nå, er uvirkelig. En tilværelse jeg aldri har våget å drømme om tidligere er plutselig realitet. Dette har jeg veldig mye å takke [Genuine Connections] for, for det er mye grunnet deres fantastiske tankegang, og den utrolige evnen til å inspirere andre som har gjort at jeg har havnet der jeg er i dag. Refleksjon og selvutvikling er nøkkelord som har forandret et liv. Genuine Connections og deres gave til Norge er noe ingen kan si nei til! Takk for den tiden og energien dere har brukt for å gjøre meg et helhjertet lykkelig menneske!”`- Tord.

 

“Jeg var litt skeptisk til å begynne med, men ble med min venninne på kurs likevel, og har ikke angret et sekund i etterkant. Det var så mye mer å lære som jeg aldri hadde tenkt over før, og min konstante overanalysering og bekymring forsvant raskt underveis.

Min nye forståelse for dette hjalp meg ikke bare møte Trond, men gjør meg mye tryggere i forholdet – nå er vi samboere! Takk!”
– Lise.