Velkommen!

 Om Genuine Connections.

Genuine Connections er et livsstilsfirma for menn med fokus på sosial selvutvikling. Vi spesialiserer oss på å hjelpe menn fra 18 år og opp utvikle det sosiale, romantiske og seksuelle livet de ønsker seg.

Dette er ikke en quick-fix, vi selger ingen “sjekketriks”, gimmicks eller magiske piller, i stedet gir vi deg de verktøyene og kunnskapene du trenger for å utvikle det livet du vil ha!

Vår filosofi er basert på ærlig og direkte kommunikasjon med alle vi møter. Vi underviser ikke i manipulasjon, uærlighet eller “taktiske” fremgangsmåter som vil lure eller manipulere menneskene du møter, i stedet hjelper vi deg med å gjøre det lettere å vise alle dine attraktive og interessante sider til de du møter i din hverdag.

Ønsker du deg et større sosialt nettverk? Ønsker du deg en håndfull nærme venner? Ønsker du deg en kjæreste? Ønsker du deg mange åpne, ikke-eksklusive og ikke minst ærlige forhold til samme tid? Ønsker du bare å føle deg mer komfortabel sosialt uansett hvilken situasjon du befinner deg i? Ønsker du deg evnen til å sette fantastiske mål for deg selv og ditt liv – og nå dem? Da er du kommet til rett sted!

Instruktørene i Genuine Connections har alle selv gått gjennom denne utviklingen. Våre kurs kommer fra en solid base formell utdanning såvel som livserfaring og praktisk erfaring innen sosial selvutvikling. Vi underviser ikke i noe vi ikke selv har jobbet med, og vi går foran som et eksempel på alt vi lærer bort slik at du får se at dette fungerer!

Genuine Connections ble startet opp i januar 2009 og passerte raskt et tresifret antall fornøyde kunder både i Norge og i utlandet. Resultatene har vært enestående, og vi er så sikre på vårt produkt at vi har en 100% pengene-tilbake-garanti dersom du ikke er fornøyd med resultatene dine etter våre kurs!

Har du noen spørsmål? Nøl ikke med å ta kontakt!

Video: Håndtering av kulturforskjeller.

Ok, så jeg var litt sliten når jeg spilte inn denne videoen, men jeg satser på at dere tilgir meg likevel Videoen er et svar på et spørsmål jeg fikk angående forskjeller i måter folk kommuniserer og forholder seg til hverandre i ulike deler av landet – og ikke minst hvordan man håndterer det.   …

Read more

(Nesten) Gratis seminar i Oslo!

Er du interessert i å lære mer om hvordan du kan maksimere din egen utvikling, og sørge for å få den bratteste læringskurven du kan når du tilegner deg nye kunnskaper, ferdigheter og egenskaper? Jeg har nettopp kommet hjem etter seks måneder i Los Angeles hvor jeg selv har fått jobbet på min utviking innen …

Read more